Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Kolika vam je plata ?

1. Oko 100 evra
7
8%
2. Izmedju 100 i 200 evra
5
6%
3. Izmedju 200 i 300 evra
9
10%
4. Oko 300 evra
14
16%
5. Oko 500 evra
11
12%
6. Izmedju 500 i 1000 evra
21
24%
7. Preko 1000 evra
22
25%
Korisnikov avatar
By XerYuS
Originally posted by Beogradjanin18
Ja kad radim pola sata je 20, sat 40 eura!
:lol: ...neko dodje na deset minuta to je oral, pusenje, to je 10 a zavrsnica ustima je 400 dinara :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Trenutno sam sponzorusa :dude:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
pa trenutno i nije neka. 150eura fiksno, 10% po svakoj prodatoj reklami, i 1cent po karakteru za tekstove...
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Daliborka
Nije bas najkulturnije zavirivati u tudj novcanik i pitati ljude za platu, ali danas svi to rade, pa sto ne bih i ja ?

:pare:
Bravo Daliborka za temu-ne mislim da je nekulturno nekog pitati za platu,ne zaviruješ mu tako u novčanik...

Nekoliko puta sam se i sam pitao kako/od čega pojedini forumaši žive,tim pre kad vidim kakve mobilne imaju,komentare da " nije skupo,samo 100 evra"...i tako dalje io tako bliže...

Plata mi je 32000 dinara.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by deran
Plata mi je 32000 dinara.
Bravo, derane. Izjasnio si se u dinarima, sto je i red, jer nam je dinar zvanicna valuta.
Trebalo je i ja da postavim anketu u dinarskim iznosima, a ne u evrima.
Ipak je ovo Srbija.
:)
Korisnikov avatar
By AngraMaina
malo je zeyebano sto ne moze da se napravi razlika izmedju prihoda u srbiji i u inostranstvu... ja sam pod 7 (ha, godinama sam cekao to da kazem!) ali zivim naravno skromnije nego sto bih u srbiji sa tom lovom. a i dazbine i porezi se svuda razlikuju, ako das za struju 250 evra onda to nije nimalo swatko :no:

slatka moja daco, izvinite zbog evara (kako je genitiv mnozine od evro? evriju, kao sviju?), ali zbunjuju me valute, poenta je da mi proklizi kroz ruke kako god ga izrazite

:hvala:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by AngraMaina
slatka moja daco, izvinite zbog evara (kako je genitiv mnozine od evro? evriju, kao sviju?), ali zbunjuju me valute, poenta je da mi proklizi kroz ruke kako god ga izrazite
:hvala:
Budi ti srecan, dete, sto si u situaciji da ti lova proklizi kroz ruke.
U Srbiji, na zalost, velikoj vecini gradjana sva lova proklizi kroz dupe, tj. na hranu i golo prezivljavanje.
:nazalost:
Korisnikov avatar
By kal zakath

slatka moja daco, izvinite zbog evara (kako je genitiv mnozine od evro? evriju, kao sviju?),

Jesu problemi sa ovim evrom. Pazi pridev od evro na slovenačkom - evrski. Da zaplačeš.

Inače broj 7.
Korisnikov avatar
By Val

Nekoliko puta sam se i sam pitao kako/od čega pojedini forumaši žive,tim pre kad vidim kakve mobilne imaju,komentare da " nije skupo,samo 100 evra"...i tako dalje io tako bliže...

To se ja pitam skoro svaki dan. Rade za 200 eura mesechno, imaju mob od 500, stan od 300... :misli:

Ja vala radim za dve ´iljade, pa jedva kraj s krajem sastavim. :ua:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by kal zakath

slatka moja daco, izvinite zbog evara (kako je genitiv mnozine od evro? evriju, kao sviju?),

Jesu problemi sa ovim evrom. Pazi pridev od evro na slovenačkom - evrski. Da zaplačeš.

Inače broj 7.
Erm, pa u srpskom ne postoji sviju, nego svih. :) Evra je genitiv mnozine. :)
Korisnikov avatar
By Val
A genitiv jednine? :cheer:

Nekako mi se jednina u sluchaju ove teme chini priblizhnijom! :giggle:
Korisnikov avatar
By deran

Erm, pa u srpskom ne postoji sviju, nego svih. :) Evra je genitiv mnozine. :)
totalni off:redakcija dr Aleksandra Anđelića,prevod Mihaila Đorđevića,'ladno koristi to sviju :beba:

Mrzi me da tražim sad tačno0 rečenice,te mi morate verovati :P
Korisnikov avatar
By AngraMaina
hahaha, forum ko forum - ne treba mu mnogo da zavrsi u raspravi o pravopisu :klap: :B

evar ne pada daleko od klade :luda:
Korisnikov avatar
By Val
DakleM...genitiv jednine?
Korisnikov avatar
By Daliborka
Pocela sam da radim u javnom wc - u na punktu za naplatu upotrebe nuznika i sefica sam odseka za higijenu tamo, a plata mi je 23000 dinara plus topli obrok.
Zadovoljna sam. Kriza je velika i svaki posao koji se dobije treba ceniti.
:B
Korisnikov avatar
By m..
Osciliram izmedju opcija 4 i 5, radim nekih 50 sati nedeljno (u to ne racunam pauzu za uzinu i slicno). Gledajuci neki prosek u struci, ja sam ok placena s obzirom na kolicinu radnog iskustva i cinjenicu da nisam zavrsila fax (fali mi 4 ispita i diploma, dala sam 41 ispit do sad), kontam da ce mi plata porasti kad diplomiram. U medjuvremenu sam odbila 2 bolje placena, ali znatno dosadnija posla, jer sam procenila da na ovom vise ucim i imam bolje reference za kasnije, uostalom bas volim posao koji radim.
U onoj drugoj domovini mogu da mlatim 50k godisnje sa ovim iskustvom i nivoom obrazovanja, al mi se ne ide.
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by DooFFKe
Meni na pochetku bude 1800, actually.
Posle gomile odbijanja i chlanarina, na ruke dobijem oko 1500.
E pa taman! Ajde ajde... Malko i u moj fond za stipendijicu uplati :)
Korisnikov avatar
By Sing
[/quote]
:lol: ...neko dodje na deset minuta to je oral, pusenje, to je 10 a zavrsnica ustima je 400 dinara :lol:
[/quote]

Nego, daj digni cenu, nema ni u Bangkoku tako jeftino :kafa:

Inace, glasah...
Korisnikov avatar
By Val
Isto...evrA:bisou:
Hvala! :kiss:
By Tresh-grl
Jos uvek nisam pocela da radim hvala bogu,nadam se da ce tako i ostati jos dugodugodugo. :lukavi:
Korisnikov avatar
By IceBerg
mene je sramota da napisem... kad pogledam oko sebe kako ljudi rade i mizerno zaradjuju...

cista plata bez dodataka 1500E mesecno...

na kraju meseca mogu da ostvarim maximum bodova i da dobijem nagradu od 500E... ukoliko se to desi 3 meseca za redom... skache za 500E u buducnosti...

placen telefon do 150E a za obavljanje posla mi je dovoljno 30E mesecno telefona!

auto, sa placenim gorivom mesecno, do 500E koje mogu da koristim i u privatne svrhe, ne samo u poslovne... obezbedjen smeshtaj sa svim rezijama plus jednom meseco uvek putujem 3 do 4 dana vaz zemlje uz sve obezbedjeno... a nekad i privatnim avionom :D
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by bothways
ZOMG, IceBerg, pa gde ti radis? :D
CIA, snajka , CIA ...

:trach:
Korisnikov avatar
By IceBerg
bothways pise ti habibi ispod imena :)

privatna companija :)
Korisnikov avatar
By bothways
Originally posted by IceBerg
bothways pise ti habibi ispod imena :)
:yes:
privatna companija :)
Toliko smo znali! Hocemo konkretno! :evilwait: :balon:
Korisnikov avatar
By IceBerg
hmmm... habibi :P pa ne mogu sad... mozda na u2u
Korisnikov avatar
By deran
mene je sramota da napisem... kad pogledam oko sebe kako ljudi rade i mizerno zaradjuju...

cista plata bez dodataka 1500E mesecno...

na kraju meseca mogu da ostvarim maximum bodova i da dobijem nagradu od 500E... ukoliko se to desi 3 meseca za redom... skache za 500E u buducnosti...

placen telefon do 150E a za obavljanje posla mi je dovoljno 30E mesecno telefona!

auto, sa placenim gorivom mesecno, do 500E koje mogu da koristim i u privatne svrhe, ne samo u poslovne... obezbedjen smeshtaj sa svim rezijama plus jednom meseco uvek putujem 3 do 4 dana vaz zemlje uz sve obezbedjeno... a nekad i privatnim avionom :D
Šta ima da te bude sramota-radiš i zaradiš...

Drago mi je to što nisi u nekoj od ovih naših Geštapo-monoplističkih firmi,tipa NIS,Telekom...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!