Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by DaliborkaBravo Daliborka za temu-ne mislim da je nekulturno nekog pitati za platu,ne zaviruješ mu tako u novčanik...
Nije bas najkulturnije zavirivati u tudj novcanik i pitati ljude za platu, ali danas svi to rade, pa sto ne bih i ja ?
![]()
Originally posted by AngraMainaBudi ti srecan, dete, sto si u situaciji da ti lova proklizi kroz ruke.
slatka moja daco, izvinite zbog evara (kako je genitiv mnozine od evro? evriju, kao sviju?), ali zbunjuju me valute, poenta je da mi proklizi kroz ruke kako god ga izrazite
![]()
Originally posted by AngraMaina
slatka moja daco, izvinite zbog evara (kako je genitiv mnozine od evro? evriju, kao sviju?),
Originally posted by deran
Nekoliko puta sam se i sam pitao kako/od čega pojedini forumaši žive,tim pre kad vidim kakve mobilne imaju,komentare da " nije skupo,samo 100 evra"...i tako dalje io tako bliže...
Originally posted by kal zakathErm, pa u srpskom ne postoji sviju, nego svih.Originally posted by AngraMaina
slatka moja daco, izvinite zbog evara (kako je genitiv mnozine od evro? evriju, kao sviju?),
Jesu problemi sa ovim evrom. Pazi pridev od evro na slovenačkom - evrski. Da zaplačeš.
Inače broj 7.
Originally posted by IceBergŠta ima da te bude sramota-radiš i zaradiš...
mene je sramota da napisem... kad pogledam oko sebe kako ljudi rade i mizerno zaradjuju...
cista plata bez dodataka 1500E mesecno...
na kraju meseca mogu da ostvarim maximum bodova i da dobijem nagradu od 500E... ukoliko se to desi 3 meseca za redom... skache za 500E u buducnosti...
placen telefon do 150E a za obavljanje posla mi je dovoljno 30E mesecno telefona!
auto, sa placenim gorivom mesecno, do 500E koje mogu da koristim i u privatne svrhe, ne samo u poslovne... obezbedjen smeshtaj sa svim rezijama plus jednom meseco uvek putujem 3 do 4 dana vaz zemlje uz sve obezbedjeno... a nekad i privatnim avionom![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!