Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Da li psujete ?

Da, cesto
80
53%
Retko kada ...
58
38%
Ne, nikada!
13
9%
Korisnikov avatar
By emo_haos_
pa kad se izuzme da mi je uzrecica 'jbt' ondaK gotovo i da ne psujem
Korisnikov avatar
By starky
pa psujem...samo kad radim ne psujem(radim sa decom)

a kad vozim...ma,to nisam ja...:giggle:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Uf vrlo cesto.. Narocito u poslednje vreme, ne znam koji mi je djavo?!

Ali najcesca psovka mi je: Jebem ti silu.. Hm.. :superheroj:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Vrlo cesto... ali uvek promisljeno i namerno, najcesce u zezanju u najblizem krugu prijatelja.
Nikada to ne radim zbog kojekakvih gluposti koje me iznerviraju na dnevnoj bazi...

I mnogi tvrde da to umem bas socno da radim, i da uopste ne zvuci vulgarno iz mojih usta, vec nenkako interesantno i prijatno za ushi :smug:
Korisnikov avatar
By m..
Ko kocijas. Najozbiljnije, ljudima se desi da neke psovke cuju prvi put od mene. Ortak se presamitio od smeha kad sam nekoj bahatoj svinji koja je divljala u kolima po kisi (i zamalo me okupala vodom iz bare) rekla "Isponapases mi se muda".

Medjutim obracam paznju da ne psujem na poslu, pred decom, i u drugim situacijama u kojima je psovanje neprivatljivo ili nepozeljno. I veoma sam u stanju da se iskontrolisem, osim kad mi se recimo, iz nekog razloga (neki razlog bude uglavnom sto drizm otvorena 4 programa sa ogromnim fajlovima) resetuje komp i pojede rezultat visecasovnog rada.

Inace, kako izadjem na ulicu, na svako malo jave se izvori uzasne iritacije (tipa debela svinja koja pljuje), pa ih uglavnom psujem u sebi, ili ako sam u drustvu ne mogu a da ne porokomentarisem (vala nek si pljuno prase primitivno) i slicno. Ama ne mogu, nerviraju me.
Korisnikov avatar
By Modesty
Psovka nije nešto što mi izlazi iz usta po navici ali zato kad sam bjesna.....uh,strašno.....sreća pa me takva stanja brzo prolaze i onda obavezna tražim oprost i iskreno mi bude krivo.
By J...
Psujem i uzivam u tome ali znam gde je neprikladno pa se tamo cenzurisem. :balon:

Ne svidjaju mi se ljudi koji kazu da NIKAD ne psuju.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by m..
Ko kocijas. Najozbiljnije, ljudima se desi da neke psovke cuju prvi put od mene. Ortak se presamitio od smeha kad sam nekoj bahatoj svinji koja je divljala u kolima po kisi (i zamalo me okupala vodom iz bare) rekla "Isponapases mi se muda".

Moj dragi koristi tu psovku :smeh:
Korisnikov avatar
By Khons
u poslednje vreme, nazalost, cesto
Korisnikov avatar
By Momo
Psujem ko stoka ali u 90% slucajeva kad nema nikog u blizini. I koristim neke najgore psovke socne i odvratne... ako se desi da me neko cuje obavezno se zgrane... najvise psujem kad uzmem neki alat u ruke, kad otvorim haubu, stranicu od kucista ili kad se moj kucni ljubimac uvalja u neka govna u parku :testerica:
Originally posted by J...
Nisam verovao da postoje ljudi koji ne psuju al sam se razuverio kad sam upoznao moju zenu. Mislim da sam je za godinu i po dana cuo jedniom da je opsovala i to nesto tipa : jbg ili u picku materinu...
Korisnikov avatar
By watcher
Ouu bash kao kochijash... Ali kada se nalazim u "pristojnom" drushtwu i sa ozbiljnim ljudima- ne izleti ni jedna psowka. Kao ni dok wozim.. Mozda "' 'ebem" semafore... Ali sam u kolima najtjutljiwija :D
:nokti:
Korisnikov avatar
By Deksi
Pa ne bash...chak i kad psujem ne stoji mi.
Ja sam fino dete:saint2:
Korisnikov avatar
By Val
Vrrrrrrrrrrlo retko! :puzzle:
Korisnikov avatar
By .L O S T
mnogo cak sam poceo i da neprestano kontrolisem sebe da bih smanjio sve to malo...
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Momo
Originally posted by J...
Nisam verovao da postoje ljudi koji ne psuju al sam se razuverio kad sam upoznao moju zenu. Mislim da sam je za godinu i po dana cuo jedniom da je opsovala i to nesto tipa : jbg ili u picku materinu...
Ja opet godinama uopste nisam sretala zene koje psuju u obicnom govoru, sem sto smo to radile u klinackim danima kad nam je to kao bilo slatko jer je zabranjeno. Onda se desilo da u trznom centru gde su mi kancelarije, postoji jedan deo gde sede oni koji rade kad nemaju posla. I onda se desilo da ima vise devojaka/zena koje u obicnom govoru upotrebljavaju psovke. Ja sam se trzala svaki put i nisam znala kako da komuniciram sa njima, delovale su mi agresivno. Vremenom sam se navikla i shvatila da ima tu i ok osoba, cak sam prestala da primecujem njihov govor. Ali i dalje mi je mana kada neko upotrebljava psovke, daleko mi je prijatniji razgovor sa osobama kao sto je Vanilica (Momoova zena). :) Inace, naravno isto vazi i za mene, u obicnom govoru nikad ne upotrebljavam psovke. Jedine situacije kad ih izgovorim su u trenucima jakog besa.
Korisnikov avatar
By smaug
Da. Stalno. U ogromnim kolicinama. Na poslu. Pred decom. Pred bakama i dekama, mamama i tatama. I pred zivotinjama i biljem. Ja uzivam da psujem. Ne bih mogla da se zamislim bez psovanja. Postoje mali, ustogljeni potupavci koji tvrde da su oni koji psuju neobrazovani, nevaspitani i da im je vokabular siromasan te da zato psuju. Kakva glupost! Ljudi koje ja poznajem i koji psuju skoro koliko i ja su vrlo vaspitani, obrazovani i vrlo reciti. I sto bi rekao moj drug Stiven Fraj - osoba koja misli da je psovanje odraz neobrazovanosti i nekulture je fucking lunatic. Najzanimiljiviji su oni koji tvrde da nije neophodno da se psuje. Nije nego! Sto se mene tice takvi mogu da fuck off i da takve pogresne stavove shove up their arses.
Korisnikov avatar
By Li
Psujem i to jako cesto... na zalost... sto se vise trudim da psovke izbacim iz recnika to mi manje na pamet padaju lepe stvari za izgovoriti:alikako:
By Kragi
Mislim da je jedno prostakluk a drugo vulgarnost.
Psujem ne tako cesto rekao bih ali ne ni tako retko, i ne obazirem se na kometare ili konstatacije da sam eventualno vulgaran :)
Ne mislim da je strasno reci picka, kurac, jebanje i sl, kao sto ne mislim da nedostatak tih reci u necijem vokabularu cini tu osobu finom, dobrom, pristojnom ili u krajnjem slucaju kulturnom :)
Korisnikov avatar
By Darling
Desi mi se da izgovorim "Jeb'o te" i "E, jebi ga, bas", uvuklo mi se u govor i svaki put se trgnem, trudim se da korigujem to.
Socne psovke samo kada se strashno iznerviram.
Korisnikov avatar
By ROYAL
Da. Ponekad :D (a ponekad često :D )
Korisnikov avatar
By tamanoir
Generalno, mislim da ne psujem preterano, tj. nije mi svaka druga rec psovka.. Do izgovaranja psovki uglavnom dodje kada me nesto iznervira, onda psujem k'o kocijas.. :D I, recimo, kad mi neko isprica nesto uzasno, sokantno, neverovatno, itd., onda ide ono kilometarsko "Jeeeeeeeeboooooooooooteeeeeeeee"...
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Da nema psovki, ja bi' ćut'o. Ceo dan. I onda tako i sutradan.

Da budem, ovako, potpuno iskren sa vama, :lol: meni su ljudi koji ne psuju ili pokušavaju da se kontrolišu ili se zgražavaju na tuđe psovke ili makar 1x/h ne kažu kurac, pička, pička materina, jebote, kurac, pička, pička materina, de si pičko i sl. malo... nezanimljivi.

Sa druge strane, recimo, psovke u našim pozorištima i filmovima su mi postale iritantne, jer ne zvuče ubedljivo.

Takođe zavisi i KO ih i kako koristi.

Što bi mali medved (iz :meda: :meda: :meda: i :merlinka: -e) rekao, a onda i Samanta (THE Samanta- u sebi svojstvenom kontekstu rekla)- It has to be juuuuuuuuuust right!

:pegla:

P.S. Dosta se priča o očuvanju srpskog jezika, a retko ko kada to kaže misli na negovanje psovki koje su u pičku materinu važne za isti.

Skoro sam negde video knjigu o psovkama od nekog našeg pisca, jel zna neko ko je napisao ne mogu da se setim?
Korisnikov avatar
By jenny
ma gde ne psujem...

blajvaš mi kobas :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!