Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by m..Moj dragi koristi tu psovku
Ko kocijas. Najozbiljnije, ljudima se desi da neke psovke cuju prvi put od mene. Ortak se presamitio od smeha kad sam nekoj bahatoj svinji koja je divljala u kolima po kisi (i zamalo me okupala vodom iz bare) rekla "Isponapases mi se muda".
Originally posted by J...Nisam verovao da postoje ljudi koji ne psuju al sam se razuverio kad sam upoznao moju zenu. Mislim da sam je za godinu i po dana cuo jedniom da je opsovala i to nesto tipa : jbg ili u picku materinu...
Ne svidjaju mi se ljudi koji kazu da NIKAD ne psuju.
Originally posted by MomoJa opet godinama uopste nisam sretala zene koje psuju u obicnom govoru, sem sto smo to radile u klinackim danima kad nam je to kao bilo slatko jer je zabranjeno. Onda se desilo da u trznom centru gde su mi kancelarije, postoji jedan deo gde sede oni koji rade kad nemaju posla. I onda se desilo da ima vise devojaka/zena koje u obicnom govoru upotrebljavaju psovke. Ja sam se trzala svaki put i nisam znala kako da komuniciram sa njima, delovale su mi agresivno. Vremenom sam se navikla i shvatila da ima tu i ok osoba, cak sam prestala da primecujem njihov govor. Ali i dalje mi je mana kada neko upotrebljava psovke, daleko mi je prijatniji razgovor sa osobama kao sto je Vanilica (Momoova zena).Originally posted by J...Nisam verovao da postoje ljudi koji ne psuju al sam se razuverio kad sam upoznao moju zenu. Mislim da sam je za godinu i po dana cuo jedniom da je opsovala i to nesto tipa : jbg ili u picku materinu...
Ne svidjaju mi se ljudi koji kazu da NIKAD ne psuju.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!