pa otprilike sve "ljubavi" su mi se zavrsile sa mojim "umiranjem"
prva devojka u koju sam bila zaljublejna je bila str8 i moja najbolja drugarica.. svi su pricali da me korsti zbog ispita i faxa, ali ja to naravno nisam htela da verujem..
iz jednog trena u drugi je pri svadji oko faxa prekinula kontakt sa mnom na 2 godine, i pre par meseci mi se javila, kao proslo je dosta vremena.. bla bla, i nakon 5 minuta price me pita "e, a jel mozes da mi pomognes, treba da prevedem text od 20 strana?" FAIL
devojka sa kojom sam najduze bila u vezi.. ja raskinem sa njom, posle 2 dana se nadjemo slucajno na istoj zurci, ona sa novom ribom, ja to vece upoznala neku devojku, i u pocetku sve cool.. da bi mi prisla ta njena nova cica i slucajno u prici joj izleti da su njih dve vec nedelju dana zajedno ... FAIL
devojka iz Slovenije koju sam upoznala tako sto je njena tadasnja devojka nju prevarila sa mnom... odjebale je zajedno u paketu i super se druzile godinu dana.. smuvam je sa svojom najboljom drugaricom.. njih dve raskinu nakon par meseci, i ona pocinje mene da muva.. a ja tad povredjena izasla iz veze, i kontam da cu uci u vezu sa osobom koja me dugo zna, koja zna kakva sam u vezi i koja je ozbiljna.. ona dolazila ovde, isla ja u Sloveniju.. jedan poziv od moje "najdrugarice" i ona kaze da vise nije sigurna u svoja osecanja prema meni, ali da nece da raskinemo, posto sa mnom ima vezu o kojoj je uvek mastala.. i ja odjebem i jednu i drugu, posto su mi lagale obe u lice da tu apsolutno nicega vise nema... FAIL
ali, uvek kazem, what goes around, comes around...
i ja sam neke osobe povredila koje to nisu zasluzile, ali sam sad nasla devojku za koju se nadam da mi takav bol nece prirediti