Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Vespertine
Otprilike je mislio da ga vade godine i iskustvo jer sam mu rekao da sam prilichno izolovan od gay deshavanja i da nemam nikakvo gay drushtvo pa je mislio da mozhe da mi pusti kakvu god prichu hoce. Plus kapirao je da sam poprilichno zateleban u njega i mislio je da mozhe da se provuche sa chim god hoce, al hvala bogu, iako sam bio neiskusan, vesla nisam sisao...
Korisnikov avatar
By Deksi
Uh...bas me smorila ova tema kad sam je video a jos vise kad sam poceo da citam vase postove :(

.....

Moja prva veza...sve tece savrseno,traje godinu dana,nismo se puno svadjali a voleli smo se istim intezitetom kao i na pocetku.

Sve je bilo divno i onda je on nestao jednog dana,prvih pola godine nisam znao da li je ziv i sta se desilo uopste...
Nisam mogao da mu udjem u trag,posle sam cuo da je otisao u Ameriku,ne znaju se razlozi...nije prosao ni dan da nisam razmisljao o njemu.

Vratio se pre nekih 5,6meseci...pricali smo i ok sam sad s njim.
Nisam ljut vise ali nisam ni presao preko toga.

Druga veza: Sve je izgledalo idealno i onda saobracajna nesreca u kojoj smo ja,jos jedna forumashica,2druga i on.
On je jedini poginuo na licu mesta.
Korisnikov avatar
By ns.happy
deksi, nadam se da ces sad biti srecan... imas tuznu pricu :(
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Deksi

Druga veza: Sve je izgledalo idealno i onda saobracajna nesreca u kojoj smo ja,jos jedna forumashica,2druga i on.
On je jedini poginuo na licu mesta.
:(
By Speculum Columbae
Osoba koju sam voleo svim srcem i od koje ma koliko pokušavao da se otrgnem, uvek se dokotrljam nazad.
ne mogu da kažem da je najprijatniji osećaj na svetu.
ne znam ni zašto ne mogu dalje.
Ali boli, vraški boli.
Korisnikov avatar
By Azdaja
ne bi kuckala sad, koga interesuje samo nek proceslja "ljubav i seksualnost" ihahaj mojih tema... :lol:

boli, jeste boli da mislis da ces umreti, pa i to prodje...;)
Korisnikov avatar
By bas bleu
kad boli da umres najgore je sto ne umres, samo boli tako.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pa otprilike sve "ljubavi" su mi se zavrsile sa mojim "umiranjem"

prva devojka u koju sam bila zaljublejna je bila str8 i moja najbolja drugarica.. svi su pricali da me korsti zbog ispita i faxa, ali ja to naravno nisam htela da verujem..
iz jednog trena u drugi je pri svadji oko faxa prekinula kontakt sa mnom na 2 godine, i pre par meseci mi se javila, kao proslo je dosta vremena.. bla bla, i nakon 5 minuta price me pita "e, a jel mozes da mi pomognes, treba da prevedem text od 20 strana?" FAIL

devojka sa kojom sam najduze bila u vezi.. ja raskinem sa njom, posle 2 dana se nadjemo slucajno na istoj zurci, ona sa novom ribom, ja to vece upoznala neku devojku, i u pocetku sve cool.. da bi mi prisla ta njena nova cica i slucajno u prici joj izleti da su njih dve vec nedelju dana zajedno ... FAIL

devojka iz Slovenije koju sam upoznala tako sto je njena tadasnja devojka nju prevarila sa mnom... odjebale je zajedno u paketu i super se druzile godinu dana.. smuvam je sa svojom najboljom drugaricom.. njih dve raskinu nakon par meseci, i ona pocinje mene da muva.. a ja tad povredjena izasla iz veze, i kontam da cu uci u vezu sa osobom koja me dugo zna, koja zna kakva sam u vezi i koja je ozbiljna.. ona dolazila ovde, isla ja u Sloveniju.. jedan poziv od moje "najdrugarice" i ona kaze da vise nije sigurna u svoja osecanja prema meni, ali da nece da raskinemo, posto sa mnom ima vezu o kojoj je uvek mastala.. i ja odjebem i jednu i drugu, posto su mi lagale obe u lice da tu apsolutno nicega vise nema... FAIL

ali, uvek kazem, what goes around, comes around... :jazzva:

i ja sam neke osobe povredila koje to nisu zasluzile, ali sam sad nasla devojku za koju se nadam da mi takav bol nece prirediti :)
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by bas bleu

kad boli da umres najgore je sto ne umres, samo boli tako.
daa..
i samo te noci sam pomislila:
i da ubijem sebe, BOL bi i dalje bio tako ziv.
a onda sam zaspala.. probudila se, i nastavila dalje kako moram.
Korisnikov avatar
By Zoey
Ehh...toliko da nema sanse da mogu to da napisem. Ni ne pricam o tome. Idem dalje kako znam i umem...
Zapravo je promenilo formu i sada je to vise prihvatanje propraceno bolom nego bol sam.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
vidi se :)

nemam neku strasno tragicnu pricu. kod mene je klasicna situacija bila da smo se stravicno zaljubili, a nismo mogli da budemo zajedno....ostali detalji su neki klisei....mislim, cela prica je skroz kliseizirana, ali ne znaci da manje boli, jel....

sus, to je nekako doslo na svoje...'vratili' smo se jedno drugom na neki nacin.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Zaljubljena napisao:Meni su tvoji smajliji (koji nemaju veze s vezom) katastrofa.... :lol:
Ovo. :radosnice:

OT: Živo mi se jebe za temu. :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
ja nisam tip osobe koja ce mnogo da pati zbog neke veze...recimo da sam 2 puta u zivotu bash bio povredjen...oba lika su str8(diskutabilno) a bili su "savrsheni" xDD :lol:
By Dileja
Boli, da, uzasno, i misljenja sam da u nekom momentu i `umres`.
Bez ikakvog preterivanja. Bar ja poznajem bol kao takav. Prvo sve u tebi vristi, vapi do krika, posle sve nekako umine, postane necujno, mrtvo.
Nema recepta, pameti niti postupka za prevenciju ovog stanja. Lekcija iz bivsih veza, misli `sad znam kako cu sledeci put u vezu` i sl. Mozda ga samo ja nisam nasla do sad.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Sanja Steppenwolfin napisao:pa otprilike sve "ljubavi" su mi se zavrsile sa mojim "umiranjem"

prva devojka u koju sam bila zaljublejna je bila str8 i moja najbolja drugarica.. svi su pricali da me korsti zbog ispita i faxa, ali ja to naravno nisam htela da verujem..
iz jednog trena u drugi je pri svadji oko faxa prekinula kontakt sa mnom na 2 godine, i pre par meseci mi se javila, kao proslo je dosta vremena.. bla bla, i nakon 5 minuta price me pita "e, a jel mozes da mi pomognes, treba da prevedem text od 20 strana?" FAIL

devojka sa kojom sam najduze bila u vezi.. ja raskinem sa njom, posle 2 dana se nadjemo slucajno na istoj zurci, ona sa novom ribom, ja to vece upoznala neku devojku, i u pocetku sve cool.. da bi mi prisla ta njena nova cica i slucajno u prici joj izleti da su njih dve vec nedelju dana zajedno ... FAIL

devojka iz Slovenije koju sam upoznala tako sto je njena tadasnja devojka nju prevarila sa mnom... odjebale je zajedno u paketu i super se druzile godinu dana.. smuvam je sa svojom najboljom drugaricom.. njih dve raskinu nakon par meseci, i ona pocinje mene da muva.. a ja tad povredjena izasla iz veze, i kontam da cu uci u vezu sa osobom koja me dugo zna, koja zna kakva sam u vezi i koja je ozbiljna.. ona dolazila ovde, isla ja u Sloveniju.. jedan poziv od moje "najdrugarice" i ona kaze da vise nije sigurna u svoja osecanja prema meni, ali da nece da raskinemo, posto sa mnom ima vezu o kojoj je uvek mastala.. i ja odjebem i jednu i drugu, posto su mi lagale obe u lice da tu apsolutno nicega vise nema... FAIL

ali, uvek kazem, what goes around, comes around... :jazzva:

i ja sam neke osobe povredila koje to nisu zasluzile, ali sam sad nasla devojku za koju se nadam da mi takav bol nece prirediti :)
:lol: part 2

nedelju dana nakon sto sam napisala post iznad sam raskinula sa tom devojkom. Moja famozna Irkinja koju sam provlacila kroz dosta postova ovde..
to je bilo stvarno da umres.. ja raskinem sa njom, ona me moli da se pomirimo a ja je odbijam, par meseci kasnije ja se kajem, molim je da se pomirimo ona mene odbija.. patila sam ko patika zbog osobe koja je bila sve sto sam ikada zelela i sa kojom sam mogla imati sve.. FAIL

a ova poslednja, gora od svih.. ja odem na operaciju glave, a ona raskine sa mnom preko poruke, misleci da se ja sa Irskom jebem negde i da smo na Ibici i pijemo koktele.. a sada po gradu siri pricu kako sam lazljiva, dvolicna, kako nisam ni bila na operaciji.. TOTALNI FAIL

sta li ce mi sledeca godina doneti :lol:

smejem se, a plakala bih :krezavi:
By black cat
Ja sam od ljubavi umirala vise puta ali sam od neke zilave sorte pa uvek vaskrsnem.
Korisnikov avatar
By Blady
Umirala sam 2 puta, od mene dosta.
Korisnikov avatar
By Markiza
Blady napisao:Umirala sam 2 puta, od mene dosta.
Slazem se sa brojem umiranja a i sa ovim 'od mene dosta' .
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!