Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

U kojoj se pozi najbrže uspavate?

na stomaku
30
47%
na leđima
6
9%
sa strane
28
44%
Korisnikov avatar
By Khons
na boku, na stomaku, pojma nemam.

ja k'o pas, moram da se obrcem i izvrcem mali milion puta dok ne pronadjem idealan polozaj
By Paris
pre na stomaku, sad na ledjima :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Na stomaku, sa jastukom..jedna noga je dignuta....mislim, nije dignuta u vis, nego sa strane onako.....ma znate na sta mislim...
Korisnikov avatar
By Sanguine
uglavnom na ledjima mada desavalo se da zaspem u raznim polozajima :smilegrin:
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by Marvin
Moja toliko izlomi ruke i vrat i sve, da izgleda kao mrtva :lol:
Tačnije kao da je neko izlomio- vrat pod 90 stepeni, ruka ispod tela, druga iznad glave... komedija :smeh:
:kralj:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by Loren
Na stomaku! Bez jastuka :)
my omiljena poza :)
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by abcd
Originally posted by Marvin
Moja toliko izlomi ruke i vrat i sve, da izgleda kao mrtva :lol:
Tačnije kao da je neko izlomio- vrat pod 90 stepeni, ruka ispod tela, druga iznad glave... komedija :smeh:
:kralj:
takodje.
mene moja draga svake noci namesta kako ne bih nesto slomila.
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Na boku, u fetus polozaju koji prevazilazi svaku meru toliko da, da 'prostite, izguram dragog guzom na samu ivicu kreveta :sweet:

Inace najcesce najpre legnem na jedan bok (obicno desni), pa lezim, lezim, i onda se posle nekog vremena obrnem na drugi i tu najcesce zaspim. Ponekad moram i treci put da se obrnem. :roll:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
na stomaku, glavu okrenem na desno...

..pokusavam da se uspavam nekad na drugi nacin, ali uvek ovako zavrsim...
Korisnikov avatar
By Pipin
Pre na sa strane, sad na leđima.
Korisnikov avatar
By unic0rn
ja generalno tesko zaspim sem ako nisam dibidus umoran, uglavnom se prevrcem tako da zaspim na strani
Korisnikov avatar
By acid drop
U flamingo ili fetus pozi. :lol:
Jako retko na stomaku, još ređe na leđima.

Sećam se da sam jednom zaspala na leđima, spavala sam ko beba. :beba:
Korisnikov avatar
By Dominion
u horizontalnoj :awesome: cim dotaknem krevet gotov sam, mogu bombe pored mene da padaju necu se probuditi. do skoro sam spavao u pozi izmedju stomak/bok - ruka ispod jastuka. u zadnje vreme me nesto jebe vrat pa vishe spavam ili na boku ili na ledjima.
Na boku, jastuk izmedju ruke i glave, ostatak ruke ispod drugog jastuka, gornja noga malo napred.

E da, ne sme nista da visi van kreveta.

I 254 jorgana i cebadi na meni da bude k'o furuna!
Korisnikov avatar
By blenta
stomak ruka ispod kreveta
nabijen uza zid, glava na desno jedna noga savijena u kolenu jako skoro blizu brade
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2372640#p2372640]Sixto napisao:[/url]Na boku, jastuk izmedju ruke i glave, ostatak ruke ispod drugog jastuka, gornja noga malo napred.

E da, ne sme nista da visi van kreveta.

I 254 jorgana i cebadi na meni da bude k'o furuna!
ja zagrlim ponekad drugi jastuk.

a za jorgane i cebad - hiljadu puta :up: aaaaaaah tooooplota, apsolutno se slazem. mada ja obicno imam ove 200x240 jorgane umotam se k'o palachinka, podvijem ispod stopala da cisto ne bude promaje sa neke strane i onda kuntam k'o zaklan. za zimu nivo 4 (sta god to znacilo, ikea standard), heaven - greje kao blesavo. a leti 1 cisto da se ne smrzne gola guzica :shmi: ...a i da ne seva :blush:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2372646#p2372646]Sixto napisao:[/url]NEma sanse da sam otkriven!

Jos da nije podvijeno pod nogama pa da duva, zjuuuu!
Ko je imao priliku se podvuci kaze da nisam normalan koliko vruce bude ispod1 :lol:
muz mi svaki put kaze da grejem k'o (da citiram jednu seljanku) 'vuruna', moze da izdrzi max 5 min pod mojim jorganom i o'ma' bega pod svoj. fantastican defensive mechanism ako ne volish da delish jorgan sa nekim :giggle:
Korisnikov avatar
By blenta
meni stopala obavezno npolju inace ne mogu da zaspim
isto se nabijam uz zid jer me hladi

uzasno mnogo grejem
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2373049#p2373049]blenta napisao:[/url]meni stopala obavezno npolju inace ne mogu da zaspim
kad sam bio mali (tako oko osam godina) zbacio sam na pod prvo sedam godina starijeg rodjaka, pa četrnaest godina starijeg brata iz kreveta, ako bi me stavili u sredini kad smo spavali u krevetu, samo da bih izbacio jednu nogu napolje... :lol:

a isto tako kada sam bio mali i isto tako smo sva trojica bili u velikom bračnom krevetu, a bila zima, probudio sam se u noći i uplašio se da mi bratu nije zima te sam zbacio jorgan sa rođaka i prebacio sve na brata.
Rođak se smrzao, brat skuvao. ^^
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
inače ljudi se živi ismiju kada vide da ponekad znam da spavam sa jednom nogom na kolenu. (tad mi noge naprave sa krevetom neku vrstu piramide)

volim da spavam na niskom jastuku, jer mi se raspadnu ramena ako spavam na nekom iole većem. volim da spavam sa jorganom u po leta u po zime, ali zimi mi koristi da me ugreje, a leti da ga zagrlim i rukama i nogama, kao nekog dečkonju....
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Pa... Dok lezim.

Mada najlepse sam spavao kad odvaljen zaspim grleci wc solju. Nidje lepseg sna.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!