Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Nisam_Ja
Mrzim kada mi neko kaze OPUSTI SE za bilo sta, a ne potrudi se recimo ni jedne sekunda da me opusti na ovaj ili onaj nacin... u tom smislu samu preporuku smatram kurtozanom, bez ikakve podloge...

E, u drugom smislu ponekad volim da se opustim sam sa sobom, dok citam, slusam muziku i hodam ulicom, a tamo neki frajer te zagonetno promatra, a ti zaboravis da on ne cuje to sto ti slusas pa ti sama scena u tvojoj glavi deluje PREDIVNO (opustajuce)

I neverovatno sam opusten nakon sexa i ljubljenja... taj GLOW na mojoj faci u tom trenutku mislim da ne moze da zameni nikakav tretman ili smiraj bilo cega...
By Çâðê_DUP
Ne mogu da se opustim tokom masaže, kriva je osoba koja me masira. Dosad sam nailazila samo na paćenike i što je još crnje, paćenice, koje se uzbude dok me masiraju.

A treba mi profi masaža više nego išta, ubijaju me staračka pleća.. :sigh:

Volim da pustim neki film, i uspavljujem se slušajući film, tj prateći scenario, kao da mi neko čita bajku.. :maji:

Kafa izjutra, spuštene roletne i pisanje. Bilo kakvo.

Blizina vode. Na bilo koji način. More.

:vijaca:
Korisnikov avatar
By Sunce
Kada sedim na krevetu i slusam muziku, to me najvise opusta. Ta svojevrsna meditacija koju upraznjavam je jedna plovidba u toku koje sanjarim, vracam se na dogadjaje iz proslosti i letim u buducnost, donosim vazne odluke, resavam zadatke. Drugi nacin su setnje. Mislim da sam se toliko simbioticki vezao za ulicu i setnju da ne mogu da zamislim dan bez koracanja. Pokusao sam cak da napisem i pesmu koja bi u sebi sadrzala ritam koraka.
By Paranoid Androgynoid
kad lezim pored nekog za koga znam da nece otici ubrzo.. :sigh:
kad znam da nemam 2-3 dana sa nekim i da moram da ih iskoristim do maximuma, vec da znam da imam sve vreme ovoga sveta i da znam.. da ako mi nije do "trenutaka" sada, moci ce da mi bude sutra..
kada lezim na stomaku gledajuci nekoga ko isto tako lezi pored mene.. prebacim mu (joj, mmm da.. joj) ruku preko ramena, struka, stomaka.. zapetljam prste u njenoj kosi i toliko sam spokojna zbog toga da mogu da zaspim.. u trenutku.. :sigh: i da kada se probudim, taj neko bice pored mene probudjen.. i znacu da mogu da mu okrenem ledja, pribijem se uz njega (mmm da.. nju), zagrlice me oko stomaka i znam da sam tu.. i da ne zelim nigde da idem..
its been too long .. :sigh:

nikakve saune ne mogu mi zameniti neciji zagrljaj.. ili dodir.. ili prste u kosi.. :sigh:
Korisnikov avatar
By soki
1. Svagi dodir me opusta i nema veze koji deo tela.
2. Dobro drustvo.
3. A kad nemam pristup 1 ili 2 onda priroda, sunce, voda.
Korisnikov avatar
By Marvin
Hmm... priroda.

Ležanje na travi :)

Može i reka (velika reka), šuma...

Ali stvarno, nema ništa lepše nego ležati na sveže pokošenoj travi :)
Korisnikov avatar
By svejedno
Tako sto ne radim nista, npr.

..

I vec pomenuta vizuelizacija..

..

I vec pomenuto vino.. ..vino je jedino pice sa kojim sam sposoban da ne preterujem.

..

I vec pomenute knjige.

..

I mislim da niko nije pomenuo :spliff:

..

I vec pomenuto uklanjanje ljudi iz okoline.
Korisnikov avatar
By LeaJovana
Kada vrelog letnjeg dana dodjem iz shopinga kuci crknuta (i naravno srecna), pa se istusiram sa sve nekim osvezavajucim gelom za tusiranje i onda zamracim sobu i napravim sebi hlednu nesicu, pa polumokra i polugola legnem na krevet, dohvatim neku knjigu ili casopis i izgubim se u osecanju finoce! Posle moze da dodje i on, ali tek kada se dobrano odmorim da mogu da se bacim u akciju ako zatreba!
Korisnikov avatar
By Rei
Ima u mojoj zgradi neki relax lokal za masazhu, ali se bojim da odem na masazhu jer kontam shta ako tu u stvari rade kurve :serlok:

Mazhenje sa nekim. THE nachin za opushtanje :mazi:
Korisnikov avatar
By Rei
Mislim nije da imam ishta protiv kurvi, samo nije to za mene :lol:
Korisnikov avatar
By Tomek
kad sveze istusiran sam gledam laki film u polumracnoj sobi...
Korisnikov avatar
By Hton
klasika-mrak ,kada ,svece , sting...:)
Korisnikov avatar
By Zoe
Puno stvari moze da me opusti, nabrojacu ih bez odredjenog reda:

-Kada me neko mazi po kosi

-Kada me neko mazi bilo kuda

-U prirodi, bilo kakvoj, a najvise volim da sam pored vode i vatre, ali nije uslov, samo da ima trave i drveca

-Muzika

-Zivotinje; dok ih posmatram kako rade bilo sta, odmara me

-Joint (nije uslov)

-Tumaranje po stenama u Puli (ovo je zbilja posebna kategorija)

-Opustanje u toploj kupki

itd.,itd........

ma, ja se stvarno trudim da sve sto radim, svakoga dana, bude za mene sto opustenije. Naravno da to ne mogu postici zbog obaveza koje pritiskaju i sveopste ludnice svuda oko mene, ali se stvarno jako, jako trudim da se izolujem od toga. Pokusavam da zivim medju ljudima, a izolovano, koliko god je to mogucno, jer mi tako najvise prija. Ideal bi mi bio da odem u planine, u sumsku kolibu i nikad ne dodjem u civilizaciju, kao Selindzer :sigh:
By ^OveRtoneS HunteR
Uglavnom nocu, uz muziku. Zapalim cigaretu, stanem pored otvorenog prozora i gledam u lipu
By spf 3000
setnja/roleri pored vode. reka, jezero, more, nije vazno
setnja medj' zimzelenim drvecem. taj miris, kao i miris paljenog drveta zimi..... :drama:
i kad pomenuh zimu, gledanje u kristale snega koji blistaju na mesecini :leviathan:
setnja po kisi, u nekoj prirodi, mada volim da kisnem i po asfaltu :kisa:
voznja kolima nocu pod narandzastim svetlima grada
vreo tus :kada:
igranje sa mojom dzukelicom
lezanje tati na ramenu :mini:
cudnovato me opusta da sminkam nekoga :slika:

Originally posted by Ulix
Pustim neku dobru muziku, otvorim flasu vina, uklonim sve ljude iz svoje okoline, i uzivam.
i ovo.
u mojoj verziji votka s pepsijem. ne volim vino :shok:
Korisnikov avatar
By geeky_dork
najopustenija sam kada kasno nocu odem na teren za kosarku i sutiram par sati sama na kos a nema nikog drugog u mojoj blizini.
Korisnikov avatar
By soki
Originally posted by geeky_dork
najopustenija sam kada kasno nocu odem na teren za kosarku i sutiram par sati sama na kos a nema nikog drugog u mojoj blizini.
Ja sam to pokusala par puta ali me uvek zaboli glava, da sto sam sama ili od monotonije, sto se inace nikad nedesi kad sam sa drustvom, mogla bi onda satima da igram bukvalno dok necrknem.

:bouncy:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
voda me opusta. priroda. tisina. muzika. sunce.
Korisnikov avatar
By Li
Opustena sam uvek u dobrom drustvu dok caskamo i pijuckamo...
Kada gledam neki filmic (sama)... i kada vozim bajs...(e to volim u drustvu)
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Ja i on goli, tako da nam se što više tela dodiruju, mazimo se, bilo gde, sami.
Korisnikov avatar
By Li
Inace ja sam jedna od retkih kojima ne prija masaza... kako god da me ona masrka pipne mene boli... mozda sam mnogo ukocena... :deda:
By Kragi
Originally posted by ^Inaniel^
Ja se ne opushtam.
Ja jedino u drustvu ljudi koje jako dobro poznajem, u suprotnom potpisujem tvoju recenicu :)
By J...
Najbolje me opusti tishina.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Krevet, spustene roletne, iskljuceni mobilni telefoni i tako bar sat vremena. Posle sam kao nov.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by bakalar
Posto za koji dan treba da odem prvu put u saunu ...

pretpostavljam da to ne izgleda ni blizu kao u Queer as folk-u

ha?

:flasher:
Ne. Ja cak ni ne volim saunu, jer mi se cini kao da mi taj pregrejani vazduh przi pluca. Plus imam nizak pritisak i ne osecam se dobro kada promenim naglo temperaturu vazduha.

Opustam se u prirodi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!