Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Pokazivali smo pimpeke jedni drugima. Morgan je oblachio neke ciganske haljine i trchkarao po ulici. Imitirao Sneki "Mesechina."
Hodao u kevinim shtiklama, oblachio babine bunde..i pri kraju detinjstva izdrkao pred drugom iz ulice. :oskar:
By Hans
Jao...kakva tema...hajde podeliću sve sa vama....
* kad sam bio mali, popularna je bila lutka sa likom Lepe Brene...imao sam je.... :yay: sa sve crvenim čizmicama....i kariranom suknjom...i slikom sa Breninog venčanja na kutiji... mama je htela da se šlogira...a ja sam ubeđivao baku da mi je kupi..nedostaje mi jako moja baka :(
*imao sam običaj da napravim kao kosu, da se našminkam, obučem suknju, stavim minđuše i budem Dragana Mirković... dešavalo se da dođu gosti, a da ja imam "nastup"....Brate....ali brate, kakva su to bila šikaniranja u obdaništu....
* jako rano sam ispoljio svoju seksualnost..sećam se, imao sam 4 ili 5 godina, na tvu je bio film u kojem je bio tip u slip kupaćem... već tada sam znao da mi se sviđa taj čika, ali to je bilo u fazonu "hoću da budem kao on".....
* mislim da smo svi imali epizode sa suprotnim kao i sa svojim polom kao mali...ja se toga baš i ne sećam---Mene i moju drugaricu uvek podsećaju kako sam kao mali skočio na nju i počeo da je ljubim, a ona se nije branila....užas hahahahaahah
**** a ja sam zapravo bio jako nemiran, i sve to bi pripisivali mojim nestašlucima...imam jako mnogo ožiljaka kao uspomene na detinjstvo...ah, sve prolazi.. :(
By Swanheart
Originally posted by tinkerbell
Originally posted by Swanheart
:nono:
swanimir vise ne kaci svoje slike na forum
da... narocito u prethodnih par meseci jer je 'moja fotka' zakljuchana :lol: :lol:

hajde nadji neku swanimirovu sliku u toj temi :trep:

ont...puske i pistolji i jos raznih gluposti, mlatila decake u vrticu, branila devojcice i takooo
Korisnikov avatar
By .L O S T
jeste blam ali sam znao super da igram lastiz:alikako:

ali meni je zanimljivije koliko je brena imala uticaj na razvoj gay populacije :lol:
Korisnikov avatar
By bigirl
Tukla dečake. :nesiguran:

Scena. Trči Nikola hodnikom i nosi moju gumicu za kosu. Ja jurim za njim (sa sve kosom do dupeta) i vičem "stani vamo majke ti ga nabijem i bori se ko muško".
By Hans
Ha ha....kada za to čuje u Bihaću raja....biće belaja, biće belaja....
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam obozavala lastis i lutke. Ali sam dugo mislila da cu se ja u pubertetu pretvoriti u muskarca... da sam samo kao dete zensko. Ne znam kako sam dosla na tu ideju jer se drugi ljudi nisu tako pretvarali, ali ja sam bila ubedjena da ce se to meni desiti i vrlo razocarana kad sam videla da sve vise nalikujem na zensko, umesto obratno. I nikad se nisam ogledala, baba mi je davala dzeparac ako pogledam u ogledalo. I danas se retko ogledam, mozda kad bi neko placao... :smeh:
By Hans
ahahahaah...elem, ja sam nekada mislio da je svet bio crno-bele boje i da su ljudi videli crno-belo dok nije došla boja na televiziji....dete medija, pa to ti je! :D :dusanka kalanj:
By ~ Le Saint X ~
Ali taj famozni lastish
se secam
igrali svi u OS na casu fizickog!

Svi decaci i sve devojcice!

Mada...ja sam vise npr voleo da se igram izmedju dve vatre nego da igram fudbal
:)

a kada sam ga igrao...bio sam golman

:)
By Hans
Mene su postavljali za golmana kada bismo igrali fudbal... i tako bih ja obično stajao i pričao sa ekipom iza gola koja bi tu sedela.. Jednog dana nisam obraćao pažnju i sećam se da sam desnim obrazom odbranio loptu...bljesak koji mi se ukazao bio je zelen... Nikada nisam sakao ćasove fizičkog odgoja... :durenje:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Jaoj, ne smem ni da pocinjem...
Mrzela sam lutke. Barbike posebno. One 'prave' su sakupljale prasinu, nism ih ni pipala, jer nisam smela zbog keve koja je vodila racuna o tim poklonima. One 'kvazi' su bile unistavane na hiljadu nacina. Od seckanja kosa do premestanja glava sa tela na telo.
Sa nekih pet-sest godina sam drugaricu nagovorila da se skinemo i sakrijemo pod sator od cebadi. nemam pojma zbog cega i kakva je poenta bila, ali smo obe mogle dobiti batina od keva.
Onda me je deknuo pubertet u kome sam pasionirano pratila sport... Jos uvek mogu da se prisetim vecine imena kosarkaske reprezentacije Jugoslavije iz '95, '96, 97... Isla redovno na odbojkaske utakmice u Novom Sadu, regularno na docek odbojkasa kod Spensa i na Trgu... :blush: Jos uvek imam Bodirogin dres sa brojem 4... muka je samo sto sam imala trip da kupim dres u NJEGOVOJ velicini, XXL, tako da mi je to do kolena i sad, desetak godina posle...
Fudbal me je smarao zestoko, ali me to nije sprecavalo da odem i na te utakmice.
Bilo je i par koskanja sa decacima, ali ono... par samara koje nisu smeli da vrate...
Navijala za Partizan :doh:
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by spliff
igrao lastish sa devojchicama iz kraja
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by bigirl
Tukla dečake. :nesiguran:

Scena. Trči Nikola hodnikom i nosi moju gumicu za kosu. Ja jurim za njim (sa sve kosom do dupeta) i vičem "stani vamo majke ti ga nabijem i bori se ko muško".

izvesna A.P. iz moje ulice koju sam uzhasno mrzeo
je kriva za moju biseksualnost (to se ja teshim)
tukla me kao vola svaki Bozji dan dok ne prokrvarim,
a na kraju sam i uzhivao u tome ...

moje detinstvo je proteklo u znaku Egziperijevog "Malog Princa" :)

elem ... uvek sam se igrao sa devojchicama ...
tachnije devojkama ... nisam imao prijatelje vrshnjake svog pola
vecj jednu komshinicu koja je bila skoro 15 godina starija od mene
i koja me uvek negde vucarala sa sobom ... bila mi je nesto kao
bebisiterka, ali posto sam bio jedinac ja sam je smatrao starijom sestrom.

pravili smo predstave, uchila me da chitam sa 4 godine, koju muziku da slusham, kako se vezuju pertle, pravili smo radio emisije, nauchila me da crtam, fotografisali sve i svashta ...

zapravo, kad se setim ... bio sam kao jebena Amelija Pulen u telu dechaka.

posle kad sam porastao malo me vukla sa svojom ekipom svugde ... u kaficje, u klubove, na zhurke, moji roditelji su joj mnogo verovali i pustali me sa njom i na Mars ...

to je bila jedna najkul osoba ikad koja me je mnogo tome kreativnom i moralnom nauchila ... i jako mi nedostaje.
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by Egon

moje detinstvo je proteklo u znaku Egziperijevog "Malog Princa" :)

... i Bolera

obozhavao sam Bolero ... i jos uvek volim.

bash kao i Malog Princa.

i hvala bogu mrzeo sam Lepu Brenu i narodnjake.
Korisnikov avatar
By *deni*
Klasicna prica i kod mene....
Fudbal, autici, kamioncici i sl. me nikada nisu privlacili, naprotiv - bili su mi vrlo odbojni.
Lutkice, sivenje garderobe za te lutkice, crtanje, cupkanje uz Brenine pesme - to je bio moj deciji svet.
Srecom, imam mladju sestru, pa je u kuci bio neprestani priliv tih tzv. zenskih igracaka - lutaka. Da sreca bude veca, moja sestra je pokazivla minimum interesovanja za lutke, pa sam ih sve na kraju prigrabio ja. Barbike su mi bile najdraze. Ali one originalne, koje su stizale na poklon mojoj sestri od rodjaka iz Nemacke. Te, originalne Barbike, bile su napravljene od kombinacije gume i plastike i imale su savitljive zglobove. Bila je milina igrati se sa njima.
No, kako je vreme odmicalo i moja kreativnost se razvijala, sve te Barbike su zavrsile osisane, jer sam poceo da izigravam njihovog frizera. Eno ih i sad na tavanu, prasnjave i osisane - sve do jedne....
Da cupkam i vrckam sam voleo oduvek, a vrlo rano sam osetio i poriv za sminkanjem. Posto sam bio svestan da to osobe muskog pola ne smeju da rade u svakodnevnom zivotu, upisao sam se na folklor. Milina jedna. Mogao sam da cupkam pred publikom, a mogao sam i da se sminkam sa vrlo prihvatljivim opravdanjem - Boze moj, moram da stavim puder na lice, da mi se lice ne bi sijalo na sceni, pred publikom. :kolo: :sweet:
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by *deni*
Fudbal, autici, kamioncici i sl. me nikada nisu privlacili, naprotiv - bili su mi vrlo odbojni.
ja sam obozavao autice :sweet: cuvao ih doslovno u vitrini i davao ih samo provjerenoj djeci, ne nekakvoj zlocestoj deriscadi. eno ih jos i dalje u vitrini :D
a omiljena igracka mi bi kazetofon (ko onaj u Prydzovom spotu Call on me, samo manji i plasticniji) i hrpa kazeta :lol:
Korisnikov avatar
By EnRage
Dobra tema :)

Znao sam se igrati s nekim lutkama, ali ne cesto...tu i tamo, vise sam volio lego kocke i jos neke kocke od kojih sam slagao svemirsku bazu. Od igracaka mi je ipak bio zanimljiviji gramofon, ali i kasetofon :) Znao sam uzeti LP plocu i nositi je po gradu, eto tako, bezveze, bilo mi valjda fora :D

I kaze mi mama da sam se ko 3-godisnjak stalno igrao s nekom plasticnom peglom koja je svijetlila :lol: Eto, sve je jasno :)
Korisnikov avatar
By vremecuda
Druzila se sa decacima i igrala sa njima.
Igrala fudbal,tukla se sa decacima.Igrali smo se rata(secam se,sa pistoljima i puskama... :drama: )Svaki pistolj koji je izasao,pusku,luk i strelu sam imala...Igrala se klikera,vukla devojcice za kosu i opet sa decacima smisljala kako da napravimo neke zvrcke devojcicama.....Igrala se kauboja i indijanaca...
Gospode boze kad se setim :lol: Kakav sam mali kreten bila :D

Ima jos mnogo stvari,kad se setim :sigh:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by *deni*
Hehe... moj tata je kosu čupao kada je video da mi ne pada na pamet da drugoj deci dajem da šutiraju moju loptu, tako da sam je sam jurio unaokolo. "Ali lopta služi da se igraš s narodom a ne da budeš sam svoj..."

Što jes jes, kamiončići imaju svoju svrhu ako u njih možeš da utovariš svoje plastične životinjice da ih odvezeš sa jednog dela sobe na drugi i tamo ih reintrodukuješ :giggle:
Najomiljenije igre sa igračkama su mi bile neke u kojima se glumi stambena zgrada i škola, i onda sve te igračke žive u nekim porodicama i proširenim familijama od tri generacije i stričevima i strinama i ujnama i ujacima (kao što sam ih i ja imao). Mislim da nisam imao igračke sa pravim "ljudskim" likovima, sem Crvenkape. Ostalo su bile antropomorfne životinje ili obične životinje.
Korisnikov avatar
By switchon1234
Bila sam ljubitelj raznih herojskih igara i borilačkih veština, sve sa mačevima, strelom (to i danas volim). Redovno sam odmeravala snagu sa dečacima i igrala fudbal.
Međutim mislim da najbolje o mom latentno-homoseksualnom detinjstvu govori to što sam obožavala biti u mraku u istom krevetu sa najboljom drugaricom i maziti se... I nikada mi nije bilo dosta, ja bih uvek još više...
Korisnikov avatar
By Black_crystal
Jooj i ja sam obozavala da se igram sa automobilcicima, od mame sam trazila da kupuje maceve :apprentice: i puske, pravila luk i strele od trske, tukla se sa decacima braneci devojcice, igrala fudbal, kosarku, volela da pecam sa caletom, uvek se takmicila sa decacima ko ima vise snage, topila se kada me drugarice zagrle ili poljube, ...
U osnovnoj me je uciteljica zvala muskim imenom i to je predlozila pred celim razredom, bas su se lepo zabavljali samnom!!! Grrr! :avalon:
Ma sta me briga, ja sam terala po svome! ;)
Cak sam i mami izjavila u 3. razredu osnovne da sam se zaljubila (tada jos i nisam znala sta to znaci) u drugaricu, :doh: a ovu ... samo sto je slog nije strefio. :iskolacen: A samo sam bila iskrena... :placko:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Dakle neizbezan LASTIS,i dan danas se secam teksta KRISTIN FELN SEM I DZO TO SU CURE OHOHO ALEKSIS JE PRAVA ZMIJA TO SE ZOVE DI-NA-STI-JA. ili CUP CUP...

igranje sa BARBIKAMA,frizirao sve zene u okolini,oblacio po neku SUKNJU( sad nemam potrebe za tim:) )

video igre me nisu zanimale,ali kad se bas igrao onaj MORTAL KOMBAT uvek sam BIRAO da budem neka RIBA.

voleo sam da budem ZUTI RENDZDER...

Uvek bio GOLMAN,igrao IZMEDJU 2 VATRE i bio NEMILOSRDAN PREMA DEVOJCHICAMA. :blush:

Imitirao sam sve zivo,igrao trbusni ples... :blush: :alien:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Igrao se barbikama i cak sa cetiri godine ubedio mamu da mi kupi lutku i dan danas se secam njenog osmeha kada mi je pokazala :lol:
Ali lutka je bila ruzna i debela :sigh:
Na jednom maskembalu sam se maskirao u zensko :bananica: ...
I tetka je imala more mindjusa kojima sam se divio :giggle:
Korisnikov avatar
By foolish
pa ja i nisam imao neke gay ispade kao klinac....
nisam igrao lastis, nisam oblacio zenske stvari, dete mladih roditelja tako da sa narodnjacima nikad nisam imao kontakte...
jedino sto sam antitalenat za sve sportove sa loptom (u fudbalu sam uvek bio obrana), ali sam zato trenirao plivanje...
cak sam sa 6 god nagovorio devojcicu iz susednog ulaza da se skinemo i pokazemo jedno drugom sta imamo..
e jesam se uvek mnogo bolje slagao sa devojcicama neko sa decacima ali za to krivom zgradu u kojoj sam odrastao sa 10ak devojcica i 2 mnogo starija decaka...
i jesam li ja jedini koji se igrao sa lego kockicama?
Korisnikov avatar
By mihailo
Uvek citam ovu temu kao GAY STVARI KOJE STE RADILI NA KLINICI :roflmao:
Korisnikov avatar
By dungoll
hm... gej stvari koje sam radio kao mali ??

pa, igrao sam fudbal sa decom ?
ne to nije gej. nije bilo svlacionice. :)
igrao sam se rata ?
ne to tek nije gej. nema realnih vojnih seks situacija, ipak su to deca.
tukao sam se sa decom ?
to nije gej, ali dobro. to nije jednostavno opcija za komentar, c'mon, nisam nikoga tukao zbog toga sto volim :D samo sam se branio, ali sam onda uvek preterivao.
hmmm...
hmmmmmmmmm....

da, igrao sam se sam. vrlo cesto. ne toliko zato sto nisam imao sa kim, nego sto su me vrlo smarali gornji primeri. to je nekako gej...
pravio sam virtuelne gradove na papiru, iz pticije perspektive.
crtao sam virtuelne mape, i onda se igrao olovkom i gumicom, praveci promene granica , crtajuci konjice, zmajeve i ostala sranja. tu su neizbezne lego i drvene kockice, makete gradova, brodova, zeleznica, roboticke igracke koje su mi moji tada jako bogati rodjaci donosili iz raznih UKejeva, USova i sa raznih drugih mesta... sve te samotne igre meni su bile vrlo cesto zanimljivije nego cimanja sa decom... i da, imao sam, hm, pa druga Danila, koji mi je bio zamisljeni drug, kojeg sam realno shvatio i zapostavio kao takvog tek sa nekih 12 godina :D

still not gay enough ?

pa najgejskija stvar koju sam radio jeste da sam se na svim skijaskim takmicenjima na koje su me vodili ovi iz skijaskog kluba i moji roditelji uvek upoznavao samo sa decacima, i uvek su to bili likovi tako slicni meni. i uvek sam jedva cekao da ih ponovo vidim cak sam se u vremenu pre emaila i interneta BBSovao sa jednim izvesnim deckom iz Čačka. onda je on ... hm, pa ućutao. i dan danas nemam pojma sta je sa njim, niti gde je, niti je li ziv...
potom je 1995 stigao internet, vec '96te sam ga imao u kuci (14.4k) i tada sam imao samo 13 i po godina... ali mi je za prvo gledanje queer sadrzaja trebalo cak 3 i po godine. tako da ... mnjaaa to vise i nije gej stvar iz klinackog doba.

:bubbles:
Korisnikov avatar
By XerYuS
jako sam voleo da se igram sa barbikama, i oblacio sam mamine stvari:colorado:
Korisnikov avatar
By mili86
moja omiljena igracka je bila pegla :pegla: i nek mini sporet i dve mini serpice uz njega... jos tada se znalo da cu da budem dobar u kuhinji... :palacinke: i uglavnom sam se druzio sa devojcicama, mada imao sam i drugove i uglavnom smo se igrali mame i tate... i uglavnom sam ja bio mama:ribica:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!