hm... gej stvari koje sam radio kao mali ??
pa, igrao sam fudbal sa decom ?
ne to nije gej. nije bilo svlacionice.
igrao sam se rata ?
ne to tek nije gej. nema realnih vojnih seks situacija, ipak su to deca.
tukao sam se sa decom ?
to nije gej, ali dobro. to nije jednostavno opcija za komentar, c'mon, nisam nikoga tukao zbog toga sto volim

samo sam se branio, ali sam onda uvek preterivao.
hmmm...
hmmmmmmmmm....
da, igrao sam se sam. vrlo cesto. ne toliko zato sto nisam imao sa kim, nego sto su me vrlo smarali gornji primeri. to je nekako gej...
pravio sam virtuelne gradove na papiru, iz pticije perspektive.
crtao sam virtuelne mape, i onda se igrao olovkom i gumicom, praveci promene granica , crtajuci konjice, zmajeve i ostala sranja. tu su neizbezne lego i drvene kockice, makete gradova, brodova, zeleznica, roboticke igracke koje su mi moji tada jako bogati rodjaci donosili iz raznih UKejeva, USova i sa raznih drugih mesta... sve te samotne igre meni su bile vrlo cesto zanimljivije nego cimanja sa decom... i da, imao sam, hm, pa druga Danila, koji mi je bio zamisljeni drug, kojeg sam realno shvatio i zapostavio kao takvog tek sa nekih 12 godina
still not gay enough ?
pa najgejskija stvar koju sam radio jeste da sam se na svim skijaskim takmicenjima na koje su me vodili ovi iz skijaskog kluba i moji roditelji uvek upoznavao samo sa decacima, i uvek su to bili likovi tako slicni meni. i uvek sam jedva cekao da ih ponovo vidim cak sam se u vremenu pre emaila i interneta BBSovao sa jednim izvesnim deckom iz Čačka. onda je on ... hm, pa ućutao. i dan danas nemam pojma sta je sa njim, niti gde je, niti je li ziv...
potom je 1995 stigao internet, vec '96te sam ga imao u kuci (14.4k) i tada sam imao samo 13 i po godina... ali mi je za prvo gledanje queer sadrzaja trebalo cak 3 i po godine. tako da ... mnjaaa to vise i nije gej stvar iz klinackog doba.