Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Nije bilo tako. Sixto je svoj kurac-jezik sirio svuda. Kad sam mu jednom vratio lopticu, bio sam opomenut, i svako bi bio. Pa zar je tesko pisati tako prosto? I tresh teme mogu da budu zanimljive i konstruktive samo im treba tako pristupiti. Razlicitost je veliko bogatstvo pa ga treba i postovati.

Tresh zona je komentarisanje avatara, a ta tema moze da bude jako konstruktivna i kreativna. Sa druge strane, neke teme su otvorene da bi se ljudi nasmejali, zato se i potform zove Zezanje i opustencija.

Eto, mene je tetka Daliborka nasankala. Jedan post koji je Tot napisao dugo mi je sluzio kao dokaz da ona postoji. I sada mi se smeje kad pomislim da sam naseo.
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by unic0rn
Originally posted by mmiki
I sam znas unic0rne koliko sam se tebi zalio na bananicu, i sad, jos uvek me proganja, uhodi svaki moj post a ti ne reagujes, u vise navrata sam ti se obracao ali ti ne reagujes uopste. Jednom si rekao da te ne zanimaju nase svadjice a drugi put da je pljuvanje normalno na forumu i da se naviknem?!?!?! A evo u poslednje vreme osecam ponovo potrebu da pritisnem cuveno "prijavi" jer se pljuje ko na ulici, ali vec unapred sam obeshrabren jer nema efekta. Ili nas banuj zajedno, ili nam posalji upozorenja. U svakom slucaju budi malo aktivniji.
trebalo je da pretpostavim da su administratovi krivi i zli jer nece da ciste vase kosture iz ormara...
cim nisam reagovao to je verovatno jos jedna od onih prica mi smo drugarice a sada se mrzimo i nadjebavamo preko foruma tako sto prva opsuje drugu, pa druga opsuje prvu pa onda ko francuske sobarice uzmu onu perushku za prashinu, nameste bruseve i razvezu osmeh i obe kliknu na prijavi poruku.
how fucking thrilling!

moja duznost nije da citam svaku bogovetnu poruku koja se ovde napise, to je duznost moderatora. moja duznost je da reagujem kada moderatori vise nemaju prostora za reagovanje secenjem tema i opomenama.
a ja da banujem nekoga jer bi nekom drugom bio laksi zivot na forumu, ili zato sto neko nekoga napusava zbog necije homofobije (ako neko moze na pederskom forumu da propagira homofobiju sta je zasluzio?) ili da banujem nekoga ko smara ali opet privlaci veliku kolicinu paznje - jok ja. ja ne stvaram forum, forum stvaraju iskljucivo korisnici.
ok, kad sam rekao administratori, mislio sam i na moderatore... odnosno sve vas u paketu ciji je zadatak da na forumu uvedete nekog reda. Svakako nisam rekao da ste zli.
E sad sta ja treba da radim kad neko stalno odgovara na moje postove u svakoj temi i u svakom njegovom komentaru stoji da se tako glup odgovor samo od mene moze ocekivati, da sam kurva ili kako sam na u2u psovao njegovog oca u grobu, kako mu pretim zivotom i ostale bljuvotine? Ajde mi onda kazi sta treba da radim? Kad se obratim moderatorima, upute na tebe a kad se obratim tebi odgovor je tipa "ja sam mala pa sam se upisala"..... Elem sta treba da radim? Da gledam kako se mnoze jako uzasne reci izgovorene meni i da tolerisem?
Korisnikov avatar
By Rei
moja duznost je da reagujem kada moderatori vise nemaju prostora za reagovanje secenjem tema i opomenama.
nemaju prostora ili nece da reaguju?
Korisnikov avatar
By mmiki
odavno je blokiran, ali gospodin covek kao u2u koristi javni i to pravi teme kako mu psujem oca u grobu ej zivote....
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ne znam sta da ti kazem, ako je bilo kao sto ti kazes da jeste (a ja se bas nesto ne secam da je bilo tako jednostrano, al ajde), napadaju te forumasi, ne brane te moderatori... Pa zakljucak se sam namece?

@REI - ne znam rei, ti si bio u obe uloge - i moderator i besna glista, pa proceni sam.

Zasto sam usao u ovu raspravu - da dokazem da se ljudi ne bune zbog tema i sadrzaja foruma nego zato sto njihovoj guzici ne odgovara neko ili nesto, ne zato sto na NOVO DANAS dominira 50 tema o fotografijama i pusenju qrca.

Dok ne promenite svoj nastup na forumu nemojte ocekivati da ce 100 ljudi to da uradi samo da bi vasa visost na kraju prestala da glumata ovo ili ono.
A narocito ne ocekujte da ce bilo ko ovde da resava vase privatne probleme.

vozdra.
Korisnikov avatar
By colorado
Kako je super kad zavrsis neku raspravu pozdravom na satrovackom... Budes bas nekako dominantan.

Posebno ako unic0rn zavrsi:

Vozdra,

unic0rn85

haha
Korisnikov avatar
By IriS
ajme, kako si mu samo doskočio :tenis:
Korisnikov avatar
By blenta
:uljenavatru: :uljenavatru: :uljenavatru:

allll we areee sayiiiiiing ...
Korisnikov avatar
By Rei
@REI - ne znam rei, ti si bio u obe uloge - i moderator i besna glista, pa proceni sam.
zato i pitam.
ako se dvoje svadjaju, i onda jedan prijavi, logichan ishod je da obojica zavrshe u korpi, umesto da se nishta ne desi i da svadja ostane gde jeste.
Eno mene i bananice i dalje stojimo u mmikijevoj temi. A ja dva puta prijavio. I naravno da pri prijavljivanju nisam ochekivao da ce moderator da bichuje bananicu a mene miluje. Ochekivao sam da obojica zavrshimo u korpi.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Sunce
...Eto, mene je tetka Daliborka nasankala. Jedan post koji je Tot napisao dugo mi je sluzio kao dokaz da ona postoji. I sada mi se smeje kad pomislim da sam naseo.
Tot je zapravo za sve kriv !
:sudija:
:lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Swanheart
sixto, zonche i ja smo imali jednu temu u kojoj smo sve troje pisali da ne bi pravili off na ostalim temama, ili kada bi bio na pomolu off selili smo se u tu jednu temu.
:lol:
U jebote.
A ja bar dva meseca imao upalu srednjaka od skrolovanja tebe i tvoje ekipe.
U svakoj mogućoj temi (ali svakoj) smo imali swanku, mrlju i neko je već tu treći bio... Pa opleti po "šta smo danas radili, kuda večeras"

Ne reci mi drlja da ti ne kažem i drlja i vrlja.

Sigurno neće Tot ili Kal Zakath otvarati ovakve teme... :zeva:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Marvin

A ja bar dva meseca imao upalu srednjaka od skrolovanja tebe i tvoje ekipe.
skrolujesh srednjim prstom? kako mozhesh, meni nezgodno skroz :lol:

PS sve shto si rekao je so true...
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Dok ne promenite svoj nastup na forumu
:hvala:
Korisnikov avatar
By Zonche!
besna glista
:rotflmao:

ON: Nazdravlje, evo ti zewa!
Korisnikov avatar
By kal zakath
Krivi smo MI. Hteli smo forum jednakih mišljenja pa smo pobanovali sve koji se ne slažu sa nama.Pa smo čutali. E kada njih nije više bilo, počeli smo se dosađivati. Pa su i oni sa kojima se slažemo počeli iz dosade odlaziti. Pa smo čutali. Došla neka generacija turbo folk big brother klinaca i pretvorila forum u chat. Pa smo čutali. Sada vičemo, ali nema tko da nas čuje. Imamo ono što smo stvorili. Čudovište.

(pre nekih deset dana pričam sa Marsom, kaže došao na forum, počeo da čita, došlo mu da se ispovrača, i nema nikakvu želju da se vrati).
Korisnikov avatar
By Pauceti
Ljudi sebi previse dozvoljavaju na ovom forumu. Krive modove/admine a ni ne znaju koliko se stvari ovde tolerise. Korisnici su takvi kakvi su, shodno tome se modovi/admini ponasaju.
Ako vam se ne svidja politika, odete lepo na:

http://www.google.com upisete: gay forum

i izaberete bilo koji drugi forum. Nemojte smarati o tome kako je ovde lose, time nikako necete promeniti situaciju.
Korisnikov avatar
By mmiki
Upravo je stvar u tome sto je REI istakao. Ja sam svojom prijavom prijavio ceo konflikt a nisam prebacio loptu na drugu stranu mreze. Kad je vec neko spomenuo nastavnike i djake... :"Ucenici se ponasaju samo onako kako im profesori dozvole", kaze profesor koji ume da odrzi red na svojoj nastavi. Unic0rn od svojih dvadesetak leta nije profesor ali je "redar" ovde, pa reduciraj malo brale!

Na pocetku ce biti nezadovoljstva, mozda i nepravde, ali ce se na kraju shvatiti da je hejt zabranjena stvar!
Korisnikov avatar
By mmiki
Ne znam sta da ti kazem, ako je bilo kao sto ti kazes da jeste (a ja se bas nesto ne secam da je bilo tako jednostrano, al ajde), napadaju te forumasi, ne brane te moderatori... Pa zakljucak se sam namece?
Naisao sam ja na razumevanje kod svakog moderatora, ali su mi rekli kako si za to odgovoran ti a oni nemaju nista s tim....
Samo se malo bolje organizujte.
A vec sam odgovorio na to da za medjusobno pljuvanje trebaju obe strane da snose krivicu.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
how silly. Hejt uopste nije zabranjena stvar:nokti:

Ne moze meni niko da zabrani da na tvojoj temi o fem prijatelju kazem da je ruzno to sto ti je vaznije sta ce ti ko reci nego prijatelj.
Ne moze mi niko zabraniti da to nazovem homofobijom.
Niti da budem ironican, sarkastican...

To sto ti to ne umijes, vec znas samo da opsujes - za to ti nije kriv Unicorn.:cigareta:
By Hans
Aha...znate kako, ja sam do pre nekog vremena mislio da me ni u gay svetu neće prihvatiti jer nisam "dovoljno" gay, tj. nisam "zvezda" foruma. Sada shvatam da vi to IPAK ne podržavate, mislim na besprizorne teme. A mislio sam da je upravo to ono što forumu daje draž, jer toga ima isuviše. Lepo što je neko pokrenuo ovu temu. Ali ni mene ne zanima zašto neko ima problem sa vibratorom i tome slično. Neke stvari se ipak ne govore javno...mislim, moguce da je to deo gay kulture, onda nisam u trendu, kao i to da ne možete biti patriota ako ste gay ili to da možete biti nacionalista i radikal, ali onda niste gay..Bullshit!
Smatram da svako ima pravo da napiše šta misli, a time što nećete reagovati na insinuacije, podsmeh, neukus u šalama, smanjićete uticaj ovoga čega se užasavate.
Korisnikov avatar
By Momo

Dok ne promenite svoj nastup na forumu nemojte ocekivati da ce 100 ljudi to da uradi samo da bi vasa visost na kraju prestala da glumata ovo ili ono.
:up:
Korisnikov avatar
By mmiki
amin! Hvala kiss-addict na opomeni, od srca. :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kada bi svi bili poput mene... da krenu od nebuloznih i besmislenih, glupavih tema... ka ozbiljnijim i zaista bitnim zivotnim pitanjima... forum bi bio mnogo podnosljivije mesto! :smug:
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
kiss addict :shamar:

Kakve veze imam ja sa svadjom bananice i mmikija ?
Dakle zasto je izbrisan moj komentar?

Ako sam spomenuo mmikija u svojem postu ,to ne znaci da sad sve mora da leti u bin!

Uostalom ova tema i nije toliko ozbiljna da bi se tako striktno moderirala...:shamar:
By Swanheart
Originally posted by Dirrty19g
Kada bi svi bili poput mene... da krenu od nebuloznih i besmislenih, glupavih tema... ka ozbiljnijim i zaista bitnim zivotnim pitanjima... forum bi bio mnogo podnosljivije mesto! :smug:

kada bi svi bili kao ti najvaznije zivotno pitanje bi bilo "kako naci aktivnog muskarca u 10 koraka"
Korisnikov avatar
By Dirrty
Samo me ti poznajes i znas moje sve zivotne preokupacije... :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!