Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by EifranlooNaravno da mozesh.
Ne mozes poloziti pravo na nekog...
Originally posted by селпередејз
Ova opravdavanja tvoje drugarice od nekih forumasa su potpuno nerealna.
Naravno da ces da zgromis kurvetinu koja je prema tebi pokazala nepostovanje velicine svemira.
Originally posted by kazanova2007Meni se najbolja ortakinja smuvala sa bivsom cicom, pa sam iskulirala...
Sta raditi i kako se ponasati kada vam (do juce...)najbolji prijatelj tj prijateljica,sa kojom ste delili sve,dobro i zlo i verovali joj vise nego sebi....I ona se SMUVA sa ZENOM VASEG ZIVOTA (a da pri tom jako dobro zna vasa osecanja prema istoj i celu pricu vezano za vas i nju i td...da ne davim puno)?????
Dakle;
1.Naci je (mislim na bivsu prijateljicu) i ubiti boga u njoj,samleti je i ubiti???
Ili....
2.Skloniti se sto dalje od nje,izbegavati je jer,jednoga dana... UBICE SE ONA SAMA !!! ???
Uzasno sam besna![]()
![]()
![]()
? ? ? ? ?
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by Eifranloo
Niste culi drugu stranu price tako da ne mozete da sudite.
Originally posted by Swanheart
a otkud znas da ta cica nije njeno voljeno bice?
Originally posted by Eifranloo
Ako ti se svidela ta devojka, sto joj nisi prisla?
Jeste li se upoznale, pricale?
Originally posted by EifranlooU takvim slucajevima druga stana price nije toliko bitna.
Originally posted by deckoOriginally posted by EifranlooU takvim slucajevima druga stana price nije toliko bitna.
Ne kazem da treba praviti spisak ovog smes - ovog ne smes da muvas i sl. ali imas jako dobrog prijatelja i ako taj neko pre tebe upozna osobu i zaljubi se prvi u nju i to ti jos kazes, ma koliko se ti kasnije zaljubio u tu osobu ruzno je zabiti prijatelju noz u ledja i smuvati tog nekog.
Bar ja tako posmatram na to jer ipak malo je prijatelja i kad vec imas nekog ne trebas ga izgubiti zbog gluposti.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!