Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by *deni*
Ko pre devojci, njegova devojka. :cowboy:
:vatroslava:
:up:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Delete
Originally posted by *deni*
Ko pre devojci, njegova devojka. :cowboy:
:up:
:up: :up:

pazi kad se slazzem sa danijelom :)
Korisnikov avatar
By .L O S T
Svakog stigne u zivotu ono sto je zasluzio tako da ce i nju, veeeeruj mi:maji:

Uzivaj u svom zivotu idi dalje i cekaj da uzivas u tom kako joj se obija u glavu.... i budi cool breeeee.... sto kvariti sebi dane nervozom i mrznjom....

p.s.ako ti to ne uspe pocni da gledas Wicked wicked games ( :love: )i nauci nesto pametno :lol:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Ne mozes poloziti pravo na nekog...
Korisnikov avatar
By селпередејз
Ova opravdavanja tvoje drugarice od nekih forumasa su potpuno nerealna.
Naravno da ces da zgromis kurvetinu koja je prema tebi pokazala nepostovanje velicine svemira.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Eifranloo
Naravno da mozesh.
Chim kazesh "ovo je MOJ decko Peronja" ti si upravo to uchinio.
Korisnikov avatar
By Pauceti
Originally posted by Morgan Le Faye
Naravno da mozesh.
Chim kazesh "ovo je MOJ decko Peronja" ti si upravo to uchinio.
Ok. Ja malo drugacije gledam na to.
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Originally posted by селпередејз
Naravno da ces da zgromis kurvetinu koja je prema tebi pokazala nepostovanje velicine svemira.
:zakljucano:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by kazanova2007
Sta raditi i kako se ponasati kada vam (do juce...)najbolji prijatelj tj prijateljica,sa kojom ste delili sve,dobro i zlo i verovali joj vise nego sebi....I ona se SMUVA sa ZENOM VASEG ZIVOTA (a da pri tom jako dobro zna vasa osecanja prema istoj i celu pricu vezano za vas i nju i td...da ne davim puno)?????

Dakle;

1.Naci je (mislim na bivsu prijateljicu) i ubiti boga u njoj,samleti je i ubiti???

Ili....

2.Skloniti se sto dalje od nje,izbegavati je jer,jednoga dana... UBICE SE ONA SAMA !!! ???

Uzasno sam besna :vatrica: :vatrica: :vatrica:
? ? ? ? ?
:vatrica: :vatrica: :vatrica: :vatrica:
Meni se najbolja ortakinja smuvala sa bivsom cicom, pa sam iskulirala...
Nisam iskulirala kad je ta bivsa cica prevarila moju najbolju drugaricu s mojom kres kombinacijom... Ma. Spanske serije.

Jebiga, popricaj s drugaricom, pa gledaj sta ces.
Korisnikov avatar
By vremecuda
Originally posted by селпередејз

:salut: :salut: :salut:

:pop: :pop: :pop:

:evilgiggle: :evilgiggle: :evilgiggle: :maljkovic: :maljkovic:
Korisnikov avatar
By .L O S T
Mislim da to oko polaganja prava nije bas na mestu..... ako ti je neko pravi prijatelj znaci da nece pored ovoliko tipova i riba da juri bas tu jednu tebi dragu licnost jer ima i boljih i lepsih i pametnijih....... ustvari samo na taj nacin pokaze da ti nije pravi prijatelj, a to je vec velika usluga i kaze se hvala na kraju.
eto toliko, znaci izmedju pravih prijatelja postoji polaganje prava.
Korisnikov avatar
By Dina
Naravno, slazem se sa Lostom. Ma to je najcesce bezobrazluk, zavist i slicne stvari... tj. ukratko nije pravo prijateljstvo...
Korisnikov avatar
By Pauceti
Niste culi drugu stranu price tako da ne mozete da sudite.
Korisnikov avatar
By *deni*
Niko i ne sudi, vec narod iznosi razlicita gledista na zadatu temu.
Korisnikov avatar
By Galadriel
ne znam sta ti vise u zivotu treba, da li takav prijatelj ili takva devojka :sveca:
Korisnikov avatar
By vremecuda

Nebitna je druga stranna price!

Radi se o CINjENICI da je moja najbolja prijateljica(koja nikada to bila i nije,ocigledno) dozvolila SEBI da se smuva sa MOJIM VOLjENIM BICEM ,pored ovoliko zena na ovom svetu !!!

E ljudi moji,to je strasno i nedaj boze da dozivite to ikada u zivotu!
Eto... :(
By Swanheart
a otkud znas da ta cica nije njeno voljeno bice?
Korisnikov avatar
By Galadriel
pa i da jeste, to se ne radi iza ledja, o tome se valjda sa prijateljem razgovara.. a ne prekines kontakt i smuvas se sa devojkom za koju znas da tvoj naj drug voli.
Korisnikov avatar
By vremecuda
Originally posted by Swanheart
a otkud znas da ta cica nije njeno voljeno bice?

Znam...Previse se dugo znamo (bivsa drugarica i ja)..znam njene bivse ljubavi,veze,vezice..znam sve...kao sto i ona zna o meni...DODUSE,NIJE SVE ONAKO KAKO IZGLEDA U ZIVOTU I KAKO MI VIDIMO...Ali,boli to...uzasno boli jer sam se smela zakleti,da je bivsa drugarica poslednja na ovom svetu koja bi mi tako nesto ucinila!!!Kazem "smela"...posto posle ovoga,zaista ni samoj sebi za neke stvari ne mogu verovati...

OK.Znam...Problem je u stvari u MENI jer verujem i dajem se bezuslovno u prijateljstvu,ljubavi i svemu drugom...A to "malo" nije dobro...Za mene!!!Ali sta cu,takva sam BUDALA,ocigledno...

:plavuso:

P.S. dosla sam u situaciju jednom prilikom da mi se dopadne devojka koja se dopala mojoj najboljoj drugarici,pri tom ja otkinem na nju (devojku sam prvi put to vece videla u Movie Bary na zurci i takodje je prvi put to vece videla moja drugarica)...ali bez obzira,nisam SEBI dozvolila (i ako sam se otkinula za curom) da bilo sta pokusam,pridjem ili nedaj boze muvam,jer se ona dopala mojoj drugarici koja joj je prisla i muvala je to vece(kazem drugarici a ne prijateljici)...NISAM to dozvolila SEBI,zbog drugarice a kamo li da je prijateljica u pitanju.
Korisnikov avatar
By vremecuda
Originally posted by arwen_evenstar
pa i da jeste, to se ne radi iza ledja, o tome se valjda sa prijateljem razgovara.. a ne prekines kontakt i smuvas se sa devojkom za koju znas da tvoj naj drug voli.

:up: :up: :up: :up: :up:
By Bombina
e pa kazanova,to je nije bas tvoja prijateljica toleratna,isuvise nije mogla da obrati paznju,jer je blizila svoja osecanja zbog toga,jer zaintrigarala
i to je veoma posesivno
Korisnikov avatar
By Pauceti
Ako ti se svidela ta devojka, sto joj nisi prisla?
Jeste li se upoznale, pricale?
Korisnikov avatar
By vremecuda
Ako ti se svidela ta devojka, sto joj nisi prisla?
Jeste li se upoznale, pricale?

Nisam joj prisla jer je prva spazila drugarica i otkinula za njom!!!Zaista,bez obzira koliko mi se dopala pomenuta devojka,NIKADA kazem NIKADA ne bi to uradila iz POSTOVANjA prema drugarici!!!

To su neke stvari (po meni) jako bitne u zivotu !!! Postovanje i samokontrola !!!
Da se razumemo,SVAKO JE ODGOVORAN U POTPUNOSTI ZA SVOJE POSTUPKE I TREBALO BI DA ZNA STA TREBA I SME SEBI DA DOZVOLI A STA NE!!!To je moja teorija...

I za malo da zaboravim da odgovorim:
Da,upoznale smo se i pricale (devojka koja mi se dopala i ja)ali nikako nisam isla dalje niti bi to dozvolila.
Hey,pa PRVO se dopala mojoj drugarici pa meni a to je za mene AMIN !

Eto...
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Jel se dopala drgc sa kojom je sad (tvojoj bivsoj drgc), ili nekoj drugoj?
Korisnikov avatar
By decko
U takvim slucajevima druga stana price nije toliko bitna.

Ne kazem da treba praviti spisak ovog smes - ovog ne smes da muvas i sl. ali imas jako dobrog prijatelja i ako taj neko pre tebe upozna osobu i zaljubi se prvi u nju i to ti jos kazes, ma koliko se ti kasnije zaljubio u tu osobu ruzno je zabiti prijatelju noz u ledja i smuvati tog nekog.

Bar ja tako posmatram na to jer ipak malo je prijatelja i kad vec imas nekog ne trebas ga izgubiti zbog gluposti.
Korisnikov avatar
By vremecuda
Originally posted by decko
U takvim slucajevima druga stana price nije toliko bitna.

Ne kazem da treba praviti spisak ovog smes - ovog ne smes da muvas i sl. ali imas jako dobrog prijatelja i ako taj neko pre tebe upozna osobu i zaljubi se prvi u nju i to ti jos kazes, ma koliko se ti kasnije zaljubio u tu osobu ruzno je zabiti prijatelju noz u ledja i smuvati tog nekog.

Bar ja tako posmatram na to jer ipak malo je prijatelja i kad vec imas nekog ne trebas ga izgubiti zbog gluposti.

:up: :up: :up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By ljiki
Originally posted by blenta
pa ako delite apsolutno sve
delite i zhenu :tushe:

:panker:

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

:jbg:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!