Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Momodefinitivno fer plej!
Citala sam da je pre par godina divlja svinja ukokala lovca i to iz vatrenog oruzja. Covek dos'o da pokupi plen misleci da je plen pokojni, kad ono ne lezi vraze, divlja svinja se ritne zakci papkom okidac i saspe lovcu sacmu u grudi.
Ovo bi se moglo nazvati - fer plej![]()
Originally posted by Glaistig
fashirane sam mu spremala,a on ode zbog parcheta pi*ke![]()
Originally posted by *deni*isto kao osudjenici na smrtnu kaznu. valjda da se spreci dodatno mrcvarenje koje eventualno moze nastupiti prilikom omamljivanja strujom u vidu pucanja creva, a?
Takođe, pre tog čina ona ne sme ništa da jede 24 časa. Moram i da napomenem da klanje treba da izvede stručno lice, koje je prošlo specijalnu obuku - kaže Vučinićeva.
Originally posted by anchee,ja sam karnivor i nemam tih problema,ali je isto 'vako pocela i hajka na pushace,pa se plashim da bi mogli prvo zabraniti meso po javnim mjestima i objektima,porezi,akcize i ostala sranja...
e i zasto ovakve teme uvek rasplamsavaju strasti? nekome nije cista savest?![]()
Originally posted by *deni*Hm, da nije tebi tetka Daca, ugledna mesarka, neki rod?
Zapravo ima nesto na tu temu:
POSLEDNJI SVINJOKOLJ!
Originally posted by GlaistigEvo ti vrli novi svet -- tu je oko tebe:
vrli novi svet...
Originally posted by SixtoPare, parice. I tako -- posećuješ grobnice zbog parica, ubijaš fazančiće zbog parica. I tako. Vrle nove parice.
Dopadaju mi se parice italijanskih skorojevica kojima je gust ubiti fazana!
Originally posted by Simorah,pare se nece same nashtampati,a fakat je da se sve moze kupiti i prodati-so,why not?
Originally posted by GlaistigEvo ti vrli novi svet -- tu je oko tebe:
vrli novi svet...
Originally posted by SixtoPare, parice. I tako -- posećuješ grobnice zbog parica, ubijaš fazančiće zbog parica. I tako. Vrle nove parice.
Dopadaju mi se parice italijanskih skorojevica kojima je gust ubiti fazana!
Originally posted by Glaistigali darlin', ti nisi karnivor, mislim karnivorka jel'te. ne postoje naucni dokazi koji ukazuju da je covek eksluzivno mesozder.
e,ja sam karnivor------------------------------------------
mislim,da ne bude ono 5 godina corke sto si drkao uz animal planet
vrli novi svet...
![]()
Originally posted by Glaistigono jes, mico. stjupid mi, mislim da je bolje prebaciti diskusiju na neki visi nivo, nego se prepucavati oko trivijalnosti tipa 'ja jedem - ja ne jedem'. uvek se zavrsi nekonstruktivno
bejbe,sad si vec zabrazdila duboko u dogmatske teme i sotiriologiju![]()
Originally posted by Glaistigju! je l' ovo znaci da ipak vise preferiras jedan pol? posto meni razlika medj' tartar biftekom (mislim da nikad nisam kushala) i bUranije dodje bas toliko diskrepantna kao i razlika medj' muskima i zenskima
karnivor u smislu jedi ili budi pojeden,ali ok,
ispravljam se,svastojed i svastojeb-dakle konzumiram i biljke i zivotinje,ali cu izmedju buranije i tatar bifteka uvek pre izabrati ovo drugo...isto vazi i za krevetske poslastice![]()
Originally posted by Simorvegeterijanac sam vec 11 godina i to samo zato sto mi je zao zivotinja. ja bih ubijanje zivotinja kaznjavao isto kao i ubijanje ljudi.
Zaludan već kakav povremeno jesam, sednem ja i na javnoj (medijskoj) kući saznah da je jedan od način da Srbija privuče inostrane turiste - lovni turizam. Tog trenutka mi je želudac počeo da se okreće, pošto zamišljam turiste kako dolaze u Srbiju, pa sa domaćim lovcima, e da bi se zabavili, ubijaju životinje.
Mislim, ja nisam (još uvek!) vegetarijanac, ali zaista ne vidim ni jedan dobar razlog da se neko u životu zabavlja ubijajući zečeve, fazane, srne i šta već ne. Pa je to još i turizam.
![]()
off: Otvorite više folder za prirodu, ekologiju ili kako se to već zove.
Originally posted by anche
a ti, jukie, umesto da budes dezurni razredni staresina, mogao bi svojim znanjem iz biologije da doprineses temi.
tipa: koliko to lov zaista kontrolise razmnozavanje divljaci?Zavisi kako je lov organizovan. Koliko sam shvatio, kod fazana se jedino love mužjaci dok ženke ne smeju da se love. Fazani nemaju parove nego su im sve veze one-night-stand, pa teoretski jedan jedini preživeli mužjak može da oplodi sve ženke u populaciji. Naravno da dolazi do genetičkog osiromašenja populacije i već sledeće godine će svi fazani biti polusestre i po koji preživeli polubrat, i onda to ide tako u ciklusima. Naravno ne preživi samo jedan mužjak, ali je jasno o čemu se radi.
ili koliko je zaista lov efikasan u suzbijanju besnila?U slučaju da čopori besnih šakala ili pasa lutalica jure kroz selo, vrlo je efikasan. Inače i nije baš, recimo tvorovi se love nasumično, pa nikad ne ideš ciljano da loviš besnog tvora.
Originally posted by Vlorepa niste sami ....Originally posted by Dina
Ja mislila da je tema o lovcima na zensku/musku divljac![]()
![]()
Inace, slazem se sa tobom... Jadne zivotinje![]()
![]()
hehe,i to je meni prvo palo napamet:eviltrep:
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!