Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by bananica
ponekad, kad sam u dubokom shitu, obucem svoje najljepse haljine i plesem do iznemoglosti....
Kao Čigrica... *

*iz knjige Aleksandra Alana Milna: "Jednom davno" ("Once on a time")
...
-Šta ti radiš, Čigrice - upita princeza - kad se osećaš veoma usamljeno i kad te niko ne voli?
-Plešem - odgovorila je Čigrica spremno.
-Ali ako nisi raspoložena da plešeš?
Čigrica je pokušavala da se seti onih mračnih vremena (pre otprilike nedelju dana) kada još nije umela da pleše.
-Tada sam obično odlazila u šumu - reče ona - i sedala pod moje omiljeno drvo, pa bi me, malo-pomalo, ponovo svi voleli.
...
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by bananica
Mislim na one momente u kojima ne uspijevate da dodjete do daha. Kad ste konstantno u problemima, frkama, i kad vam se ucini da sta god da uradite - nije dovoljno.

sta/ko u takvim momentima predstavlja izvor snage?
bilo je puno takvih situacija, a ubedljivo mi je najteže bilo prošle godine u periodu od maja do oktobra...
sva sreća je u tome što sam pored sebe imala (i još uvek imam) osobu koja je razumela moje stanje, koja mi je pomagala da se suočim sa svojim problemima na način koji je za mene tada bio prilično neprihvatljiv, ali sam na kraju popustila i prepustila se --> pozitivnom razmišljanju po izreci "ko zna zašto je to dobro", počela sam da ulažem u našu ljubav, okrenula se samo njoj (iako to možda nije tako izgledalo) i iz nje crpila pozitivnu energiju i okrenula se pozitivnim mislima... vrlo brzo su se neke stvari popravile i od tada sve ide samo uzlaznom putanjom.

naučila sam puno iz tog perioda i naučila sam da prihvatam sve situacije koje mi život nametne kao jedno novo iskustvo koje će uvek biti nagradjeno od strane Univerzuma, ako budem gledala, na sve što se desi, pozitivno :sunce:
i konačno sam prihvatila da Ljubav zaista pokreće svet :love:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Hys.
to sto uvek postoji pretpostavka da postoji novi dan.
jednog dana nece, ali do tada se ponasam kao da hoce.
i dalje isto...
By iWanna
nisam jos nasao "to nesto"

mada

imao sam to nesto pre ali vise ne znam sta je to bilo
mozda se i setim. u svakom slucaju- ne funkcionise vise
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by ~anAMORphOsé~
red
rad
i
teretana

et toq!
isto...

samo uz napomenu...

muzika je uvek sveprisutna u mom zivotu
pa i uz ove stavke
By J...
Ranije inat a sada se uglavnom "iskljucujem". :astral2:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
ne znma.Razmislim ko sve ima kome je stalo do mene..ali iskreno stalo..koliko me porodica voli io veruje u mene..kakv sam covek i onda se trgnem kazem sebi da ne sererm i dignem glavu gore..
ali dize me pisanje..jako puno pisem o svemu..iskoristim za pircu..:trep:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Moj odgovor je - Muzika!!!
Ona, svakako, ne moze da reshi zivotne probleme ali moze da razbistri um i ulije optimizam... Mnoge pesme su me podigle iz mrtvih... Optimizam kojim zrache gudachi u "Viva la Vida" by Coldplay za mene je neprocenjiv, pa sve ako je pesma i plagijat, kao shto jeste...

Osim muzike tu su i neke drame nakon chijeg gledanja dobijem potrebnu dozu optimizma i nade da ce sve biti ok...
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by Dina
Moja sama priroda. Ja kad sam u nekom bedaku prosto samu sebe pustim da depresivim. Tada sto god da mi ko kaze, sto god da sama sebi kazem ne bi delovalo. Ali moja priroda je uglavnom vedra, ne izdrzava dugo mucno stanje i sama se "podize". E onda mi deluju vec razne stvari - kada pomislim na one zbog kojih mogu biti zadovoljna, na buduce ciljeve, onda razgovori sa bliskim ljudima, knjige koje citam... I ono sto kaze Skarlet uvek deluje: "Sutra je novi dan... a uostalom boli me glava, sada me suvise boli.... o tome cu razmisljati sutra" ;)
Ovde je Dina to mnogo bolje napisala nego sto bih ja zbrzila ili napisala kratko nesto..
By Ulix
Johann Sebastian Bach (1685 – 1750)
Korisnikov avatar
By mitrandir
Originally posted by sleepingsun

ne znma.Razmislim ko sve ima kome je stalo do mene..ali iskreno stalo..koliko me porodica voli io veruje u mene..kakv sam covek i onda se trgnem kazem sebi da ne sererm i dignem glavu gore..
ali dize me pisanje..jako puno pisem o svemu..iskoristim za pircu.. :trep:
Ako su ti priče kucane kao ovaj post, mora da su urnebesne :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
to sto uvek postoji pretpostavka da postoji novi dan.
jednog dana nece, ali do tada se ponasam kao da hoce.
i dalje isto...
Ja se bas ne menjam ic.
Korisnikov avatar
By 2kune
inercija... samo nastavim... :neznam:
By tasa
pre su me odrzavali poezija i vera i cesto prijatelji te moj vedar duh
danas mi je ljubav glavni pokretac i snaga
Korisnikov avatar
By maka
vera. pritom ne mislm na religiju.
Korisnikov avatar
By unic0rn
tentacles of my octopussoir! :am still standing, yea yea yea:
Korisnikov avatar
By Ferdie
Originally posted by Mr.Ja

Ljubav prema sebi... Nazovite ne znam kakvim narcisizmom ovu izjavu, ali ja sam siguran da cu se ja uvek probuditi pored sebe sutradan, i da cu uvek naci snagu u sebi... To je jako utesno.

:up:
Korisnikov avatar
By Ferdie
Originally posted by Seaman

Mene odrzava setnja, citanje, slusanje muzike. U poslednjih nekoliko mjeseci sam krenuo sa teretanom sto mi mnogo prija, posebno posle posla jer se tamo izduvam i osjecam se super.

I naravno vjera u ljubav, vjera da ce se konacno pojaviti princ.
:)

Da, i meni to veoma dobro dođe kada sam u bedaku.

Valjda će i sada pomoći.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!