Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Donekle se slazem sa Devokicom ali i sa Svejedno (vezano za planove). U kombinaciji, zivela bih isto kao do sada, samo bih iskljucila planove za duzi period od tri meseca. Nista posebno novo ne bih radila jer mislim i da su stvari povezane sa trenutkom, putovanja su se desavala onda kada je bilo vreme za njih, ljubavi i prijateljstva isto... i tako...
By Swanheart
:misli:
kada bih saznala ne bih prvo izlazila iz kuce 5 dana dok ne shvatim sta se koji q*** dogodilo...a onda bih se maksimalno izivljavala nad sopstvenim zivotim.
Korisnikov avatar
By jukie
mmph... ja ni sada nemam planove duže od tri meseca, pošto se tada završava školska godina pa ne znam da li će se pojaviti neko radno mesto za sledeću godinu... a ne mogu da predvidim da li će neka biologičarka da se razboli ili zatrudni ili umre ili ode u penziju ili se odseli u inostranstvo ili kaže "*beš prosvetu, život je suviše kratak da se svaki dan natežem sa ovim maloletnim maloumnicima, ko ih *ebe" i jednostavno ode.
Korisnikov avatar
By svejedno
@ devokICA

Pesma je ''Loop Troop - Last song''

Sama pesma nije dobra koliko je dobar text, ali sam ja na taj text otkidao ko klinac. Mislim, na pesmu.
Korisnikov avatar
By Mahoney
prvo bih se oplakivao jedno vreme (jebiga...), a onda bih tugovao jos malo...

:rida:

a onda bih otisao u NJEGOV grad, zatrazio oprostaj & pomirenje, i uz njega... cekao.

:grouphug:
Korisnikov avatar
By Momo
Ja znam da sigurno ne bih nikom rekla za tu dijagnozu... vec zamisljam kako me gledaju i oplakuju zivu ili tako nesto...uglavnom mislim da bi mi upropastili ta tri meseca...

Neko je preporucio Ozonov film "Ostatak zivota", a ja mogu da preporucim nesto sa slicnom tematikom "My life without me", nije los film.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Momo
Neko je preporucio Ozonov film "Ostatak zivota", a ja mogu da preporucim nesto sa slicnom tematikom "My life without me", nije los film.
Da, i film "Moj život bez mene" priča o sličnoj temi, samo što glavna junakinja u njemu ima dve kćerkice i supruga.
Originally posted by devokICA
uvek me je fasciniralo kada ljudi odgovore sta bi sve radili da misle da ce umreti tada i tada-vecina bi se verovatno sklupcala od straha.
E, ovde si u pravu, drhtanje i fetus položaj (sklupčani) su neizbežni!
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by jukie
mmph... ja ni sada nemam planove duže od tri meseca, pošto se tada završava školska godina pa ne znam da li će se pojaviti neko radno mesto za sledeću godinu... a ne mogu da predvidim da li će neka biologičarka da se razboli ili zatrudni ili umre ili ode u penziju ili se odseli u inostranstvo ili kaže "*beš prosvetu, život je suviše kratak da se svaki dan natežem sa ovim maloletnim maloumnicima, ko ih *ebe" i jednostavno ode.
mali offtopic, ali jukie zar je toliko tesko naci stalno zaposlenje u prosveti pa moras uvek da imas neizvesnost takvu?
ontopic*naravno da se menjaju stvari sa cinjenicom da nemamo planove posle tri meseca, pa onda se i sadasnjost menja, ja samo konstatujem da je takva mogucnost meni daleka, posto i sada kada ne znam kad cu umreti, pored planova koje imam za dalju buducnost, trudim se maksimalno da zivim kao da mi je svaki dan poslednji, a radim na buducnosti kao da je izvesna.
i ne mislim da je to kontradiktorno :D
inace...
zar nisu najlepsi trenutci neplanirani, oni najsladji trenutci "srece bez razloga" kada odjednom se cini da je sve uredu, i srecni ste, onako, jer postojite..makar samo gledali kroz prozor i uzivali u cinjenici da zivot, makar i realno imali probleme, je ipak, nekako lep.
ipak sam ja egzistencijalista koji ne veruje u sutra, a uvek mu se nada:sesir:
Korisnikov avatar
By west end
Ja bi se dobro iseksao da ne odem na onaj svet zeljan kurca:kupanje:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Zaljubljena
Nazvala bih TIJANU i rekla joj SVE...
Nešto slično. Okrenula bih prvu ženu u koju sam se zaljubiška (moja prof. istorije) i rekla joj sve. Pa bih se onda outovala mami i još nekim starijim ženama koje mi dosta znače u životu. Nazvala bih i neke osobe sa kojima sam se još davno ispičkarala, da se pomirimo. Opljačkala banku. Otišla u London. Tamo... Išla na utakmice svake nedelje (što više to bolje), obilazila pabove u kojima sviraju moji omiljeni bendovi. Ofarbala se u plavo, ispirsovala donju usnu (džizs, odakle mi ta želja uopšte?!). A onda skontala da sam većinu tih stvari obavila za dve nedelje i pala u bedak jer imam još oko 2 meseca života. Otprilike to...

Ne verujem da bih bila u fazonu da se smuvam sa nekim ili da vratim nekog s kim sam bila... Jer onda bih sve vreme razmišljala "je l' on/ona sad sa mnom samo jer umirem, pa da ga/je ne grize savest kad geknem?". A da u tom trenutku kad saznam, imam nekog pored sebe... Ne bih ni rekla dotičnoj osobi. Ne podnosim opraštanja.
By жњ
pu pu jezik pregrizo!! :pljuje:

kakve vam to teme padaju na pamet?? crnjaci!!
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by bigirl
A da u tom trenutku kad saznam, imam nekog pored sebe... Ne bih ni rekla dotičnoj osobi. Ne podnosim opraštanja.
Mislim da ni ja ne bih mogao da kazem... :(
Korisnikov avatar
By Shmi
Pa otputovala bih negde na 10 dana sa meni dragom osobom,da budemo same da ne postoji niko drugi u tom trenutku... a onda bih se posle toga posvetila svima koje volim i provodila sto vise vremena sa mojim bebama i porodicom koju izuzetno volim takve kakvi su. Ne bih se prastala ni sa kim niti ikog zvala da trazim oprostaj i te fore,stojim i dalje iza svojih stavova. Nedao Bog nikome...
Korisnikov avatar
By coka
Prva 2 meseca posvetila bih punu paznju svima koje volim i otputovala bih na par mesta koje sam oduvek zelela da posetim, ne bih dozvolila da me neke sitnice izbace iz takta kao sto se to sad desava. Ne bih trazila oprostaj jer da se zaista kajem za nesto i da mislim da nisam bila u pravu sad bih ga potrazila a ne kad mi dodje kraj, po meni to tada nije iskreno... Zadnji mesec zivota bih se povukla u neki manastir i ne bih vidjala nikoga sem uze porodice i mozda par prijatelja, time bih ispunila i jednu od svojih najvecih zelja (sto cu i uraditi jednom u zivotu)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
@ svi vi koji bi uradili to to i to - to sve mozete da uradite i sada. a ne da cekate da vam 'ostane jos tri meseca zivota'
Korisnikov avatar
By Shmi
Originally posted by tinkerbell
@ svi vi koji bi uradili to to i to - to sve mozete da uradite i sada. a ne da cekate da vam 'ostane jos tri meseca zivota'
Pa radim to svaki dan... Samo ne putujem ali bice i toga ubrzo. :) A ti bi mogla malo manje da pametujes. :P
By Bombina
uh ja odustala na internetu ,posvetim da citam,i da gledam filmove
retko cu izlaziti ,pametnije sam da spemim spanac,ja bi na leto i da idem na more
By Snow_Crystal
Originally posted by Zaljubljena
Nazvala bih TIJANU i rekla joj SVE... definitivno bih promenila mnogo stvari u zivotu:avion:
Sta da menjas kad ti ostaje samo tri meseca zivota?Ako do sad nisi nesto napravila za kraj nemoj ni da pokusavas,kasno je....

Nikako ne bih zvala ljude,pisala neke memoare,izvinjavala se svima ili tako nesto...Sta sam sve do tada napravila i kako sam postupala prema drugima to je to...Bilo bi jako licemerno i bezveze da se sad nekom izvinjavam zbog neki hsvojih postupaka....

Davno davno sam razmisljala i zakljucila da bih definitivno to preostalo vreme provela sa svojom curicom na nekom mestu gde nas niko ne poznaje,obala mora,pesak...Ja u njenim rukama... Mozda igleda suvise pateticno ili kao neka sapunica ali eto to je moja zelja.... btw umesto mora moze i neka kolibica u sumi na planini...
Korisnikov avatar
By m..
Pozajmila bih kesh od svih koje poznajem i putovala okolo ko mahnita. Verovatno bih povela par ljudi samnom.
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
:galerija: :trampolina: kapiram da bi mi to bila 3 najlepsa meseca u zivotu!!!!
Radila bih sve sto inace ne mogu...jer cu ziveti jos!!!
No,dobro postoji i ona druga parola ZIVI KAO DA TI JE SVAKI DAN POSLEDNJI!!! :carica: :carica: :carica: :carica: :carica: :carica: :carica: :carica: :carica: :carica: :carica: :carica: :carica:
Korisnikov avatar
By jukie
A sada blago usmeravanje topica (nije ovo offtopic):

interesuje me na koji način biste iznenada krenuli na put na Bahame ili Havaje, ili gde već. Od čega bi se pare za put misteriozno stvorile?

Na koji način mislite da biste, previjajući se od užasnih bolova koje izaziva bolest zbog koje imate još tri meseca života, uopšte mogli da uživate na bahamskoj plaži, dok vas grčevi zarivaju sve dublje u pesak, a u blizini grupica lešinara vodi demokratsku raspravu ko će prvi da kljucne?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by tinkerbell
I sad ti nije jasno zasto mislim to sto mislim? Tri meseca? Otisla bih u selo sa 5 osoba koje mi najvise volim i koje me najvise vole. Legla u krevet i otisla. Sa osmejkom. :) :harmonika:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
ziveo bi zivot punim plucima i radio samo ono sto me cini srecnim!

al PRE SVEGA bi dao otkaz na poslu

izlazio bih ko lud, putovao (ko je pitao od kojih para? pa od pozajmljenih, koje naravno ne bih vratio pod izgovorom SMRTI, i to bi mi bilo valda oprosteno)

kad bi dosao poslednji dan, popio bih gomilu lekova za spavanje i otisao s ovog sveta spavajuci... :drama:
Korisnikov avatar
By jukie
Da, a kako bi izlazio kao lud i živeo punim plućima kada ti se pluća i/ili ostali organi (mozak, srce) raspadaju? Moja neka impresija je da ako je zdravstveno stanje već toliko gadno da ostaje samo tri meseca života, ta osoba će bar dva poslednja provesti u bolničkom krevetu na infuziji. Ili vi znate neki drugi način da predvidite da ćete živeti još tri meseca? Ja ne znam.
Korisnikov avatar
By Dina
Jukie,
ja mislim da ovo nije realno pitanje. Nego, npr. da postoji mogucnost pouzdanog predvidjanja i sigurno znas da ce te za tri meseca zgaziti kola, sta bi radio u medjuvremenu?

:gatara:
Korisnikov avatar
By Draco
Nista od navedenog, zivela bih u hejtu sto mi je tako malo ostalo, eventualno prekrsila sve zakone za koje se sada plasim da bi kazna bila previsoka. Onda bih solo otisla u neku shumetinu sa kilo brzine i vijala se tamo sa zivotinjama do poslednjeg dana. A vala nikome ne bih ni rekla da cu da krcnem.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!