Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Vlada T
Ako nema Paris Hilton, ne postoji nijedan razuman razlog da se na taj cirkus dodje. :oskar:
Korisnikov avatar
By gari
Ma, ima je, evo gledam taj cirkus kroz prozor, sad proleteše kroz Jagodinu...Ne znam otkuda oni ovde???

:cheer: :pionir: :machevi:
Korisnikov avatar
By bambola
Gledala sam malopre na vestim-prolaze polako kolima a okupirali ih cigani i neki polusvet,babe s cegerima i slinava sirotinja-miluju im makine ko da su od samog zlata.Blam.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Evo ja gledam kroz prozor :giggle: ... ljudi se nacickali na nadvoznjak iznad auto-puta i blenu :hypno:
Korisnikov avatar
By Sandy Veverica
pih .... ovakvo vozilo sigurno nemaju :vestica:

ma bice sve u redu samo da niko ne odrzi govor :oskar: .... i da neke tetke ne naprave torte i ne nastrikaju im dzempere :hekla: ..da deca ne nazebu od te silne brzine takih vozila
By жњ
Originally posted by bambola
Gledala sam malopre na vestim-prolaze polako kolima a okupirali ih cigani i neki polusvet,babe s cegerima i slinava sirotinja-miluju im makine ko da su od samog zlata.Blam.

:roflmao:

e ja cula da niko od "faca" nije dosao, samo neki bogatuni :prst2:
Korisnikov avatar
By gari
Rekao sam ja lepo da ?e ih do?ekati i "konji i magarci".

:luda: :zakljucano: :smeh:
By жњ
dobro da sam zaspala :kesa:
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by bambola
Ne moras bas da karikiras! Inace, one makine su skuplje od zlata.
Ko voli automobile, mogao je na jednom mestu da vidi najbolje od najboljih.
Ne zalim sto sam bila, trebalo je ono videti! :leviathan: :auto:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by amnesia
dobro da sam zaspala :kesa:
Nemoj ni da se budiš dok ne proðe ta karavana budala /doduše bogatih/. Ali mi nemamo ništa od toga što su oni bogati. Pravi se luda, ako možeš.

:meda: :zongler: :sesir:
Korisnikov avatar
By KiWi
Dajte bre slike !!!!
Korisnikov avatar
By gari
Uf, mnogo jake mašine voze? Pa, ja vozim bolja kola od njih. Trebalo je da se i ja pridružim "Karavani bogatih".

:temperatura: :evilwait: :shocked:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Stripi
Krivu traku gledaš.
Ja vidim tamo lijevo da neko vozi "Aleka" a ja vozim "Volvo 740". Dakle, ja imam malo bolja kolica nego ti bogatuni. Ne znam samo da li je sa Ladinim ili motorom od Moskvicha?

:google: :krava: :goran:
Korisnikov avatar
By Stripi
Vidim ja da i neko od njih vozi Zastavin kamion :yes:
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by gari
Uf, mnogo jake mašine voze? Pa, ja vozim bolja kola od njih. Trebalo je da se i ja pridružim "Karavani bogatih".

:temperatura: :evilwait: :shocked:
Ti Gari, ne znas da brojis do koliko svaki od ovih automobila kosta!
Korisnikov avatar
By gari
A misliš da moj ne košta? Pa mene više košta održavanje ovog krša nego što oni potroše na gorivo. Jel znaš ti koliko koštaju delovi za "Volvo"???
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by gari
A misliš da moj ne košta? Pa mene više košta održavanje ovog krša nego što oni potroše na gorivo. Jel znaš ti koliko koštaju delovi za "Volvo"???
Svako po svojim mogucnostima Gari :smug:

Danas, u blizini Novog Sada, slupao se Rolls Royce Phantom. Verujem da im je bilo malo zao, al` kad su imali za ovaj, kupice oni ubrzo novi.
Slika

Slika
Korisnikov avatar
By gari
Pa kad ne znaju da voze, ili su pod dejstvom alkohola a možda i ne?eg težeg? Trebalo mu je oduzeti voza?ku dozvolu /na 6 meseci/.

:tepih: :bljak: :fige:
By Lemur
Ovi su ubedljivo bili najbolji! :lol:

Slika
By жњ
izvestaj tima 79 je bio ubedljivo najbolji:

Team 79

May 3rd, 2006 | 2:51 pm

This happened on a highway in Serbia. It was a dangerous curve for that type of car to handle at high speeds. (vezano za onu nesrecu sa rols rojsom) The serbian police have been waving us to go faster the whole day. It was freaking insane. The police have been radaring us but just to see which car was going the fastest.

By Lemur
Originally posted by amnesia
izvestaj tima 79 je bio ubedljivo najbolji:

Team 79

May 3rd, 2006 | 2:51 pm

This happened on a highway in Serbia. It was a dangerous curve for that type of car to handle at high speeds. (vezano za onu nesrecu sa rols rojsom) The serbian police have been waving us to go faster the whole day. It was freaking insane. The police have been radaring us but just to see which car was going the fastest.

Ovo me je bas nasmejalo. Odlicno!!! :smeh: :smeh: :smeh:

:auto: :auto: :auto:
By Gost
Originally posted by MARQUE
Što me nervira ta utrka ... bogatun?i?i kupili bijesna auta i hvale se svijetu sa njima na taj na?in što ?e raditi prekršaje po svim tim zemljama kroz koje ?e pro?i.
:up:
Mrzi me da ?itam dalje, oðe je otprilike sažeto sve što mislim o toj debilani.
Greota tolkih novaca i uzaludno ispuštenih izduvnih gasova. :nope:
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by krepa?
Originally posted by MARQUE
Što me nervira ta utrka ... bogatun?i?i kupili bijesna auta i hvale se svijetu sa njima na taj na?in što ?e raditi prekršaje po svim tim zemljama kroz koje ?e pro?i.
:up:
Mrzi me da ?itam dalje, oðe je otprilike sažeto sve što mislim o toj debilani.
Greota tolkih novaca i uzaludno ispuštenih izduvnih gasova. :nope:
Ma dajte bre!
Ljudi imaju puno para, vole automobile i silno se zezaju! Ne vidim u cemu je problem!
Da imam te pare sto oni imaju, odmah bi se prijavila za Gumball!
Korisnikov avatar
By gari
Bolje bi im bilo da su te pare dali u humanitarne svrhe nego što lome ta skupa kola po nekakvim bestragijama. Dabogda pocrkali bogataši! Živela radni?ka klasa! Dole buržuji! Dabogda im pukle sve gume!

:napitak: :nunchake: :glupan:
By Gost
Zezaj, zezaj... A BAŠ I JESTE TAKO!
:panker:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by krepa?
Zezaj, zezaj... A BAŠ I JESTE TAKO!
:panker:
Ne zezam-ja im to ozbiljno mislim. Pa šta misliš što su se slupali? Ja im nabacio rupu na putu.

:domino: :skijanje: :njanjanja:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!