Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by bambola
Krndelj je mixbreed izmedju krpelja i gundelja...
Medved, sa našeg fakulteta, je mixbreed izmedju krpelja i gundelja... sav je širi nego duži i kad se zaka?i za tebe zuji li zuji dok ti mozak ne isiše...
Korisnikov avatar
By tramp
a sta je to gundelj? :grom:
By Çâðê_DUP
Buba 'edna.
Korisnikov avatar
By tramp
ja nista ne znam i kako sad da moderisem temu kad mi nije jasno o cemu se ovde uopste radi? :rida:
By Çâðê_DUP
Momentalna ostavka na sve funkcije, a potom i harikiri! Anything less would be dishonorable on your part. :alexis:
Korisnikov avatar
By gari
Od krndelja /za koji još niko nije saznao zna?enje/ odosmo na gundeljka /?ije zna?enje po neko i zna/. Pa, šta je ovo, neka zagonetka? Dor?olska zagonetka?
:perezube: :hyper: :peace:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by taurus
Originally posted by fencysmurf
ma , jednom meni se sve cini da je tebe neki takav krndelj ispalio pa si se malo najutijo....

:bye:
Krndelj nikada ne ispaljuje,znaci ne znas sta je krndelj! :smeh: :smeh: :P
Krndelj NIJE u poziciji da ispali :kasalj: :kasalj:
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by krepa?
Momentalna ostavka na sve funkcije, a potom i harikiri! Anything less would be dishonorable on your part. :alexis:
krndeljkiri zvuci casnije :D
By Çâðê_DUP
Originally posted by tramp
krndeljkiri zvuci casnije :D
A krndeljkiriki slasnije... :mljac:
Korisnikov avatar
By jukie
Mislim da se to kod tebe zove June Bug, a možda i nije? Anyway, velika debela braon buba, koja zuji i ide na uli?ne svetiljke. Postoji nekoliko vrsta sa razli?itim vremenom pojavljivanja, pa može da se u?ini kako nailaze u talasima od po nedelju-dve dana...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by jukie
Mislim da se to kod tebe zove June Bug, a možda i nije? Anyway, velika debela braon buba, koja zuji i ide na uli?ne svetiljke. Postoji nekoliko vrsta sa razli?itim vremenom pojavljivanja, pa može da se u?ini kako nailaze u talasima od po nedelju-dve dana...
:rida: Pa kako za gundelja da je debela buba? Bube zapravo ne mogu da budu debele, one su takve kakve su...Lepa je to buba, vel'ka, krupna, kad leti zuji k'o helikopter, ali nije opasna. Jedan mi se chak nastanio u cvecu prosle godine, ali je morao da se iseli pod prinudom (mojom, naravno)
Nikad chula za krndelja. Ne vidim kakve veze bi imao krndelj (mix izmedju gundelja i krpelja) sa elitistickim stavovima...Elem, znate li koliko je gundelj veci od krpelja? U tom okrsaju, krpelju se svakako lose pise. Ako neko sa Dorcola gaji tog krndelja, neka mi posalje bar fotku, pa cu videti da ga determinisem.
Korisnikov avatar
By m..
Gundelj je ona buba sto povileni kad je stavis u kutiju sibica, bar po predanjima onih nesrecnih generacija koje su odrastale bez kompjutera, video igrica i teletabisa. Krpelj je ono sto te ujede kad odes na Avalu, pa moraju da te mazu benzinom i zaviruju u pupak za slucaj da se neki uvukao.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by m..
Gundelj je ona buba sto povileni kad je stavis u kutiju sibica, bar po predanjima onih nesrecnih generacija koje su odrastale bez kompjutera, video igrica i teletabisa. Krpelj je ono sto te ujede kad odes na Avalu, pa moraju da te mazu benzinom i zaviruju u pupak za slucaj da se neki uvukao.
A mi smo hvatali neke bube koje navodno spadaju u svice, a grizu za prst samo tako.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Jel te bube koristio Kijanu Rivs u filmu "Konstantin."
Ono kada ih zatresesh a one ciju, cijuchu?
Korisnikov avatar
By gari
Gundelji, koliko ja znam ne ciju?u nego samo zuje krilima kada lete i spadaju u tvrdokrilce. Izgleda jako opasno ali je zapravo vrlo bezazlena buba /?ak i ne štipa/ za razliku od jelenka /vrsta bube/ koja ima neku vrstu vilica ili rogova i kojima ume baš dobro da uštine. Imali smo zadatak od nastavnika biologije da pravimo neke insektarijume i onda smo se polomili hvataju?i tog jelenka koji je ina?e vrlo redak a sada ga više uopšte i ne viðam.
:cuddle: :google: :sladoled:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by gari
Imali smo zadatak od nastavnika biologije da pravimo neke insektarijume i onda smo se polomili hvataju?i tog jelenka
To ti je savestan djak... gde nastavnik okom tu on skokom... e da je više takvih...
:snob:
btw jeste li ocene dobijali po broju buba ili po kvalitetu
By Paris
Mi, hvala Bogu nismo morali da pravimo insektarijume vec samo herbarijume, ali su meni moj ukrali :rida:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by ParisH.
Mi, hvala Bogu nismo morali da pravimo insektarijume vec samo herbarijume, ali su meni moj ukrali :rida:
Sram ih bilo...
Mi smo isto pravili samo herbarijume (mislim da su bar gradske nastavnice gadljive na bube, a i teže je napraviti dobar primerak bube nego biljke, pogotovo koriste?i "štap i kanap" )
Prvo smo pravili u petom razredu, pa onda u ?etvrtom srednje... u petom razredu je bio individualni, a u srednjoj nas je podelila u grupe od 4 po dnevniku (azbuci).
MRZIM PODELU PO AZBUCI! i zarekao sam se da svoje djake ako (pa zatim i kada) ih budem imao, nikad ne?u deliti u grupe po azbuci... ima mnogo boljih na?ina.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by krepa?
Ja znam šta je skrndelj.
Kanda je krndelj okrnjeni skrndelj? :predsednik:

E tako, izmislila sam novu brzalicu, sad pošto sam doprinela opštoj svetskoj kulturnoj baštini, molim da mi na?inite penzioni fond pa da idem da se umirovinim. :happysmoke:

:klap: :klap:
Divno! Divno! :lol:

Samo, ja bih ti predlozio malu modifikaciju...
Kanda je oskrnavljeni krndelj skrndelj (kontam teze je)
Podrzavam penzioni fond za ovo- zasluzeno je!
:crveni:
Korisnikov avatar
By gari
Joj, nemoj pezioni fond. Znaš kako se na slovena?kom naziva penzioner /penzionerka/. UPOKOJENIK tj. UPOKOJENICA. Za Jukia, ocene smo dobijali ne samo po broju sakupljenih insekata /po vrstama/, negi i po o?uvanosti primerka, raznovrsnosti i izgledu insektarijuma /neki su imali sa ramom, zastakljen itd./. Još uvek ne znam šta he krndelj /neki haos, ludnica.../.
:zeva: :cvetduga: :zongler:
By Paris
Sram ih bilo...
Mi smo isto pravili samo herbarijume (mislim da su bar gradske nastavnice gadljive na bube, a i teže je napraviti dobar primerak bube nego biljke, pogotovo koriste?i "štap i kanap" )
Prvo smo pravili u petom razredu, pa onda u ?etvrtom srednje... u petom razredu je bio individualni, a u srednjoj nas je podelila u grupe od 4 po dnevniku (azbuci).
MRZIM PODELU PO AZBUCI! i zarekao sam se da svoje djake ako (pa zatim i kada) ih budem imao, nikad ne?u deliti u grupe po azbuci... ima mnogo boljih na?ina.
Kad smo vec kod buba, cula sam da su grinje nevidljive, ali ja ih vidim :misli:
Korisnikov avatar
By jukie
hvala ti kompjuteru što si mi pojeo poruku
Kad smo vec kod buba, cula sam da su grinje nevidljive, ali ja ih vidim :misli:
Tako sam ja pitao moju nastavnicu koja je to mala crvena buba koja izgleda kao ta?ka koja mili, a živi na kamenju kod igrališta. Ona je rekla da je to verovatno grinja i da je ulovim i donesem da vidi... ali to je bio jedini zglavkar koji se ne zalepi za jagodicu prsta kada se odozgo lagano pritisne, tako da od lova nije bilo ništa...
By Paris
Tako sam ja pitao moju nastavnicu koja je to mala crvena buba koja izgleda kao ta?ka koja mili, a živi na kamenju kod igrališta.
Ali grinje ne zive na kamenju kod igralista, vec su poznati kucni paraziti:blenta:
By жњ
ja samo znam za izraz - skrndelj...

ti ocigledno pod recju "krndelj" mislis na ufurane likove...

ako, neka im - bolje i to nego kompleksas...
Korisnikov avatar
By jukie
Tako sam ja pitao moju nastavnicu koja je to mala crvena buba koja izgleda kao ta?ka koja mili, a živi na kamenju kod igrališta.
Ali grinje ne zive na kamenju kod igralista, vec su poznati kucni paraziti:blenta:
Ne, ima puno raznih grinja, ali nisu opštepoznate jerbo susi ?ušne

tako je naš profesor iz invertebrata izgovarao: oni susi ?ušni (prevod od "they are tiny" ). A pošto su skoro svi beski?menjaci si?ušni, to je ?esto ponavljao...

A i nisu sve ku?ne grinje paraziti (samo one koje žive u dla?nim fulikulima i još poneke), ima ih prili?no koje žive ispod kreveta i jedu perut i ostale ðakonije (kažu da je ku?na prašina u ogromnom procentu ustvari perut)
By Gost
Originally posted by Marvin
:klap: :klap:
Divno! Divno! :lol:
Fala, fala... :zvezda: Aj du maj best...

Originally posted by Marvin
Samo, ja bih ti predlozio malu modifikaciju...
Kanda je oskrnavljeni krndelj skrndelj (kontam teze je)
More i to! :up: Samo bih ga ja malo ispermutala, zarad ritmi?nos' -
Kanda je krndelj oskrnavljeni skrndelj
A, ša ka'eš? :predsednik:
Originally posted by gari
Joj, nemoj pezioni fond. Znaš kako se na slovena?kom naziva penzioner /penzionerka/. UPOKOJENIK tj. UPOKOJENICA.
Pa eto. Taman mi pasuje uz nick. :hekla:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by amnesia
ja samo znam za izraz - skrndelj...

ti ocigledno pod recju "krndelj" mislis na ufurane likove...

ako, neka im - bolje i to nego kompleksas...
Da, to dodje tako nesto. Bas sam juce pominjala krndelja drugarici koja je srednju zavrsavala u Beogradu i ona mi je to lepo prevela na novosadski, tj. da je krndelj ustvari gabor (a gabor je neko ko je neprijatan, uglavnom fizicki neprivlacan), tako da apsolutno nema veze sa celom nasom pricom o gundeljima, krpeljima, grinju, herbarijumima, insektarijumima (pravila i jedno i drugo vise puta u zivotu, ai insektarijumi se stalno ukvare, odnsno napadnu ih plesni, verovatno zato sto ne koristim nikakvo balzamovanje i prepariranje buba. Naucili su me samo da prepariram popca, onu veliku crnu bubu koja se zavlaci u rupice i oglasava se tokom celog dana i cesto je ljudi zamene sa cvrchkom, ali cvrchak 'peva' samo u rano jutro ili predvece (bar mislim da je tako), zaboravila sam kakve su bube imale ulogu u Constantinu, ali sve mi se cini da se radi o onim retkim buba-svabama koje vriste tj. cijuchu)

A tema beshe?
By Çâðê_DUP
Originally posted by MinaHarker
da je krndelj ustvari gabor
Ma skrndelj je gabor. A da li je krndelj skrndelj, that is the question...
Korisnikov avatar
By m..
Krndelj, abor, opata, edevija, rob, adura, rabulja, asuljara... whatever
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!