Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by trampA krndeljkiriki slasnije...
krndeljkiri zvuci casnije![]()
Originally posted by trampMislim da se to kod tebe zove June Bug, a možda i nije? Anyway, velika debela braon buba, koja zuji i ide na uli?ne svetiljke. Postoji nekoliko vrsta sa razli?itim vremenom pojavljivanja, pa može da se u?ini kako nailaze u talasima od po nedelju-dve dana...
a sta je to gundelj?![]()
Originally posted by jukieOriginally posted by trampMislim da se to kod tebe zove June Bug, a možda i nije? Anyway, velika debela braon buba, koja zuji i ide na uli?ne svetiljke. Postoji nekoliko vrsta sa razli?itim vremenom pojavljivanja, pa može da se u?ini kako nailaze u talasima od po nedelju-dve dana...
a sta je to gundelj?![]()
Originally posted by m..A mi smo hvatali neke bube koje navodno spadaju u svice, a grizu za prst samo tako.
Gundelj je ona buba sto povileni kad je stavis u kutiju sibica, bar po predanjima onih nesrecnih generacija koje su odrastale bez kompjutera, video igrica i teletabisa. Krpelj je ono sto te ujede kad odes na Avalu, pa moraju da te mazu benzinom i zaviruju u pupak za slucaj da se neki uvukao.
Originally posted by gariTo ti je savestan djak... gde nastavnik okom tu on skokom... e da je više takvih...
Imali smo zadatak od nastavnika biologije da pravimo neke insektarijume i onda smo se polomili hvataju?i tog jelenka
Originally posted by ParisH.Sram ih bilo...
Mi, hvala Bogu nismo morali da pravimo insektarijume vec samo herbarijume, ali su meni moj ukrali![]()
Originally posted by krepa?
Ja znam šta je skrndelj.
Kanda je krndelj okrnjeni skrndelj?![]()
E tako, izmislila sam novu brzalicu, sad pošto sam doprinela opštoj svetskoj kulturnoj baštini, molim da mi na?inite penzioni fond pa da idem da se umirovinim.![]()
Originally posted by jukieKad smo vec kod buba, cula sam da su grinje nevidljive, ali ja ih vidimOriginally posted by ParisH.Sram ih bilo...
Mi, hvala Bogu nismo morali da pravimo insektarijume vec samo herbarijume, ali su meni moj ukrali![]()
Mi smo isto pravili samo herbarijume (mislim da su bar gradske nastavnice gadljive na bube, a i teže je napraviti dobar primerak bube nego biljke, pogotovo koriste?i "štap i kanap" )
Prvo smo pravili u petom razredu, pa onda u ?etvrtom srednje... u petom razredu je bio individualni, a u srednjoj nas je podelila u grupe od 4 po dnevniku (azbuci).
MRZIM PODELU PO AZBUCI! i zarekao sam se da svoje djake ako (pa zatim i kada) ih budem imao, nikad ne?u deliti u grupe po azbuci... ima mnogo boljih na?ina.
Originally posted by ParisH.Tako sam ja pitao moju nastavnicu koja je to mala crvena buba koja izgleda kao ta?ka koja mili, a živi na kamenju kod igrališta. Ona je rekla da je to verovatno grinja i da je ulovim i donesem da vidi... ali to je bio jedini zglavkar koji se ne zalepi za jagodicu prsta kada se odozgo lagano pritisne, tako da od lova nije bilo ništa...
Kad smo vec kod buba, cula sam da su grinje nevidljive, ali ja ih vidim![]()
Originally posted by jukieAli grinje ne zive na kamenju kod igralista, vec su poznati kucni paraziti:blenta:
hvala ti kompjuteru što si mi pojeo poruku
Tako sam ja pitao moju nastavnicu koja je to mala crvena buba koja izgleda kao ta?ka koja mili, a živi na kamenju kod igrališta.
Originally posted by ParisH.Ne, ima puno raznih grinja, ali nisu opštepoznate jerbo susi ?ušneOriginally posted by jukieAli grinje ne zive na kamenju kod igralista, vec su poznati kucni paraziti:blenta:
hvala ti kompjuteru što si mi pojeo poruku
Tako sam ja pitao moju nastavnicu koja je to mala crvena buba koja izgleda kao ta?ka koja mili, a živi na kamenju kod igrališta.
Originally posted by MarvinFala, fala...
![]()
![]()
Divno! Divno!![]()
Originally posted by MarvinMore i to!
Samo, ja bih ti predlozio malu modifikaciju...
Kanda je oskrnavljeni krndelj skrndelj (kontam teze je)
Originally posted by gariPa eto. Taman mi pasuje uz nick.
Joj, nemoj pezioni fond. Znaš kako se na slovena?kom naziva penzioner /penzionerka/. UPOKOJENIK tj. UPOKOJENICA.
Originally posted by amnesiaDa, to dodje tako nesto. Bas sam juce pominjala krndelja drugarici koja je srednju zavrsavala u Beogradu i ona mi je to lepo prevela na novosadski, tj. da je krndelj ustvari gabor (a gabor je neko ko je neprijatan, uglavnom fizicki neprivlacan), tako da apsolutno nema veze sa celom nasom pricom o gundeljima, krpeljima, grinju, herbarijumima, insektarijumima (pravila i jedno i drugo vise puta u zivotu, ai insektarijumi se stalno ukvare, odnsno napadnu ih plesni, verovatno zato sto ne koristim nikakvo balzamovanje i prepariranje buba. Naucili su me samo da prepariram popca, onu veliku crnu bubu koja se zavlaci u rupice i oglasava se tokom celog dana i cesto je ljudi zamene sa cvrchkom, ali cvrchak 'peva' samo u rano jutro ili predvece (bar mislim da je tako), zaboravila sam kakve su bube imale ulogu u Constantinu, ali sve mi se cini da se radi o onim retkim buba-svabama koje vriste tj. cijuchu)
ja samo znam za izraz - skrndelj...
ti ocigledno pod recju "krndelj" mislis na ufurane likove...
ako, neka im - bolje i to nego kompleksas...
Originally posted by MinaHarkerMa skrndelj je gabor. A da li je krndelj skrndelj, that is the question...
da je krndelj ustvari gabor
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!