Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gari
Vidim da ve?ina ovde nije zadovoljna bojom i visinom svoga glasa. Prime?ujem da se devojke žale na dubinu glasa a muškarci su nezadovoljni pa visinom glasa /koja im verovatno ne deluje dovoljno muški/. Pa, za po?etak, moram vam re?i da mi sopstveni glas ?ujemo kroz "Eustahijevu trubu" te ne možemo sami sebe da prepoznamo kada se ?ujemo na audio-snimku. Ja svoj glas nisam mogao da prepoznam kada sam snimao. Mislio sam se-Bože ko li je ovaj? No, sve se da popraviti pa i glas. To se može posti?i vežbama i to po?ev od samoglasnika koje ?emo pravilno izgovarati oblikuju?i usne dok ne dobijemo zadovokjavaju?i izgovor. Kada to uvežbamo, prelazimo na suglasnike...Itd. I Demosten je imao govornu manu, pa je šetaju?i uz more nadja?avao huk talasa i još stavljao šljunak u usta dok nije postao najbolji govornik. Ugledajmo se na njega.
:bic: :bisou: :nokti:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by gari
No, sve se da popraviti pa i glas. To se može posti?i vežbama i to po?ev od samoglasnika koje ?emo pravilno izgovarati oblikuju?i usne dok ne dobijemo zadovokjavaju?i izgovor. Kada to uvežbamo, prelazimo na suglasnike...Itd.
Sada zvu?iš kao Daliborkini saveti mladim kuvaricama :evilgrin: :andjelak:
Korisnikov avatar
By gari
Eeee, pa nije, ovo je ve? na malo višem "nivou" i zasnovano na nau?noj "bazi". Daliborkini saveti su dobri za "nervni slom". Mora da mnogo gleda Olivera /Džejmi/...He,he...Daliborka i recepti? Mora da se nau?i prvo da "meša" kako treba.
:maji: :vestica: :jutro:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Jao, ?isti užas. Imam neke snimke sa bendom, gde kao pjevam - da se baciš pod prvi kamion koji naiðe. Ali ujutro posle no?i kada sam previše popio i pušio, dobijam baš dubok glas.
By fazza
Ne svidja se ni meni, al' da ga menjam ne mogu. :)

Pricham otprilike kao neki lala, mnogo sporo. :) Neki mi rekoshe da im se dopada
poshto deluje umirujuce i opushtajuce. :)
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Pa moja boja glasa se dosta menja u zavisnosti od situacije u kojoj sam, pa cak i jezika na kojem pricam... kad pricam na srpskom glas mi je nesto dublji i sasvim mi ok deluje, na engl. je nesto meksi, dok na norv. i ital. zvuci skroz bebasto i ne dopada mi se. Doduse kad sam slusala snimak svog glasa htela sam u zemlju da propadnem. BLJAK!
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Pa skoro svako ne voli da cuje svoj (snimljen) glas :P

Ali ovako...svidja mi moj glas :D .. a i drugi kazu da imam do j*** glas (preko telefona :giggle: )

I takoooo :dancing:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by tinkerbell
Pa skoro svako ne voli da cuje svoj (snimljen) glas :P

Ali ovako...svidja mi moj glas :D .. a i drugi kazu da imam do j*** glas (preko telefona :giggle: )

I takoooo :dancing:
He, pa ti sa takvim glasom možeš nešto korisno i da radiš /i zaradiš/. Blagoš tebi!
:sise: :jerry: :tehno:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Zvučim kao starija gospođa sa hrapavim sexi glasom. :alexis:
A pošto se stalno trudim da budem prijatan i ljubazan, to zvuči kao da ta gospođa hoće da primi kurac, i onda stenje i uzdiše dok priča.

I ne vredi, šta god radio, ostaje takav. Ni hektari popušenog duvana nisu pomogli. E, još nisam stavljao šljunak u usta, kako posavetova onaj gari gore, možda to pomogne... :kopa:
Korisnikov avatar
By Hys.
visina/dubina glasa, a cak malo i boja, mi se menja zavisno od situacije i raspolozenja, kao i jezika na kom pricam; nacelno je dubok, i svidja mi se.
Korisnikov avatar
By bern
zvučim prosječno... ni tamo ni 'vamo. volio bih da je malo dublji, ali ok je :) ne volim da se slučam na snimku, ali podnošljivo mi je :)

sjetio sam se da ima još jedna sliča tema na koju imam šta kazati thanks to the recent events :roll:
Korisnikov avatar
By Tungi
Moj glas svi vole.. :neznam:

U zemlju propadnem kad sebe čujem na nekom snimku. :kesa:
By Kragi
Meni je reprodukcija mog glasa na telefonu ili radiju smesna. Nisam nezadovoljan ali je daleko od prirodne boje. Nekako je decacki, kao da sam u fazi mutacije.
Akcenat mi se jedino dopada. Neretko ljudi koji me ne znaju pomisle da nisam iz Sumadije. Sta god to znacilo.
Korisnikov avatar
By Hys.
^a meni to nekako manje lepo, kad neko nema akcenat svog podneblja - kraja:/

Inace ja bas volim da cujem taj akcenat, kragujevcani super pricaju - i ono sto nije pravilno je meni super kako se tu izgovara, jako je sarmantno :srbin:.

A crnogorski akcenat kad cujem, posebno ovi sto pevaju ko dalmatinci, sva se rastopim <3
By Kragi
Sve manje ga ima u Sumadiji, vise je zastupljeniji u Pomoravlju.
Meni je zapadna Srbija simpa sto se toga tice.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Negde sam čitao da drugačija percepcija sopstvenog glasa ima veze najviše sa tim da nastajanje samog glasa i prolaskom vazduha i tim vibracijama i šta ti ja znam utiče (svakako ne preterano, ali očito dovoljno) na receptore kroz, valjda, eustahijevu tubu, pa zbog toga u principu će uvek svakome svoj glas zvučati drugačije kada ga slušaju reprodukovanog i kada "slušaju sami sebe dok pričaju".

Što se tiče naglaska, pričam korvinovskim naglaskom. :D (aka budibogsnama miks različitih naglasaka - kupim šta stignem)
Korisnikov avatar
By Waldorf
Nisam oduševljena. :sigh:
Imam utisak da jako pištim i da (često) krekećem, a na snimcima zvučim kao da dete s kijavicom. Pretpostavljam da ni kroz telefon nije daleko od toga.
Sve u svemu, volela bih da sam na mamu povukla glas, a ne na babu s mamine strane.

Što se akcenta tiče, to kupim kao luda. Pretežno pričam "beogradski" i naglašam sve na prvom slogu (or smth), mada jako retko odem u Cane-Partibrejkers teritoriju. S druge strane, dovoljno je samo nekoliko sati s Novosadistima pa da i njih same zbunim odakle sam. :D
Korisnikov avatar
By АlexxэlA
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2373146#p2373146]Synesthesia napisao:[/url]Zvučim kao starija gospođa sa hrapavim sexi glasom. :alexis:
I ne vredi, šta god radio, ostaje takav. Ni hektari popušenog duvana nisu pomogli.
Znači, zvučiš kao gdja Ražnatović? :peva:

Kod mene je skoro isto. Obavezno me pomešaju sa majkom preko telefona.
Ježim se kad čujem sebe. Naglasak... beogradsko - kruševački, tako nekako. :seljache:
http://vukajlija.com/govorim-govorim-pa ... bem/266643
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Xaxaxaxaxa... :krezavi: Oh, srpska majka bi bila ponosna da me čuje! :D

I užasno je awkward kad moram da ubeđujem ljude da sam ja ja, pogotovo one u call centrima :smeh:
Ali zato kad nešto nije vezano za moje ime i prezime - završavam sve poslove preko telefona dok kažeš keks! :lol: strašno je šta muškarci rade samo zbog vibriranja te Eustahijeve trubice...

So, - my voice is... zapravo zabavan :giggle:
Korisnikov avatar
By Rakunica
Glas mi je isti kao u majke, a pošto je majka u pitanju, glas njen mi je najlepši na svetu, sigurno i prvi koji sam čula, stoga mi je veoma milozvučan ženski glas :D
Korisnikov avatar
By boo_radley
Ne sviđa mi se uopšte, zvučim kao dete a hoću da zvučim kao Džoni Keš. :smeh:

A što se naglaska tiče tu ima svačega, mnogo smo se selili pa zato. Mada nije ništa naglašeno, mislim da se i ne primeti, samo eto neke reči vuku malo na bosanski, neke na niški neke na vojvođanski i tako...

edit: I šuškam. :sigh:
Korisnikov avatar
By Darling
Volim svoj glas, dubok je i u određenim situacijama vrlo seksi :love:
Slučajno sam ukačila svoj glas na nekom snimku, dok pričam, malo mi je bilo smešno. Trebalo bi da snimim pevanje, da čujem ono što drugi čuju...a i da bih ispravila eventualne greške :trep:
Što se akcenta tiče, sluhista sam i svašta se nešto tu izmešalo, kuku... :lol:
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Mrzeo sam je dugo, al sad kad sam krenuo da dobijam komplimente u vezi sa istom, ne smeta mi vise toliko.
Korisnikov avatar
By gnossi℮nn℮
Dosta je drugačiji od ovog koji čujem iznutra, ali često slušam sebe pa sam navikla i na taj spolja. Sviđa mi se više kako me drugi čuju.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
volela sam ga ranije. sada osecam kako je ogrubeo malo zbog pusenja, no jbg.. smoking is a loosing game :hamlet:
Korisnikov avatar
By scout_finch
imam devijaciju nosa pa zvucim uzasno jer uvek pricam kao da imam prehladu, sto me ljudi koji me ne poznaju cesto i pitaju, ono da li imas upalu sinusa/krajnika/stagod. isto je i kad odem kod lekara. malo je reci da mislim da mi je glas uzasan, mada nisam znala kako zvucim do pre 4, 5 godina kad sam se prvi put cula na snimku.
Korisnikov avatar
By mOwbid
nemam problem. svejedno mi je.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!