Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Sixto
Imam sliku o Dominionu pri pogledu na avatar, kao o nekom jaaaaaaaaaaaako sexy i osecajnom momku da ga ponjupas!
Kupper s obzirom na izbor poza tj fotografija Breda Pita kontam da je malo arogantan, najverovatnije gresim!
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by Sixto
Imam sliku o Dominionu pri pogledu na avatar, kao o nekom jaaaaaaaaaaaako sexy i osecajnom momku da ga ponjupas!
aaaaaw shucks, now i'm :blush: :B

Originally posted by Sixto
Kupper s obzirom na izbor poza tj fotografija Breda Pita kontam da je malo arogantan, najverovatnije gresim!
a kupper je jedan :saint: i :friends: :kiss:
Korisnikov avatar
By Kupper
Sad si me raznezio i zato vodi amnesiu na veceru u restoran po njenoj zelji, sto skuplji to bolji, na neke skampe ili sta god voli najvise.

:kiss: :hug:

Btw, Sixto, il' znas Gajgera il' si vidovit. Treceg nema:chestram:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Sto se mog dragog korisnika Marsa tice, ja sam zdravo za gotovo uzela da je on upravo lik koji vidimo na njegovom avataru.
Sve sto napise, kao i stil kojim napise potpuno mi se uklapa u imidz finog decka sa avatara.

Sto se ostalih tice, uzimam ih takodje onakvima kakvi se predstavljaju i nemam razloga da ispitujem da li su oni zaista takvi, jer svakom dajem za pravo da o sebi misli ono sto hoce.
Pa necu ja ni sa kim odavde zajedno tikve saditi, pa da istrazujem pravu prirodu korisnika.
Korisnikov avatar
By dimitriades
jako je bitan fizicki izgled svake osobe. o svima vama koji ste postavili svoje fotke vec imam iskristalizovane predstave (i to sve samo na osnovu slike). ostale zamisljam.

najpre u glavi pravim profil forumasa na osnovu postova. avatar i nick mi sluze samo da clanove lakse razlikujem. svakom profilu dodajem smisljeni vizuelni lik.

smorio sam se zamisljajuci vas. jedva cekam da vas sve upoznam.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!