Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Opca kultura

1.da
13
50%
2.tako tako
10
38%
3.ne
3
12%
Korisnikov avatar
By Trilian
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2633106#p2633106]Galadriel napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2633095#p2633095]Trilian napisao:[/url]
ali što se tiče nebitnih informacija - carujem :lol:
šta znaš o državnim uređenjima? :D
kad kažem nebitne informacije mislim nešto tipa - bivša žena tajgera vudsa se zabavlja sa milijarderom udovcem koji joj i i prvi komšija i koji je pokupovao par kuće oko tih u kojima već žive da bi imali privatnosti... znači silebriti treš :lol:

o državnim uređenjima znam malo, ono osnovno... ali svakako ne smatram to nebitnom temom :D
Korisnikov avatar
By Galadriel
vidiš ti to, neke žene ne umeju da promaše. moja komšinica morala jadnica da skuplja potpise po komšiluku da odreže 4m vrha jele što joj zaklanja večernje sunce :lol:
Korisnikov avatar
By Trilian
pa jel sakupila? po mom iskustvu - složiće se svi osim jednog matorog namćora :lol:
Korisnikov avatar
By Trilian
znači ili sakupila ili ih oterala u tri lepe... podržavam :lol:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ao teme :sigh:

nedovoljno. dosta sam propustila tokom osnovne i srednje što bih volela da znam. najviše žalim što nisam geografiju učila, a ni istoriju dovoljno. volela bih više i o umetnosti da znam.
te stvari se trudim da nadoknadim

ali opet i previše toga što se svrstava pod opštom kulturom me toliko ne zanima da niti imam volje da učim niti uopšte želim da znam, pre svega celokupna sportska istorija, politika, religija - sveci pogotovo, nemanjići, obrenovići, estradna dešavanja i ličnosti... ma gomila stvari. jebe mi se baš
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!