Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by queeriaNjegova (phpBB-ova) default tema je ruzna, ali na netu postoji milijardu
Ali je meni phpBB mnogo ruzan...
Pa dnevni limit je automatski ubacen od strane kreatora foruma, a varijanta je valjda da se onemoguci da ga hakuju...
Nesto u fazonu upadne neka masina koja napravi milion usera, optereti forum i on crkne... Evo ja to laicki da napisem, meni su tako objasnili...
Originally posted by kiss addictOvisnice Ovisnice, džavol?i?u!
ništa ne brini ´?elice, ovako gabaritnim lajavcima (k.a.), ne suše se usta tako lako
![]()
Originally posted by coloradoMe neither...Dovoljno je sto navratim na ovaj forum i tu potrosim odredjeno vreme...Sta mi sad jos treba 16 slicnih foruma pa da sedim za kompjuterom 37 sati dnevno???
ne vidim neku razliku izmedju ova dva foruma. isti korisnici, maltene iste teme, isti izgled... ne vidim poentu.
Originally posted by kal zakath
"Žao nam je, to korisni?ko ime je ve? registrovano, molimo pokušajate sa nekim drugim."
OK, ko mi je uzeo ime?!?!?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!