Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by GoxyNa Badnje ve?e nigde ne?u i?i, to
Badnje ve?e,svi uku?ani prisutni...Petak ve?e...završili ste sa ve?erom i svim obi?ajima kako idu i postaje vam dosadno...Neko bi da izaðe...izlazite li za to ve?e....mislite da se tada ne ide nigde?
Prvi dan Boži?a...kaže se : ne ide se nigde...niko vam ne dolazi...
Kako je to regulisano kod vas....?![]()
Originally posted by jukieMmmm... punjeni šaran je izvrstan... so?an... punjenje ga taman natopilo ukusom a nije nadja?alo...
mama ve? planira da napravi punjenog šarana + dodatno punjenje tako da sam unapred![]()
...
a petkom ionako daju Struna u krvi
Originally posted by Kupper
U je....'ma ne jebem bre nista' fazon:komistamoze:
Vec si u paklu. Poodavno.
Ono pod 1. da se razumemo - treba se smejati dobrom vicu? U je.....'al' sam im rekla, usta otvorili od zaprepascenja. Al' tek sto sam zajebala ortakinjinu kevu? Jebote, to je bilo jednom, mis'im, ostavila sam je u suzama dok sam lokala neku rakicetinu, hehe...grok (izvin'te)'.
A gde je tu tolerancija i razumevanje? Gde se dede postovanje onih koji postuju??? 'Ma, al' sam im ocitala bukvicu, svi se poplasili. A onda sam se napila k'o luda.'
Ajd, opali sad. Zivela pljuvacka.
I da ne bude zabune stalu sam ocistio na vreme. Krave su dobro.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!