Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Frey
Originally posted by electra
ja otkrila po milioniti put da sam pedofil :nope:
hm... osim toga slabo mi je sta ostalo u secanju :)
Da, uverio sam se...
By spf 3000
Originally posted by Frey
Da, uverio sam se...
ti cuti :)
By spf 3000
Originally posted by Mr.Ja
A ja? :sweet:
sta ti bebice moja? :kiss:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
A kad ces mene da posetis :P :bubbles:
Korisnikov avatar
By Frey
Originally posted by Frey
Da, uverio sam se...
ti cuti :)
Sto? Moj malecki je samo 3 godine mladji, a ti vec nemash obzira:)
By spf 3000
Originally posted by Mr.Ja
A kad ces mene da posetis :P :bubbles:
mislim da cemo se videti do kraja ove nedelje :)
Korisnikov avatar
By Skyen
Originally posted by colorado
A repriza u Xu... nikad vise u taj brlog.
:up:

mislim to "nikad" je uslovno nikad, ali verovetno je i stvarno nikad!!
Korisnikov avatar
By Egmont
ja otkrila po milioniti put da sam pedofil :nope:
hm... osim toga slabo mi je sta ostalo u secanju :)
Meni ostao u secanju tvoj poljubac. U obraz, naravno, ipak si ti pedofil :)
Korisnikov avatar
By Shmi
Kao sto rece Colorado... kemp zurka... VRH!!! Najbolja nova godina koju sam provela do sada... oko mene sasvim kul,opusteni,sjajni i NORMALNI ljudi... Posebno moja cica to mi je bilo najvaznije.... A iskreno mislila sam da cu da se smorim... i prevarila sam se gadno...
A repriza... pa navikla sam na X i te budale koje se skupljaju tamo... meni je bilo generalno ok... jer mi tu bila jako dobra drugarica koju jako volim i moja cica... to mi je sasvim bilo dovoljno za sjajan provod cak u toj rupi... :)
Korisnikov avatar
By waterlily
Docek je prosao neocekivano dobro, iako sam se malo smorila oko organizacije. Svi su bili fino raspolozeni i opusteni, tema KEMP je bila pun pogodak kao i tombola sa kemp poklonima :D
Velika vecina ljudi koji mi znace j bila tamo, pa nije moglo da omane.
Korisnikov avatar
By *deni*
Zika i ja smo trazili i trazili i trazili i trazili i trazili odredjeni splav na kojem se odvijao organizovani docek Nove godine....
Meni je bilo cudno sto Zika, kao autenticni Beogradjanin, nije u stanju da nadje doticni splav, pa sam ustvrdio da je to zapravo "splav- utvara" i predlozio Ziki da Novu godinu docekamo na kalemegdanskoj tvrdjavi, sto smo na kraju i uradili.
Nakon ponoci smo otisli u centar, gde su nas startovali neki Slovenci i smarli nas vise od pola sata. Posle toga, otisli smo kod Zike i legli, tako da je docek bio zaista interesantan.
:sweet:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
:superheroj: Sto mene nisi pitao :P
Korisnikov avatar
By Goran Smith
bilo je super, konfete, prskalice i ostalo... :yay: :eya: :dance:

...ciljivi za 2007 su zacrtani, samo da ih ispunimo :goran:
Korisnikov avatar
By garfild
Super sam se proveo!Pravili smo neku zurkicu u stanu(dosli dragi ljudi),jeli ,pili ,skakali uz muziku...U 23 dotrcali do prelepog centra Srpske Atine i uz sampanjac i prskalice ispratili staru i docekali NOVU 2006.

Mada ,uvek je lepo kad ste u tom trenutku sa osobama koje volite ,gde god bili ,sta god radili .....:love:
By SUNNY B
hmm...
20:00 po naredjenju dolazim na zakazanu lokaciju (tj. taj neki kafic u pokusaju)
22:00 uveliko stojim na vratima i pretresam polu -pijane pedere, lezbejke i one friendly str8-ere, zavirujem u tasnice, torbice i torbetine da slucajno neko ne unese pice, petarde, pincetu ili turpiju za nokte.
00:00 prstanje petardi oko mene (sa spoljasnje strane vrata sam), molim se onome u koga ne verujem da me spase , gomila razluraneih ljudi izlece napolje i oni koji su se setili su mi cestitali, ostali su pobacali od pirotehnike sta su imali i vratili se unutra.
03:00 skidam jednu devojku koja se popela na coca-colin frizider u stiklama da igra ?!?!?!?!?!?, izvlacim napolje po stoti put jednu devojku koja se oduzela od zivota i maltretirala ljude unutra, dizem gazdu , vrtim ga u krug i dernjam se na njega da nas ostavi na miru jer smo mu sve uredno platili.
03:45 pocinjem da pijem kao smuk.
05:00 odvaljena sam i vise nikome ne naplacujem ulaz.
07:00 metlom prebiram po podu pokusavajuci da ocistim flase, case, pare, salove i kape koje su popadale. sredjujem lokal.
07:30 sa bivsom pevam haustor i "sal od svile", i pomalo se secamo starih dana
08:00 dovlacim se puzeci do prvih slobodnih taxi kola i molim boga da se popnem bez nekih velikih problema uz onih 12 stepenika u ulazu zgrade

sve u svemu - zadovoljna sam....
By spf 3000
Originally posted by Egmont
Meni ostao u secanju tvoj poljubac. U obraz, naravno, ipak si ti pedofil :)
:kiss:
ma... leze mi sve generacije
svojevremeno sam bila zaljubljena u profu od 67
Korisnikov avatar
By Daliborka
Kao sto sam i planirala, Novu godinu sam cekala u intimnoj atmosferi mog skromnog doma.
Korisnikov avatar
By Draco
He he.. :lukavi:
Najkul docek..ever.. :kiss: :setnja:
Korisnikov avatar
By Mars
Zlatibor. 100 miliona ljudi i 100 miliona jebenih petardi. U sekundi!

Pijana budala koja snop raketa ne usmeri u nebo nego u masu.
Onda u vise navrata veliko BUM! kao da su i kasikare bacali...

Od kafica Grand Production. Ko voli Stoju i Indiru i megahit u kome se kaze "ruzmarin jos nosim na reveru" - da poludi od dileme u koji lokal da udje i zazali sto ne moze da se klonira u sve njih... Medjutim, naslo se i za nas nesto.

I svuda ljudi (vise cure, namontirane, ispred kafica na -20) koje u jednoj ruci drze cigaru a drugom drkaju mobilni i nerviraju se dodjavola-kako-bas-sada-mreza-ne-radi. A bas sada mora da posalje poruku nekoj jako vaznoj osobi...I svi tako jedan po jedan, ljudi sa mobilnima...

I pored svih ovih mojih pomenutih opazanja, posto sam imao pravo drustvo - bilo je prelepo.
Korisnikov avatar
By Mars
PS: A video sam i osobu za koju sam se u temi izjasnio da bih voleo da mi bude Deda Mraz!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!