Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by coloradoma super je bwe.....je da mi je jezik otekao ali prociceOriginally posted by Neodoljiva
ja sam evo danas stavila pearcing na jezik![]()
je l' da da je strava?!!!![]()
Originally posted by NeodoljivaOriginally posted by coloradoma super je bwe.....je da mi je jezik otekao ali prociceOriginally posted by Neodoljiva
![]()
no recimi koliko dugo moram cekati pre nego sto mogu da se ljubim i cinim druge stvari ?
Originally posted by coloradoDa jeste ona medicinska....ali su mi rekli kao da cekam 2 meseca pre nego sto je promenim ili se poljubim jer navodno treba 2 meseca da zaraste.......a iskreno meni je to malo predugo da cekamOriginally posted by NeodoljivaOriginally posted by coloradoma super je bwe.....je da mi je jezik otekao ali prociceOriginally posted by Neodoljiva
![]()
no recimi koliko dugo moram cekati pre nego sto mogu da se ljubim i cinim druge stvari ?
meni nije bio natekao jer sam ceo prvi dan i po drugog drzao led http://www.gay-serbia.com/forum/snow0.gifna njemu. Za normalno pricanje mi je trebalo podosta da se izvestim, a za ljubljenje ne znam. Mislim da sam se prvi put poljubio 2-3 nedelje nakon busenja i da nisam imao problema.
Kakvu si mindjusu stavila? ako je ona dugacka medicinska, savetujem ti da za 2 nedelje stavis neku kracu i obicnu (po mogucstvu da nije metalna. desavace ti se da je zagrizes dok jedes, pa bi bilo bolje da nije metalna kakao ne bi slomila zub).
Originally posted by Smith50007 sati, sada idem spavati :puko sam :
(od 4:21 do sada) ... 6 sati na chatu sa jednom osobom pri?ao bez ve?e pauze![]()
Originally posted by Suncewtf
Poslednji put sam masturbirala na senku drveta. Noc samo sto nije pala, a senka stabla je toliko licila na ogromni penis, da nisam odolela. I kako je Sunce zalazilo, cinilo mi se da taj senka-penis prodire u moju glavu, da se razliva i ispunjava svaku supljinu u meni. Prvi put me je jebala senka drveta.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!