Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By fazza
Ako vam treba snimak emisije, ja cu je verovatno snimiti sa njihovog
satelitskog programa pa cu je prebaciti u DivX ili neki drugi format.
By fazza
Originally posted by sanjalica
P.S. Ja imam tv karticu koja moze da snima i pravi .avi format. Ali sta god sam narezala, ne radi ni na jednom kompu osim na mom. Ako neko ume da se bakce s tim, rado cu vam to uraditi...
Kartica ti verovatno snima u MPEG1 ili MPEG2 formatu, tako da onome ko hoce
to da gleda treba mpeg decoder.
By Ulix
Originally posted by fazza
Treba! Treba! :hyper:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by sanjalica
Meni nije problem sto Natasa uskace u rec ljudima, to je stvar vaspitanja kako neko rece. Ali me najstrasnije nervira sto dovede super goste da pricaju o zanimljivoj temi i onda im postavlja gluuuuupaaaaaa pitanja. Kad joj vec sve smisle, sto joj ne napisu i pitanja, pa nije emisija uzivo. Bljax :(

P.S. Ja imam tv karticu koja moze da snima i pravi .avi format. Ali sta god sam narezala, ne radi ni na jednom kompu osim na mom. Ako neko ume da se bakce s tim, rado cu vam to uraditi...
Mislim da je problem kao i kod moje kartice.. može da snima sve, ali samo u svojoj nekoj ATI kompresiji .... i onda kada odnesem gotov snimak negde, niko naravno nema taj codec i ne radi (ili radi samo zvuk) .. prebaci preko Virtual Dub-a u DivX format, i sve ?e biti OK :D .. tako ja radim :D
Korisnikov avatar
By Loni
Ima dva Prelevica.
Jedan je peva? i homofob, a drugi je neki pravnik, ?ini mi se.
Koji li je u pitanju?
Korisnikov avatar
By spliff
gledaccemo, snimiccemo..... go gay!!!
By mamba
Pa koj je k*rac taj Prelevic - stranka nastala od grupe mafijasa i koji se vise nigde ne spominju u politici jer su nestali sa lica zamlje kao stetni po covecanstvo.
Korisnikov avatar
By Egmont
Glede Prelevica, vi ste bas pobrkali loncice. Ne radi se o Prof. Borislavu Pelevicu, predsedniku Stranke srpskog jedinstva
Slika,
vec o Bozu Prelevicu, bivsem clanu Vrhovnog suda Srbije, koministru policije u prelaznoj vladi Srbije nakon 5. oktobra, te sefu komisije koja je ispitivala slucaj ubistva vojnika na Topcideru.
Slika
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Egmont
Glede Prelevica, vi ste bas pobrkali loncice. Ne radi se o Prof. Borislavu Pelevicu, ...vec o Bozu Prelevicu,
Pa nije nimalo zgodniji od ovog prvog
By fazza
Originally posted by Ulix
Originally posted by fazza
Treba! Treba! :hyper:
OK, bice kod mene u DivX formatu... :)
Korisnikov avatar
By Escobar
Da budem iskren, nisam vishe ni ochekivao.....:transprst:
Korisnikov avatar
By Seaman
I kako vam se dopala emisija?
Aleksandra me iznervirala, ali necu da je mrzim, zalim je.
Bitno je da se nesto desava.
By High Maintenance
moglo je i bolje mada kada je previse ljudi u emisiji a ona traje 1h nemoguce je reci sve sto bi trebalo....na mene je definitivno najjaci utisak ostavio Dorino jer je bio vrlo pozitivan tokom cele emisije....
Korisnikov avatar
By dimitriades
gledao, snimio...

ako neko zeli emisiju, mozemo da se dogovorimo da je medjusobno rasirimo.

fajl je u mpg formatu i ima 1.6gb

p.s. ljudi, onaj mali hrvat je mnogo sladak.
Korisnikov avatar
By mary
Aleksandra je takva zatucana kravetina, da ja nemam reci!
Ubedljivo najbolji mi je bio Dorino.
Korisnikov avatar
By Seaman
Ne znam zasto je eya otvarala temu bez potrebe, moglo se ovdje komentaristai.
By Ахасвер
Aleksandra me je neprijatno iznenadila. Nije da sam o?ekivao više, ali sam se nadao barem druga?ijem pristupu s njene strane.
Korisnikov avatar
By HARP
Mmmm Dorino je taaaako sladak,samo sam u njega gledao :) bio je najprizemniji,najrealniji i ?ovek stvarno ume s re?ima...
Elem,nisu se dotakle ni 0,1% teme na koje je trebalo da se da akcenat...
Još jedan razlog da se uvidi da vam psiholog nikada ne može pomo?i u rešavanju bilo kakvog problema vezanog za naše seksualno opredeljenje jer ga doživljavaju na li?nom nivou...
Klasi?an oblik skupštinskog prepucavanja...
Mislio sam da ?e emisija biti posve?enija izlaganju o trenutnom dešavanju koja je usko vezana za budu?nost i poziciju homoseksualaca,a ne iznošenje li?nog stava gostiju kako doživljavaju gay opredeljenje...Emisija nije trebala da bude intervju,ve? diskusija...
Šta znam možda grešim,tako sam doživeo...
Opet se mešaju babe i žabe...
Mislim da je greška bila u odabiru str8 gostiju... :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Seaman
I ja sam vise ocekivao od emisije, ali sta je tu je.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Eh, shteta shto nije chitala komentare preko maila bash sam napisao par lepih stvari :D

Suvishe kratka i nesadrzajna emisija. Dosta stvari, osnovnih nije razjasnjeno (recimo da li je h. bolest ili ne, preko toga se preslo tvrdnjom one psihologa (namerno) da jeste) a ovo je bila odlichna prilika.

Vrlo sam iznenadjen shto Lepa ne zna za zakone koji imaju antidiskriminacionu odredbu u vezi spolne orijentacije (valjda o radu i shkolstvu?)... Mislim malo je neozbiljno delovalo da joj Boris u sred emisije govori da postoji no drzala se ona sasvim super izuzimajuci taj incident.

Psiholog, pa dobro, ona se uhvatila za gej lobi ko pijan plota. Ja sam napisao u tom mailu da ako postoji gej lobi zasto pederi nisu zakonom zasticeni te imaju po jednog sexy policajca uz sebe da ih chuva. Takodje da str8eri paradiraju po vasceli dan i noc i po svim medijima pa se niko ne buni. I na kraju sam samo spomenuo one gej zajednice pingvina i da nisu 'TO' ljudi izmislili nego da postoji svuda u prirodi.

Prelevic, delovao mi kao latentni homofob koji se trudio da zadovolji 'obe' strane.

Boris, super kao i uvek, svaka chast za onu upadicu o stanju u njegovoj familiji.

Dorino?
Stigao mi je sms u sred emisije od druga sa sadrzinom: 'Priznaj da bi ga zenio, znam te 'tico!' :D
O, da. :blush: :love:
Korisnikov avatar
By Dina
Meni je Dorino bio najbolji - nekako najopusteniji... Pa kad je pokopao Aleksandru za odecu :lol: Ona je bila uzasna, meni ranije jos bila simpaticna, nisam uopste znala da ima takve stavove.
Korisnikov avatar
By HARP
Uni ko ga ne bi ženio,ajd molim te... :smilegrin:

Dorino :gric:
Korisnikov avatar
By Seaman
Ma u ovdje se nikad nista nece promijeniti! Vjerovatno i ne zasluzujemo. Svi su primjetili kako je zgodan gost iz Hrvatske a niko nije pratio emisiju. Smucilo mi se. Dok god nam je k.... na prvom mjestu bice nam ovako kako nam je.
Evo i na chatu me prozivaju jer sam Cg, nacionalisti. I to opovi koji treba da daju primjer. E jebem ti drzavu. :)
By High Maintenance
ma Aleksandra je bila istovremeno smesna i zalosna....
Odvalila je nekoliko gluposti da ja nisam mogao da verujem da to moze da kaze neko ko sebe naziva psihologom....njena prava ugrozena?!?!!? ali kada je prozvao za odecu to mi je bilo najjace,prvo se pogubila da nije ni shvatila poentu....
By Storm
Gay tematika je takav lakmus...
Korisnikov avatar
By unic0rn
seaman, pre svega smo gledali emisiju al smo primetili da je decko super. sta tu ima lose? nisam rekao da bih ga natako na qrac nego da bih ga zenio, there is a difference :P

elem, za to na chatu mi posalji log molim te na u2u ili mail.
Korisnikov avatar
By Dina
Mazo,

ne nerviraj se :kiss: I ja sam primetila da je gost iz Hrvatske lep :saint2: ali sam slusala i sta je pricao... Lepota ne smeta, cak mislim da to ostavlja pozitivan utisak...
By High Maintenance
@Seaman
poenta je da je decko bio najopusteniji,i rekao je prave stvari u pravom trenutku tako da je zapusio usta sagovornici....
ako je neko od prissutnih mogao da izazove bilo kakvu pozitivnu reakciju kod prosecnog str8era mislim da je to upravo on...
Korisnikov avatar
By Skyen
- znas, ja sam gej
- a ja igram tenis

extra, extra, extra, upravo to i treba da bude sustina :up: :up: :up:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!