Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Amajlija ?

1. Da, imam majliju!
13
37%
2. Imao/la sam ...
5
14%
3. Nemam amajliju
17
49%
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Kupper
@bigirl - ako se secas o ovome smo pricali istog trenutka kad si dosla na forum a i kasnije kad se pojavila (i izgubila) korisnica Ankh.
Se?am seeeeee... :obraz:
Korisnikov avatar
By switchon1234
SOKOLOVO OKO
To je kristal plavo-sive do plavo/crne boje, svilenog sjaja.
Najdelotvornije deluje na osobe rodjene u znaku ovna, blizanace i vodolije.
Slika
Korisnikov avatar
By Zibro
imam neki mali zamotuljak koji mi je napravila baba mog decka
za koji svi u selu pricaju da je kao neka vestica
ja kao ne verujem u te stvari ali nekako volim da je pored mene
Korisnikov avatar
By Escobar
Sam sam svoja amajlija....

...dakle...Govorim tiho i nosim sebe sa sobom....
Korisnikov avatar
By Delerium
Nemam nikakvu amajliju, nisam sujeverna.
Trudim se samo da svoj mozak stalno nosim sa sobom i u njega verujem :molise:
Korisnikov avatar
By Madonna
imam, ne smem da kažem ni šta je ni gde je čuvam :drama:
By faxsimil
Kada sam imao dve godine moja majka je od nekog sufujskog imama nabavila jednu malu crnu amajliju, koju sam nosio do 15te godine. Onda sam dobio jednu amajliju iz Damaska koju sam nosio još sedam godina, i onda je spalio, tako mi je bilo rečeno. Sada nemam nikakvu amajliju. Mada ja verujem u ta čuda! :)

PS: Znam da napravim amajliju, naučio sam....duga priča. ako nekom zatreba neka mi se javi.... :) OZBILJAN SAM!
Korisnikov avatar
By unic0rn
i guess da svako pokusava da dolazi do srece na svoj nachin. :kopa:

nemam. :tumble:
Korisnikov avatar
By Markiza
Krila sasušenog šišmiša što mi jedna baba dala da okačim o retrovizor u torbici u kolima kad vozim. :grin: Ne znam gde je to,nemam više svoja kola.
By alexandermagic
faxsimil napisao:Kada sam imao dve godine moja majka je od nekog sufujskog imama nabavila jednu malu crnu amajliju, koju sam nosio do 15te godine. Onda sam dobio jednu amajliju iz Damaska koju sam nosio još sedam godina, i onda je spalio, tako mi je bilo rečeno.

:)
PS: Znam da napravim amajliju, naučio sam....duga priča.

Znam i ja, preciznije arapski zapis za svaku namEnu, i dobru i lošu. Kad te imam nečem nauči, onda si naučen.:D

---

Kako već negdE napisah, u džepu košulja nosim crni turmalin, koji se vrlo brzo raspukne od pokupljene energije, pa ga zamEnim drugim. U istu svrhu može poslužiti i pirit (koji mi se estetski ne dopada), te crni opsidijan.
Korisnikov avatar
By Sunce
Nemam klasicnu amajliju.

Ali znam sta mi je srecno, a sta nesrecno.

Recimo, znam da mi plava boja donosi ostvarivanje snova. :smeh:

Bela mi je nesrecna. Bio prosle godine na terenu na nekoj planini, i zamalo nisam poginuo od kise, klizanja, hladnoce, a nosio bele gace. I fotoaparat mi se pokvario. Sutradan sam odlucio da nosim crne gace, i sve se resilo: Sunce prosijalno, fotoaparat se popravio, i nekako se teren osusio. Cak mi je i parfem koji ima belo pakovanje nesrecan, iako mi lepo mirise, a onaj u crnom pakovanju mi donosi srecu iako mi se miris manje dopada. Sve mi je bolje sto je crno i tamnije.

Nesrecan mi je broj 4, a srecni su 3, 6, 16.
Korisnikov avatar
By Markiza
Čarapica ,sa gumicama protiv klizanja, mog bratanca još od pre 2 godine koju sam ponela sa sobom- sakupljajući veš ,ispala jedna i ja je stavila u džep farmerica sa namerom da je stavim međ ostatak njegovog veša. Tako je zaboravila i ponela sa sobom. Visi mi na ormaru a mali je prerastao odavno.
Korisnikov avatar
By dharmox
Osušeno krilo šišmiša zaklanog zlatnom burmom. Kad kroz njega pogledaš osobu koju želiš ona će biti tvoja, navodno. Pa ću tu hamajliju poneti na idući kanski festival i kroz nju pogledati Larsa von Triera. :prst2:
By alexandermagic
:lol:

To i slicne radnje djeluju u musko-zenskim str8 odnosima, za gay je vec potrebno poznavanje ceremonija visoke crne magije i odredjeni spiritualni kontakti. U oba slucaja osoba koja je svezana i privucena na taj nacin to nikad ne bi bila prirodnim putem. Sto ce netkom zombi? Ili te netko voli prirodno ili ne.

Ne obracam se korisniku iz prethodnog posta, konstatiram onako uopceno.

---

Na prethodnoj stranici je spominjan ametist. On je namijenjen za prekomijernu konzumaciju vina, gorski za ostala pica. A za alkoholicare postoje setovi kristala koji, izmedju ostalih, ukljucuju i dva navedena. Moraju bit ocisceni i napunjeni.
Korisnikov avatar
By Madonna
Sad bih se pojeo jer ne znam na sta sam mislio :'(
By Kragi
Nemam, planiram da uzmem kristale koje mi je magic preporucio ali tek negde od septembra.
Jedino sto sa sobom u novcaniku imam jedan americki dolar koji nosim sa sobom vec duze vreme. Daleko je od amajlije i teskog sujeverja ali je nacin na koji se tu nasao specifican a ja nisam imao prilike da ga 'upotrebim' pa, eto, i dalje stoji. :P
Korisnikov avatar
By elizevin
Nisam sujeverna. No imam nekoliko komada nakita koje nosim ne stalno, ali toliko cesto toliko dugo da su postali sastavni deo mene, i stvarno mi mi bilo zao da izgubim bilo sta od toga. To je krupan komad jantara u obliku suze sa interesantnim listicem od srebra kao alkom za lanac koji sam dobila jako davno od bake i filigranski srebrni prsten sa koralom moje mame. Sve ostalo je samo nakit, koliko god lep.
By Kragi
^
^
^
Zato sto je ne vole ili bas zbog zivotinja? :nerd:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!