Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Gde se trenutno nalazite ? Di ste ? Iskreno.

1. Kod kuće sam
98
75%
2. U gostima sam
2
2%
3. U prihvatilištu sam
3
2%
4. Nalazim se u prinudnom smeštaju
4
3%
5. Sedim di sam, jer kakva sam-kaki sam , ni za di sam nisam
23
18%
Korisnikov avatar
By Hys.
@markiza

vrh :radosnice:

ot

gajbi pizdim jer mi se ne spava
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pa trenutno kod kuće. Na stolici ispred kompjutera u dnevnoj sobi :)
Korisnikov avatar
By voodoo
u stanu, u mojoj sobi, sa sobom, i vama :bye:
Korisnikov avatar
By stardust81
U krevetu sam sam.... da napomenem u svom krevetu...
Korisnikov avatar
By *deni*
Divno. Dodji opet na kuracije. :love:
Ja sam u Trinecu, Cheshka, u krevetu u pansionu, a pripremam se za put u sredu. Menjam republiku.
:avion:
Korisnikov avatar
By voodoo
Srbija- Vojvodina- Srem- Nova Pazova /i jaucem za bosanskim brdima/
By Kragi
Slika

Praha - Bratislava i tako u krug.

Next weekend Serbia, dolazim na nedelju dana da se malo tucam ;) Valja se za Uskrs :giggle:
Korisnikov avatar
By *deni*
O, pa ti se i dalje kotiras u tim predelima, Kragi. Divno.
Trenutacno sam i dalje u Middelburgu, Holandija, ali upravo ovih dana krecem nazad za Bratislavu, pa opet u Nitru na par meseci. Mozda se vidimo, Kragi, duso, zasto da ne ? Prolece je tu. :deni:
By Sixto
U dnevnoj sobi... brecio se na trosed posle tusiranja. Fin osecaj kad speres pesak i ostane samo peckanje od sunca po ledjima.

E i sto sam gladan leb te jebo... pa mogu vola pojesti sad... odo da prozdrnem ono pola lubenice sto dzedzi u frizideru...
Korisnikov avatar
By *deni*
A na kojoj destinaciji izvodite ove egzoticne rabote, Sixto ? Da li je daleko od Middelburga ? :deni:
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2811777#p2811777]*deni* napisao:[/url]O, pa ti se i dalje kotiras u tim predelima, Kragi. Divno.
Trenutacno sam i dalje u Middelburgu, Holandija, ali upravo ovih dana krecem nazad za Bratislavu, pa opet u Nitru na par meseci. Mozda se vidimo, Kragi, duso, zasto da ne ? Prolece je tu. :deni:

Ano, moze bit. Potom ideme v Malte spolu. :colorado:
Idemo na toceni staropramen u Prag
Slika
da zavodimo pijane turiste iz celog sveta, koji se teturaju po centru, pa ko sta voli od Arapa do Kineza. :hopacupa: :sladoled:
P.S.
Lako je tebi kad imas EU pasos :sigh:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2811813#p2811813]Kragi napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2811777#p2811777]*deni* napisao:[/url]O, pa ti se i dalje kotiras u tim predelima, Kragi. Divno.

Ano, moze bit. Potom ideme v Malte spolu. :colorado:
Idemo na toceni staropramen u Prag
Slika
da zavodimo pijane turiste iz celog sveta, koji se teturaju po centru, pa ko sta voli od Arapa do Kineza. :hopacupa: :sladoled:
P.S.
Lako je tebi kad imas EU pasos :sigh:
:love:
By Kragi
^ Sad sam dos'o malo u Srbiju da se tucam. Valja se za Uskrs. :yes:

Slika
Korisnikov avatar
By *deni*
Bogami, Kragi je odavno pretekao i iza sebe ostavio nekad perspektivnog Statusa, svoga sugradjanina. :yes:
^
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2798802#p2798802]Kragi napisao:[/url]Meni su najzanimljiviji pak ovi kao tajfun983. Pale se na ljubav (bez koje tonu u mracnu rupu bez dna iz koje ih je sve teze izbaviti), na neznost, ovo ono a kad shvate da postoji grindr onda skroz batale forum i takvo pisanje zbog lascivnih poruka ne tako duhovnog sadrzaja i instat zadovoljstva u vidu sexa. Da. :novine:
By Kragi
Pa i dalje stojim iza toga.
Sta se foliras sa vezom kad ne izlazis iz sauna i dark roomova. :yes:
I sta sad? :lizalica:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!