Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
U januaru. Nešto vezano za seks što nisam mislio da će se ikada desiti. I bilo je super.
Korisnikov avatar
By Madonna
Pocev od proslog ponedeljka, svasta nesto, skoro svaki dan :eya:
Korisnikov avatar
By Madonna
Nocas izasao pijan po prvi put in mah life
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
juče prvi put išla peške noću na breg. koliko je jezivo zju
Korisnikov avatar
By zozefin st
Trilian, ti mene malo zekish, ili mi se chini?
:dizejednuobrvu':
Korisnikov avatar
By Katengl
Jutros uhvatio skakavca rukom i izbacio ga u bastu. Jeste da mu je u postupku hvatanja otpala jedna nozica, ali jbg, beggars can't be choosers, bar je slobodan. Veliki pomak u odnosu na gadjanje knjizurinama sa bezbednog rastojanja od pre nekoliko godina. Tako sam ponosan na sebe. :radosnice:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2555219#p2555219]Hys. napisao:[/url]
ali....zasto :lol: ? Ako hoces da bude sto svezije a da bude ukusnije, ako imas mogucnosti preporucujem ti da pazaris aparat za pripremu povrca na pari - koristi se i za pirinac i razne druge stvari, fenomenalan ukus i izuzetno zdravo :)

ot:

Ja sam jedna predvidljiva osoba i nikad neam nešto da napišem ovdi :sigh:
:D bila sam kupila neki jeftini dodatak (liči na cediljku), pa sam pravila povrće i na pari, i jeste fenomenalan ukus :) a to sa slike je bio mali (still ongoing) eksperiment (sve na tanjiru osim krompira je presno). kuvanjem (pa čak i na pari) se ubija veliki deo hranjivih sastojaka. ali fascinantno mi je bilo to što nisam ni znala da karfiol može presan da se jede :ozbiljan: i još je i finog ukusa!

jedino me zabrinjava to što su gotovo svi koji propagiraju ovakav način ishrane užasno mršavi! sa neuhranjenošću se nije šaliti :uplasen:
Korisnikov avatar
By gossip
pio sojino mleko(i to cokoladno) :love:
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2555267#p2555267]emo_haos_ napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2555219#p2555219]Hys. napisao:[/url]
ali....zasto :lol: ? Ako hoces da bude sto svezije a da bude ukusnije, ako imas mogucnosti preporucujem ti da pazaris aparat za pripremu povrca na pari - koristi se i za pirinac i razne druge stvari, fenomenalan ukus i izuzetno zdravo :)

ot:

Ja sam jedna predvidljiva osoba i nikad neam nešto da napišem ovdi :sigh:
:D bila sam kupila neki jeftini dodatak (liči na cediljku), pa sam pravila povrće i na pari, i jeste fenomenalan ukus :) a to sa slike je bio mali (still ongoing) eksperiment (sve na tanjiru osim krompira je presno). kuvanjem (pa čak i na pari) se ubija veliki deo hranjivih sastojaka. ali fascinantno mi je bilo to što nisam ni znala da karfiol može presan da se jede :ozbiljan: i još je i finog ukusa!

jedino me zabrinjava to što su gotovo svi koji propagiraju ovakav način ishrane užasno mršavi! sa neuhranjenošću se nije šaliti :uplasen:

Ok, ali to zavisi jako od povrca. Neko povrce ima vise hranljivih sastojaka koje telo zapravo moze da svari tek posle termicke obrade- kao npr sargarepa.

Naravno da su neuhranjeni kad jedu samo kao zecovi :D
Korisnikov avatar
By emo_haos_
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2555455#p2555455]Hys. napisao:[/url]
Ok, ali to zavisi jako od povrca. Neko povrce ima vise hranljivih sastojaka koje telo zapravo moze da svari tek posle termicke obrade- kao npr sargarepa.

Naravno da su neuhranjeni kad jedu samo kao zecovi :D
nisam znala to za šargarepu, ja sam mislila da je SVE "hranljivije" ukoliko je sirovo. (osim folne kiseline u sirovoj hrani). očigledno još mnogo toga mi je nepoznato, stoga sam odustala nakon što sam primetila promene koje mi se nisu dopale.

a ukoliko je neko upoznat sa tzv. raw food, volela bih da čujem tuđa iskustva i mišljenja.
Korisnikov avatar
By Hys.
o da, zapravo dosta namirnica upravo tek posle termicke obrade biva korisnije.

Mozes verujem da nadjes listu na netu, a i sam proces objasnjen.

Ja sam citala dosta o raw food i nije maj kap ov ti (vidi ovo gore) A bome nisu ni frutarijanci :lol:

Moj kap ov ti je jesti senzibli. Svi znamo sta ne valja (kao npr prosti ugljeni hidrati umesto slozenih) i koje kombinacije nisu dobre. Kao i da ako ne jedes meso trebalo bi voditi racuna odakle uzimas gvozdje. I da izbacivanje ulja biva lose za isto to srce koje ocemo da se cuva od masti.

itd itd itd.

Ali, svakom svoje :-)
Korisnikov avatar
By spliff
ghb
a couple of weeks ago
it's fucking awesome
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!