Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By vademecum
bolje da ne znate,mislili bi da sam u medical fazonu
(toplomer u guzu itd....)
Korisnikov avatar
By Elena
Bila sam zaljubljena u jednu devojčicu u vrtiću ... i poljubila sam je pred vaspitačicom! :sweet:

Imala sam samo Barbike bez Kena pa su one tako svašta nešto perverzno bile prinuđene da rade :lol:

Htela sam da budem vatrogasac a kasnije general :marinac: :nerd:
Korisnikov avatar
By acid drop
Originally posted by Null

mene je basketara spucala u glavu na terenu jednom, it was so fun :lol: čuješ neki zvuk, baš je zanimljivo. i 5 sekundi ne znaš šta se desilo :awesome:
mene xy puta.
<3
Korisnikov avatar
By PljaAafff
Kada sam se igrala sa drugaricama, ljubavnih filmova... Uvek sam bila "glavni glumac"... Cak, i kada bih otisla u toalet, pokusala sam da piskim stojeci *stid*... imala sam samo pet godina... Secam se kao juce da je bilo, i smejem se sama sebi... To je samo jedna, od mnogih situacija... :)
Korisnikov avatar
By taurus
U igricama MAME i TATE ili MUZEVI I ZENE :lol: i u nedostatku devojcica terao sam dechake da mi budu zene" Ti cesh da budesh moja zena doktorka" -ne znam sta mi je znacilo ovo doktorka :smeh: ...ali moja sestra josh uvek zajebava jednog komshiju koji je pristao na ulogu rechenicom "Sta se samo zalish... mogao si da budesh doktorka" :smeh:
Korisnikov avatar
By Enzo
Crtala sam si brkove... ali to obožavam raditi i danas. :)
Korisnikov avatar
By Tuznipetarpan
Igrao se sa barbikama kod drugarice, sio haljinice, nosio snalice, obuvao stikle axxaxa bio sam kucka od malena :tange:
Šminkao se, oblačio majkine stvari. Otac jednom hteo da mi kupi dres (daleko bilo), ja bukvalno vrištao u sred prodavnice za roze plisiranom suknjom (dobih je na kraju). Kupovali su mi lutke i barbike za rodjendan, ali one budjave, pa sam tako skupljao pare i kupio lepotice sa slike. Moja najbolja investicija, izgleda. :)
Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Šta je na ovoj temi ljudi koje ja vidim prvi put u životu...
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2206412#p2206412]Null napisao:[/url]mene je basketara spucala u glavu na terenu jednom, it was so fun :lol: čuješ neki zvuk, baš je zanimljivo. i 5 sekundi ne znaš šta se desilo :awesome:
Ovo se i meni desilo u osnovnoj, ja sam igrao odbojku sa curama, a momci igrali basket, za koji sam ja antitalenat. I dok sam cekao loptu do mreze, mene je udarila lopta koja se odbila od obruca. Drug mi se kasnije mnogo izvinjavao, ali onaj osecaj da nemas pojma gde si....uh. Bio sam na podu 5 min, meni je to proletelo kao 5 sekundi.
OT_Zar nije postojala slicna tema?
Joj...ja sam se igrao sa barbikama,tipa kevina firma je bila pored ogromne prodavnice igracaka tako da sam svaki dan isao tamo i uzimao po barbiku i ona mi kupovala tako da sam trebao da ih imam oko 100 ali zivotni vek im nije bio tako dug,jer je vecina bila kremirana osisana spaljena il sahranjena :obesen:
A oblacio sam suknju i stavljao maramu oko glave svaki dan i bio Kasandra,i upao sam u depresiju kada su je pogodili u serija,sad se vise i ne secam sta se tacno desilo :alexis:
Imao sam fazu i kad sam bio trbusna plesacica :dancingfever:
Korisnikov avatar
By acid drop
Svaki put kad bih pojela bananu, postajala bih Bananamen! :superheroj:
Korisnikov avatar
By acid drop
ja sam lepila one etikete na čelo.
nije gej stvar, ali eto, mali off. :lol:
selektivno i izmeshano. ne sasvim stereotipno.

dobro, s dechacima vrshnjacima bilo uvek on momak ja cura. valjda ih podsecao na curice s mojim girly boy izgledom.

medjutim, samo jednom vrlo kratko kao 6-godishnjak sam obukao maminu suknju i neki dekolte. nikad vishe a da se secam. nikad nisam imao nekog interesovanja za lutke, barbike pogotovo ne, shminka slabo ili nikako..... vreme provodio s knjigama, enciklopedijama, atlasima, uvek hteo da imam autice, vozove, hteo ono veliko auto na daljinski.

zapravo, speaking of dolls, here is a (bi?) paradoxical twist, moj prvi puni orgazam kao 12 godishnjak imadoh jebavajuci :lol: jednu zensku lutku. :lol: (i sad mogu fukati plastichne vagine, ali, zensko ljudsko bice nikad niti me uzbudjuju. dobro, ima izuzetaka.) a, onda samo mushkarchine u masturb. mislima.

da se vratim na gej stvari kao mali- parfemi, kreme, vrckanje guzom u plesu... ostalo... ali nikad na neki tipichni transeks. m2f nachin. uvek nekako ginandroidno/androgino neodredjeno ni m ni f, i m i f, nijedno i sve ujedno....

i sad sam manje-vishe isti takav. naturally takav.
zaboravio da kazem da sam voleo da imitiram imitatibilne persone oba pola (samo glasove, govor, grimase..... ne odeca, ne izgled). i sad to mogu. :trampolina:
voleo izmedju dve vatre, bio dobar u tom.
lastish ni ne znam shta je. :neznam:
voleo igrati se klikera, pinball/fliper (i sad to volim).

eto... sve neshto izmeshano zensko-mushko-mushko-zensko, no, poshto sam mushkog bioloshkog pola, jel'te, to po nekoj logici ili "logici", automatski ipak daje malu prevagu zenstvenosti u mushkom telu, I guess..... bla bla bla..... :)
Korisnikov avatar
By antibiotic
bio razocaran sto su sve drugarice prebrzo prevazisle igranje s barbikama :nazalost:

kenove zamenile pravim decacima, a ja mogao o tome samo da mastam :gotika:
Korisnikov avatar
By Herald
Stavljao sam muskatline latice na nokte, to je bas bilo zanimljivo. A pred je dnim komsijom sam voleo da se skidam go i da mu kazem ajde sad ti :D
By misha26
kad bi se igrali princeva i princeza, ja bih bila princ. onda sam neko vreme htela da budem auto mehanicar, pa mi se svidjalo da na lice stavljam penu za brijanje...
Korisnikov avatar
By Madonna
69* sa komšijom (vršnjak) imali smo manje od 7 godina, ne znam tačno koliko

*koliko je to tad bilo izvodljivo :awesome:
nosio sam mamine neke jako velike papuce koje su cele drvene i visoke jer sam hteo da budem visi (oduvek sam bio najnizi u drustvu) ... :D sto se igracaka tice kada sam bio manji igrao sam se onim sto su mi kupili, nikada nisam birkao ja igracke a i realno bila su oskudna vremena tako da je vecina igracaka bila iz meka! :D automobile nikada nisam voleo jer nisam video svrhu sve dok mi baba nije kupila neki tepih koji je na sebi imao iscrtano sve i svasta...puteve, pumpe, prodavnice... obozavao sm lego kocke tj. neke modifikovane lego kocke koje sam dobio za novu godinu od babine firme (baba potegla sve veze da ona dobije za svog unuka) :) a kasnije kada sam izasao napolje e to je stvarno bilo savrseno, svi zajedno smo se igrali i fudbal, lozinke, lastis, izmedju 2 vatre... bas smo se slagali... e da... i vatao sam se sa drugom u mom podrumu, sta vise on je insistirao da ga stavi u usta a ono moje malo nije culo za erekciju... :D :D :D
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!