Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By stefan19
Nervira me ortak koji mi je ostavio gajbu na nedelju dana, ali i citav dzumbus koji mi je trebalo 5 sati da sredim!
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ljudi koji zovu na fixni u ranu zoru. Zev.
Korisnikov avatar
By Scorpy
Nervira me neko..al zaboravio sam ko... Im so high these days :D
a da...nervira me jedan lekar na klinichkom...i nishta vishe?

Ok...konkurs je otvoren :B
Korisnikov avatar
By tea92
Nervira me jbna SKOLAAAAAA, i mama kad mora uvek da mi je spomene!!! :mad:

Neka dodje mafija i baci neku bombu u njoj da propadne i ona i svi profani zajedno sa njom, aaaaaaaaaaaaaaa, MRZIM SKOLU!!!:avalon:
Korisnikov avatar
By tea92
Samo sto sam se posvadjala sa tatom, jer je i on morao da mi spomene jbnu skolu. . .i posto sam vec bila iznervirana, njegovi komentari i pitanja su me jos vise iznervirali i onda sam ja pukla i spustila slusalicu!!!
Sad je pozvao mamu i cekam da mama poprica s njim, pa da krene i ona jos malo sa komentarima pa da ja skroz odlepim! ! ! :mad:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa! ! ! :flaming:
Korisnikov avatar
By tea92
Originally posted by fica
Skoooooooooooooooooola :vatrica: Mrzim skolu i da bog da svi u njoj crknu :wcsolja:

:up:
Korisnikov avatar
By tea92
Trenutno neke sitnice. . . :flaming:
Al ko sto kaze zaljubljena, ZIVOT je lep i ja ga VOLIM!!! :)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
o hvala muzhu... nego.. nisam na tu temu mislila :lol:

ovo nie za forumashe tema (mislim, koji nas forumash nervira) :evil:
Korisnikov avatar
By Scorpy
Am, nervira me moje nespavanje notju i budjenje kasno popodne :(
Navike moraju da se menjaju... :fige:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Zaljubljena
:) :meda: jao SANDRAAA :love:

Ja cu nju jednom poljubiti, videcete...ali ne ovako :obraz: vec (gde je smajli za poljubac u usta :hmm: )

EVO GA :kissing: zaljubljena i SANDRA :kissing:
Korisnikov avatar
By tea92
Trenutno to sto ne mogu da spavam!!!!!! :zid:
By pčelica
Mene nerviraju komšije iz ulaza, jer
niko od nas nema lopatu, pa kad napada
sneg samo ispred našeg ulaza je Sibir- što
deluje baš tužno, jer ljudi iz drugih ulaza
se organizuju i očiste, a mi cccc, jok!
:(
A pošto čuh da će ove nedelje opet padati sneg,
nerviram se unapred.
+ što smo smenili bivšeg predsednika kućnog saveta
zbog malverzacija i ovo novopostavljena je obećala
podizanje nivoa higijena zgrade, al' ništa, funkcija
ju je iskvarila.
Korisnikov avatar
By decko
Sestra jer nece da me poslusa kad je zamolim da uradi nesto! :mad:
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Temperatura, kisa, vetar, to sto svake rukavice obavezno moram negde da zaboravim ili izgubim, Zeljko Samardzic, Zeljko Joksimovic, ono govno od pesme Djogani feat. Mile Kitic 'Cile mile' i sto se svuda vrti, i sto je svi vole, i zub koji je poceo da me boli, i mama sto je drma klimaks, a ponasa se ko da je drma zakasneli pubertet, zima, vreme koje sporo prolazi bas sad kad draga osoba treba da mi dodje, moj zec koji je opet u teranju i opet histerise po kavezu, macak drage mi osobe, koji nam se namerno ispisao u putnu torbu po svim stvarima, jer smo ga ostavili na 4 dana kod tetke i otisli na more, italijanska ambasada koja me jbva vec mesec dana oko gluposti, to sto mi je soba u blagom haosu, a nemam snage da sredjujem, tata koji samo hukce i prevrce ocima i nikad nista ne prigovara direktno meni vec sve preko keve, keva jedne ucenice koja meni indirektno prebacuje sto njena cerka nece knjigu da otvori, 3 kg koje sam nabacila, jes' da sad imam 45, ali me opet nerviraju sto se ne rasporede kako treba, sama sebe nerviram jer ne mogu da se nateram da ponovo pocnem da treniram redovno, sto sam se blago asocijalizovala, pa nemam volje ni sa prijateljima da se vidim, sto ne mogu da nadjem nigde vise extreme keks sa suvim sljivama i jos kurslus stvari koje sam volela da jedem, sto sutra ujutru moram opet da idem da se jbvam po opstini i nabavljam papirologiju ko da putujem na Mars, sto sam u PMS-u, sto ne mogu da nadjem film koji hocu u video klubu, cela nasa estrada, sto nisam jos u mogucnosti da se osamostalim, a porodica me izludjuje, sto me peku oci od kompjutera, a ovako bolesna nisam u stanju da se uhvatil niceg drugog i tako, niz stvari me nervira oviJEh dana, al da ne davim suvise... :D
Korisnikov avatar
By LittleRed
trenutno individua koja je zapalila cigaretu u nepusackoj zoni
Korisnikov avatar
By sleepingsun
moji ispiti jer ako ih ne poloziiiiiiiiiim:kopa: :kopa: :crkla:
al ajde sad sta se mora mora se
LJudi koji beze od sopstvenih osecanja
i oni koji se pretvaraju da su hladni gadovi jer im je lakse da jebu 2 u mozak nego da neko njih povredi:sudija:
al najlakse je biti zatvorena budala:barf:.
al NAJVISE SE NERVIRAM ZBOG SVOje malenkosti.jer sam lencuga.I ocu to da change i ide slabo:nesiguran:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Let me see... Nerviram SE.
Da, stvarno ne bi bilo fer da svaljujem krivicu na nekog drugog.

A da, ovo nije moglo da mi promakne:
Originally posted by Vanilje_jenta
Zeljko Samardzic
Uvek me je nervirao on. I njegove pedofilske pesme.

Mada... who am I to judge? Volela bih da su neke tete koje znam bar malcice "pedofili". :spin:
Korisnikov avatar
By starky
ma nerviraju me debeli vlasnik pekare sindjelic i jos deblji njegov sin :piggy: ,koji svaki dan parkiraju svoja dva dzipa tako da zatvore bar tri garaze,iz kojih onda ne mogu da izadjem sa svojim kolima...:dropdead:
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by starky
ma nerviraju me debeli vlasnik pekare sindjelic i jos deblji njegov sin :piggy: ,koji svaki dan parkiraju svoja dva dzipa tako da zatvore bar tri garaze,iz kojih onda ne mogu da izadjem sa svojim kolima... :dropdead:
ti to zivis blizu te pekare... ili radis...ili imas nekog tamo... A?
Korisnikov avatar
By Momo
navalentni ljudi i svaciji pms...
taj pms je obicna prevara uz pomoc koje svako moze da se izdrkava na mene
ps.ne odnosi se na vanilicu
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Originally posted by Dzelajza Rouz
Originally posted by Vanilje_jenta
Zeljko Samardzic
Uvek me je nervirao on. I njegove pedofilske pesme.
Ou da!
Sa posebnim akcentom na pedofilske spotove koji preplavise nasu estradu u poslednjih par godina (kad se setim samo Cankovog My way i sve one decurlije koja se valja po klaviru izigravajuci Misel Fajfer valjda...). Wtf zar nema igracice starije od 16 godina?

i danas sam se iznervirao kad sam uvideo da moja soba polako postaje skladiste za svakojake elektricne kucne aparate, kutije, neispeglan ves... :spank:
Korisnikov avatar
By tea92
...nerviraaa meeee.....uh, kako me nerviraaaaaaaaa .....moja frizura...... :cupakosu:

...i da, neka glupaca iz moje skole koja se nasla da prica o meni razna sranja, i, i, i.....nista!!!!! UBICU JE!!!!!!!!!!!!!!! :ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By Morpheus
Nervira me jedan kolega koji nece da mi se outuje a znam da je gay....... :cupakosu:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 29
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!