Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By VikiVetar
Uglavnom dobro raspoložen, nisam mrzovoljan i teško me neko može naljutiti, to mi je omiljeni dio dana.
Korisnikov avatar
By Dominion
na tri coska i uvek se teturam kao da sam u camcu. solja kafe i tri cigarete kasnije, pocinjem da funkcionishem (uzeti sa dozom rezerve). "raspolozenje" dodje na "normalu" posle petnaestak sati...
Korisnikov avatar
By mOwbid
zavisi sta sam radila pre nego sto sam legla... :roll:
By Hans
Zavisi kakve su noći. :vijaca: :pop:
Korisnikov avatar
By topsecret
Uglavnom kakav sam uceve takav sam ujutro.
Korisnikov avatar
By Andrija87
ako ustanem oko 9,10 onda ultra pozitivan ,prepun planova...
ako ustanem u 2,3 onda mrzim sebe do 5 popodne,a onda sam opet cool..
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
vec meseca dana, svako jutro bar 2 minuta mi propadne dok ne dodjem sebi. uvek isti osecaj, kao da ja nisam ja i kao da moja soba nije moja soba. nema vise psiho trilera za mene :nope:
Korisnikov avatar
By tebra
Uglavnom mi treba puno vremena da se razbudim. Medjutim, kada dodjem k sebi, proradi mi apetit i onda srčujem po frizideru da vidim ima li šta za jelo... :kuvar:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
u poslednje vreme zacudjujuce funkcionalno, popravljam se
cak mogu ljudi i da me diraju i da pricaju sa mnom odmah :up:
By Glasnik
Ćutim.
I umem da budem džangrizav.
Oh well, niko nije savršen... :D
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Imao sam jedan period tokom srednje škole gde sam bio toliko prenadrkan/preemotivan da je to čudo jedno.

Niko od ukućana mi se nije obraćao pola sata po mom buđenju. :D
By str00ja
Zavisi. Obično ako spavam kući standardno ili ako sam spavao jako jako dugo (10+ h), budem malo nako na levu nogu prvih sat vremena, al ništa strašno, ne ujedam.

Ako sam spavao kod nekoga ili sam spavao umereno malo (4-6 h), to je čudo neviđeno, ja se budim fantastično raspoložen, nasmejan, optimističan, pričljiv, ako je neko u blizini odma postajem entertejner, često su ljudi bili u fazonu ćuti smaraš pusti me nadrkan sam, a ja ono, sve super i hepi.

(Ako mi neko kaže da je ovo drugo kao nakon seksa pri spavanju kod nekoga, išamaraću ga, jer to obično nije slučaj xD)
Korisnikov avatar
By Chutzpah
Zavisi od trista faktora. S kim se budim, u koliko sati se budim, da li sam pravila sranja na nekoj zurci od sinoc, da li sam se uspavala, koliko sam sati spavala.. Ma..
By loreenche
Obično mrzovoljan, i ono, ne diraj me naredna dva sata, ali opet, zavisi ko je tu, i kako sam spavao celo veče.
Korisnikov avatar
By gnossienne
Nekad sam pod takvim stresom od obaveza da se probudim sa lupanjem srca jer me uznemiri san vezan za njih, nekad sam napaljena (i mrzovoljna kad ne mogu to da iskoristim), a dešava se i da se jedva dovučem do kuhinje da skuvam kafu i postepeno dolazim sebi... Brojni varijeteti. Zavisi i koliko je sati. Ako je rano onda sam vedra, a što je bliže podne, to sam tmurnija.
Korisnikov avatar
By bern
danas se oporavljam od sna, koji je, čini mi se, trajao satima. ne dešava se često, ali eto dešava se.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!