Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Swanheart
Originally posted by Swanheart
Dragi dnevnice
imam utisak da cu da poludim do kraja ove skolske godine...jos 20 dana idem u skolu a onda kraj:alikako:diplomski jos uvek nisam pocela da pisem,jos uvek pojma nema sta cu da upisem posle a svi me smaraju kako moram "normalno"da se obucem za maturu:placko:matematika mi polako zagorcava zivot:mad:a profesorka nije normalna,zena misli da ako iz ostalih predmeta imam dobre ocene onda moram da imam losu iz matematike(budala)i tako...odoh polako da pakujem stvari za ludnicu

jooooj kad je ovo bilo
...paz `vako
skola je zavrsena :yay: ....znam sta cu da upisem i prosla je matura...
i sto je najbolje nema vise matematikeeeeeee

:peva: :mjuza: :okret:
By just!N
Originally posted by Swanheart
...i sto je najbolje nema vise matematikeeeeeee

:peva: :mjuza: :okret:
..sad zavidim nekim ljudima.... :drama: :drama: :oklagija:

:P :kiss:
By Swanheart
samo polako jednom ces se i ti osloboditi matematike :shake:
By Bastet
Jeeeeee! Jos 10 dana idemo u skolu, weeee! :D :D :D :) :) :)

Ali u tih 10 dana ce nasi divni nastavnici da nam daju gomilu zadataka : pismeni iz matematike :( , kontrolni iz hemije :( :( , kontrolni iz srpskog, test iz fizike...a debilka biologicarka nam je dala i domaci preko raspusta! :avalon: Mislim stvarno... :flaming:
Korisnikov avatar
By gari
Pišemo dnevnik...Dragi dnevni?e, danas sam usto, umio se, oprao zube, doru?kovao i NISAM išao u školu. Koje zadovoljstvo.

:pas: :nope: :maljkovic:
By Bastet
Dragi dnevnice, ovaj dan mi je bas usran. :shtap: Moram da dezuram u skoli, a najvise od svega mrzim da trcim po ucionicama i kabinetima.
Imala sam ''predivne'' snove. Sanjala sam kako gola trcim po skoli i posle toga umirem. :giljotina:
Korisnikov avatar
By gari
Gola po školi? To nije dobar znak-neko ?e te postideti ili od nekog u školi ?eš se postideti. Meni je ovaj dan nikakav, neraspoložen sam i nije mi ni do ?ega niti do bilo koga.

:shamar: :klux: :galerija:
Korisnikov avatar
By sofia
Danas sam kao i obicno radila kao konj.Deca su me kao i obicno ostavila bez trunke energije.Kao i obicno padala je kisa,pa se cim stigoh kuci strovalih u krevetac.Ona kao i obicno samo uci li uci...Sve u svemu,sve je kao i obicno...:nesiguran:
By Bastet
Juce mi nije bilo tako lose na dezurstvu. Luda matematicarka me je slala po XXL cips :krava: , direktorka po picu (sta sam ja? kelner???), morala sam nesto da kopiram, zatim sam trazila izgubljene cvikere neke devojcice...posle su me za*ebavali neki prvacici :seljache: ...i tako...
Korisnikov avatar
By Escobar
Dragi dnevnice,

Ja se, nazalost, jos uvek razvlacim sa ugljenim hidratima. :mucka:
Korisnikov avatar
By Laika
Dragi dnevnik, sutra konacno pocinjem da zivim...
Korisnikov avatar
By gari
Nedrago dnevni?e, no?as sa luði neko ina?e...Baš ?udno?

:lood: :dvaprsta: :zvizdi: :vudu:
By Bastet
Dragi dnevnice, ovo mi je jos jedan usran dan. :posrani: Svadjala sam se s babom, ludaca me je proglasila satanistom :neznam: i rekla da cu biti djubretara kad porastem. Onda je pocela sa onim "jadna tvoja majka s tobom, a tek jadna ja, zivu ces me sahraniti...''. Gde ja to zivim? :vatroslava:
Korisnikov avatar
By sofia
Originally posted by Laika
:maji:
:smeh:
Korisnikov avatar
By gari
Dragi...dragi...dragi...no?ni?e, sve je dosadno a može biti još dosadnije, ako Bog da. Najsre?niji su oni kojima je dosadno, ?ekaju vreme kada im ne?e biti dosadno.

:hand: :nerd: :namig2:
Korisnikov avatar
By mili86
Dragi Dnevnice, danas sam saznao da na forumu postoji fantasticna tema u kojoj se pise dnevnik... konacno nesto fino...odavno lutam ovim prostorima i eto , nesto ko stvoreno za moj ukus...ovo je prvi Dnevnik koji nece procitati moja keva i smarati me o mojim momcima koje sam u zivotu promenio... imacu lep osecaj da pominjem decka a da keva nece znati ko je on i koliko mi je stalo do njega :) elem, danasnii dan je poceo a ja jos nisam ni spavao, tj. ovaj dan kao i svaki drugi docekao sam sirom otvorenih ociju upretim u monitor i u neprestanoj zelji da jos jednom vidim nick na chatu koji mi puno znaci, ali kao i proslih par meseci...nema ga... no sta cu..sta je tu je...ima jos puno nickova koji mi znace pa bi bio red da se i njima posvetim.... sad je jos malo pa dva ujutru, i vec pocinjem da grickam nokte nervirajuci se predstojecem radnom danu i tome da i meni sleduje slobodna subota koju cu posvetiti , hm,, ne znam kome, ali cu je svakako posvetiti...i sta jos da ti kazem, dragi moj Dnevnice, bice bolje da legnem da spavam odradim svoj bedni poslic pa da ti se onda posvetim i ispricam sve sto mi je 10.jun ovog leta Gospodnjeg doneo.. a do tada, ja cu i dalje slediti Paola Koelja i njegovu recenicu: Ako nesto silno zelis cela Vaseljena ce se zaveriti da tvoja zelja postane stvarnost !!!
By Bastet
Dragi dnevnice, bila sam napolju sa Pufikom, otpale su mi noge od hodanja, bila sam u dvoristu jedne crkve, ljuljala se na ljuljasci kao mala beba...sve u svemu, lep dan.
:hyper:

(sad ce laika opet da stavi - :maji: )
Korisnikov avatar
By mili86
10.06.06. po drugi put :) Dragi Dnevnice...vec drugi put ti se obracam danas... jutros sam se konacno ospavao i zakasnio na posao punih 6 sati :) gazdarica, tj moja keva je htela da me proguta :) ali nema veze, posle par trenutaka vec je sve bilo ok, kao da se nista nije desilo... na putu do posla svratio sam do obliznjeg prodavca novina i kupio " Standard" gde je na stranicama 45 - 51 text o homeseksualcima u Srbiji... usavsi u radnju u majcinim rukama sam ugledao istu novinu otvorenu upravo na tim stranama.. usledio je komentar: Samo nemoj da jednog dana i tvoju sliku ovako vidim:)) Moja jadna keva nije ni svesna da ce uskoro i njen jedinac biti u jednom slicnom textu, ali prebolece ona to... cim postanem "faca"... Na kevu je najveci utisak ostavio komentar Pedje Azdejkovica u kome on kaze: " Moja majka je rekla:" Radi sra hoces, da si ti meni ziv i zdrav..."" konacno jedna novina da pise lepo i opsirno o nama, geyevima:), cak su naveli i primere iz istorije, tako lepo slozene stranice odavno nisu osvanule u nasoj stampi... za svaku pohvalu ... Sta bih jos mogao da dodam... a, da..danas sam posle duzeg vremena sa kevom pricao o svojim gay friendovima, a da se nismo posvadjali... dok smo se otimali oko poslednje stangle cokolade, ja sam poceo da se smejem setivsi se jednog komentara mog druga mede, koji je na moju recenicu da cu malo da ga "mlatim" rekao..ma ja cu da zovem tvoju kevu da me brani, zena je Carica :) )) kad sam joj to rekao pocela je i sama da se smeje, i naceli smo novu temu: " a sto ti ne ides kod mede, a niste se skoro ni culi telefonom" rekla mi je... iskreno, nisam imao valjan odgovor na njeno pitanje pa sam ga nekako eskivirao prepustivsi joj poslednju stanglu cokolade :) ) a bila je u pravu, sa medom odavno nisam pricao telefonom, a to najvise volim:) on je jedan od "normalnijih" homica koje sam upoznao... pored njega sam ukapirao da mogu biti gay i bez chata i klubova, bez nekog javnog "pederisanja" koje ja veoma volim:) ali elem, srescemo se valjda na internetu pa cemo se ispricati, ili cu mu se javiti kad odem u bg pa cemo da se vidimo:) eto toliko ...verovatno ce se do veceri desiti jos 100 situacija koje cu rado podeliti sa tobom, dragi moj Dnevnice :meda: :meda: :meda:
Korisnikov avatar
By HARP
Neradan dan, spavao do 14h, prespavao i moj drug kod mene... popili kafu polusanjivi i on otisao kuci, pola sata sam se resavao da izbacim smece van i odem do prodavnice... setao se pola dana u donjem vesu po stanu, stavio rucak u rernu i pazio da ne zagori jer sam se zaneo na net-u... Mrzelo me je da pravim salatu, ali isplatilo se... tusiranje bistri mozak. Stenjanje i blejanje ispod tusa uvek pomogne. Veceras izlazim, trebalo bi da budem raspolozen, uspeva mi... jbg vikend je za to da se opustimo, malo napet zbog planiranja naredne nedelje, ali ostavljamo to za Pon. ujutru... Volim da jedem jagode, nije mi jasno zasto ih nisam pokupio u prodavnici... Razmisljam da promenim avatar danas na forumu... Kisa vec smara, previse je... Danas sam malo neodlucan...
Korisnikov avatar
By Laika
Originally posted by Bastet
Dragi dnevnice, bila sam napolju sa Pufikom, otpale su mi noge od hodanja, bila sam u dvoristu jedne crkve, ljuljala se na ljuljasci kao mala beba...sve u svemu, lep dan.
:hyper:

(sad ce laika opet da stavi - :maji: )
:maji:
Korisnikov avatar
By mili86
@ FireGox @ avtar.... posle prvog pogleda na tvoj avtar dobio sam zelju da te pojedem :) ))
Korisnikov avatar
By m..
Odo da spavam, mislim da mi je zalazenje u Perunov topic na dip-u prelilo cashu.
Korisnikov avatar
By Stripi
Svaki dan razmišljam kako se pokatkad bezrazložno raspravljam, kako od sutra to više ne?u raditi...i onda se ujutro dignem i krenem ispo?etka.
Tako je bilo i sa cigaretama...damn! Jebem ti poroke....
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!