Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Da zelim da izvrsim samoubistvo, ucinio bih to skokom odavde

Slika

Slika

Angel Falls - Venezuela
Korisnikov avatar
By Zvonki

Ovaj film ej 1987 dobio oskara za najbolji animirani film ako imate vremena pola sata da izdvojite onda saznajte
By Speculum Columbae
Slika

As a personal friend, I have often and often teased her with the observation that no beautiful woman has the right to be so clever, and that no clever woman has the right to look so lovely. She is the nonpareil of hostesses, and has a sound taste in wine which is the rarest thing of any sort. She has a passion for Charles Dickens, another for solving crosswords, and a third for gardening, for gathering flowers, and for arranging them. She is shrewd, witty, wise and observant, and she is a genius of a wife, which is just as we’ll if one is married to a man of something remarkably like genius and six years her senior. —Alan Dent
Korisnikov avatar
By Zvonki

Dok slusam ovu pesmu,osecam viracije u venama polako i lagano moja dusa se odvaja,prolazim kroz plafon i u vazduhu sam lagano se podizem u stratosferu..a onda idem ka zvezdama nagore,vidim vec druga sazvezdja,prolazim pored drugih planeta,prolazim pored drugih svetova sa kojih mi masu nasmejani stanovnici,pored mene prolece veliki leteci kit ili bar tako lici zajedno letimo kroz oblake ka dva sunca koja zalaze,osecam divnu toplotu koja mi prija na licu...tako sam srecan.
A onda nebula u bojama plave pa ljubicaste obrazuje prstne kroz koji vidim jos mnogo mnogo sazvezdja,shvatam ovaj zivot ovo sve nema granica...tako sam srecan :)
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Crater lakes from a volcano, Kelimutu - Indonesia

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Zvonki

Fantasticna je :) Ova fora da od zvrljotine napravis crtez je suepr,istrazis dokle tvoja imaginacija ide ;)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ kul. bas me zanima kako su resili problem nenormalne potrosnje energije kada nema konopca i tega.
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 123
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!