Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By .:Q:.
ok vozači po bg-u je kliše, ali zato -
pešaci koji propuštaju automobile na pešačkom
ili ne daj bože pretrčavaju jer auto čeka :neto:
By alexandermagic
^

Uz svaki prodat primjerak bi trebalo poklanjati i priručnik sa kratkim pregledom elementarnih vježbi za oblikovanje nogu te uputstvo za neki dijetetski režim prehrane. I ta Đenina kanta, pardon, pozamašna pozadina sa kratkim nogama mi ide na jetru. Okay, kužimo da kao nemaš komplekse i da kao svoje mane prezentiraš kao prednosti. Ali ipak nije zaboravila nadogradit kosu kako bi se stvorila opticka iluzija da je gornji dio tijela srazmjeran sa donjim. :ozbiljan:
By Sixto
Riba danas ulazi u bus sa helankama u "Avatar" animal printu sa vrlo slicnom pripijenom kurton majicom dugih rukava. Razveselila me u povratku s posla kuci... :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
price o licnoj proslosti

pa jao sto ne volim kad tako neka osoba krene da priziva nazad osecanja koja je nekad osecala, pa tiganjem bih je lupio
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
kada se vidi da se osoba A slikala sa nekom osobom B ili cak i C i D, ali osoba A uzme i kropuje osobe B, C i D i stavi tu sliku na fb, tviter, instagram, ZID!
vidi se da vam se GLAVA, RAME, BUBREG naslanja na nekoga AMAN!
Korisnikov avatar
By Kiborg
Puni kontejneri
evo sad mi stoje dva ispred zgrade
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ono ljigavo što se napravi kad se mleko prekuva :s

to mi je nešto najodvratnije ikad. pre bih čeprkala po nečijim crevima nego to samo pogledala :ozbiljan:
bukvalno mi je dovoljno samo da to spazim da mi se sloši, ako pipnem već sledi potencijalno pegliranje, a ako probam slučajno, kraj. pegliram i ne prilazim mleku bar narednih nedelju dana.
By alexandermagic
^

Babe to znaju pokupit s komadom kruha i smazat kao neku deliciju. :ozbiljan:

Takav problem se lako riješi tako što kupuješ mlijeko u tetrapaku, ne domaće i ne u kesi.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
evo knedla mi u grlu samo što sam pročitala tu prvu rečenicu :barf:

u tetrapaku i kupujem, nego nekad zaboravim kad ga stavim da se ugreje, pa se onda to napravi, jer inače retko i grejem mleko, samo u slučaju kad ga konzumiram sa plazmom ili neskvikom. u svim ostalim slučajevima mora da bude ledeno hladno valjda iz opreznosti od tih trauma
Korisnikov avatar
By bern
slika organizatora prajda.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2657301#p2657301]Hys. napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2651823#p2651823]Anhedonie napisao:[/url]price o licnoj proslosti

pa jao sto ne volim kad tako neka osoba krene da priziva nazad osecanja koja je nekad osecala, pa tiganjem bih je lupio
ma jelTe, a sta ako se priseca posebno upecatljivih seksualnih eskapada :-D?
I like those :veverica:
a ne ne moj muz je u lanadelrey fazi kad se priseca proslosti (a ovo se odnosi na njega uglavnom :lol: ) tako da nista sekusalno :/
By Aven
Čistila sam sve moguće izlučevine izbačene iz tijela onih koji su u tom trenutku bili nemoćni da to sami učine. Tako da, ostalo je vrlo malo toga što mi se još može gaditi.

Al' eto, bullying svih vrsta. Na to mi vjerojatno tijelo neće nikad mirno reagirati niti će mozak imati mogućnost napraviti potpuni ignore. Ne bi ni trebao.

Tijekom studija je asistent kolegija 'Osjeti i percepcija' radio eksperiment za svoj znanstveni rad u kojem je mjerio reakciju ispitanika na 5 različitih stresnih scena. Stavljene su nam nekakve elektrodice na tijelo, a reakcija se očitavala na monitoru. Jedna od scena je bila amputacija ruke. Dakle, priprema, crtanje po ruci i piljenje. Ispalo je da sam sasvim mirno reagirala na tu scenu. Ona na koju je reakcija podivljala bila je iz filma 'American History X' u kojoj E. Norton pištoljem natjera crnca da zagrize pločnik pa mu nogom zgazi glavu. :ERUPCIJA.VULKANA:
By Aven
Psihosomatska reakcija na bullying jest šok (barem kod onih koji nisu psiho ili sociopati), a gade mi se ljudi koji ga izazivaju takvim radnjama. Kao i radnja per se.
By Aven
Sinoć je bio divan prizor kad sam ušla u stan nakon par dana. Cimeričin mačak je imao probavnih i želučanih problema i uneredio većinu stana, a ona se vratila danas ujutro. Nekad mi se na takve scene dizao želudac, sad je jedina reakcija "a jebemti mačak". Uzmi sredstva za čišćenje i deri. :mete:
By alexandermagic
Oženjeni, kobajagi uzorni porodični ljudi koji bi da se prcaju sa muškarcima u diskreciji i prije bi dali ruku nego da im se to sazna.
Ja stvarno osobno ne znam tko se jebe na sred trga u podne ili na nekom sličnom prometnom mjestu. :ozbiljan:

'ladno kopanje nosa, čačkanje ušiju, češkanje dole pred drugima.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!