Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by the1whowished'Ajde? Neko kuca umesto tebe?
The1whowished nema veze sa takvom slikom:
Originally posted by the1whowished(Swanheart treba da je boldovano.)
2) apsolutno si u pravu. Ali, sto bi rekla Swanheart...
Originally posted by Deleteza jedno mogu reci da nisi, ali to je moje misljenje, jel, eto vidis, svi mi imamo drukcije percepcije. A neke stvari kazemo i da ne razmisljamo
the1 mi pre nekoliko godina rece da sam glupi pandur...ne znam odakle toj miloj devojci takvo misljenje o meni![]()
Originally posted by DeleteOriginally posted by the1whowished
@ Delete: Znas sta se desilo tada.![]()
![]()
Znam samo da mi je nacin na koji pijes pivo iz flase bio jako zanimljiv![]()
Originally posted by DeleteMene zanima kako me dilitusha percipiraOriginally posted by Black LadyTo obicno kazu oni ljudi koje je lako proceniti, ali bi zeleli da su drugaciji, pa se trude da rade sve suprotno od onog sto oni zapravo jesu.
Jako me lose procenjuju ljudi...
Originally posted by DinaTrazim da vidim sta sam ovde pisala pa nadjoh samo ovo... dobro jos vazi... Upoznala sam nekoliko forumasa tj forumasica od tada i ista slika forum i stvarnost...Originally posted by SunceI ja vise volim uzivo ljude, mada volim i komunikaciju na forumu. Uzivo je naravno realnija slika, vidis celovitu osobu, kao i gestikulaciju itd. Ali i pisanje je neka slika, ako je pravilno protumacis onda ce se uklopiti u onu celovitu. Ne samo na osnovu recenog nego i na osnovu logike, npr ako osoba kaze da joj je forum nevazan i retko dolazi a na njemu ima 7362 posta onda se tu nesto ne uklapa. Pa zakljucis ili da osoba ima selektivno pamcenjeOriginally posted by DinaMeni su mnogi drugaciji. Cini mi se da vise volim uzivo ljude.Originally posted by SunceMeni ne. Uglavnom su mi slicni, otprilike kako sam ih zamislila na osnovu postova. Ne mogu da se setim nikog koga sam bas sasvim drugacije dozivela na forumu i uzivo.
... U stvari, mnogi forumasi su mi potpuno drugaciji uzivo. Oni najrecitiji i najkuckastiji su najstidljiviji uzivo.![]()
ili voli da radi nevazne stvari ili ima neobicno vidjenje toga sta je retko a sta cesto ili je usamljena a sa tim ne zeli da se suoci ili... Mislim nije da se time ja namerno bavim, nego ako citam postove ne mogu da ne zapazim, a ta zapazanja su se uglavnom uzivo potvrdjivala...
Originally posted by DinaEvo nasla sam... pa da to se i sad nekad desi. Na jednoj slicnoj temi sam pisala da se desavalo da ljudi ne povezuju neku pricu o meni iz realnog zivota i ovaj forumski lik, tj ne povezuju da je to ista osoba. To je bilo mnogo smesno, ali je bilo ranije, mislim da su se sad i tim ljudima te dve price, tj licnosti spojile
Jedine zablude (ako to jesu) koje sam registrovala je od nekih osoba na samom forumu koje mi saopste da sam " 'vaka ili 'naka". Posto sam ja iz osnovne skole davno otislato se ne trudim nista ni da potvrdim, ni da demantujem
![]()
Originally posted by DinaJa se stvarno divim Dini
Npr kad komentarisemo neku osobu to zavisi od stava prema necemu - ... I to sve onda ne zavisi mnogo od pisanja, niti od lika u stvarnosti vec pre od nas samih...
Originally posted by DeleteBas ti je bilo neophodno da napises ovo, nisam toliko pateticna, vec realna...gledam objektivno i pokusavam da shvatim.. toliko !Originally posted by Black LadyTo obicno kazu oni ljudi koje je lako proceniti, ali bi zeleli da su drugaciji, pa se trude da rade sve suprotno od onog sto oni zapravo jesu.
Jako me lose procenjuju ljudi...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!