Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
the1 mi pre nekoliko godina rece da sam glupi pandur...ne znam odakle toj miloj devojci takvo misljenje o meni :lol:
By ...Sitnicava...
Originally posted by the1whowished
The1whowished nema veze sa takvom slikom:
'Ajde? Neko kuca umesto tebe?

;)
2) apsolutno si u pravu. Ali, sto bi rekla Swanheart...
(Swanheart treba da je boldovano.)

Opet to radiš.

Svesno i smisleno. Zato, bez osvrtanja.
Korisnikov avatar
By Hys.
A da se mi vratimo na butchice tamne kose i zelenih ociju, m?
:smeh:

Ja recimo ne volim kada me ljudi uplicu u "price" jer sliku o nekoj osobi cu sama izgraditi i doraditi, ne treba mi tudje mesanje, niti trachevi i zla krv, jos manje ako su mi sve te osobe drage. Prema tome, zablude ili po njihovom verovanju ne-zablude, moze da ima ko god hoce, do god mene ne pokusava da uvede u svoje tripove.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Delete
the1 mi pre nekoliko godina rece da sam glupi pandur...ne znam odakle toj miloj devojci takvo misljenje o meni :lol:
za jedno mogu reci da nisi, ali to je moje misljenje, jel, eto vidis, svi mi imamo drukcije percepcije. A neke stvari kazemo i da ne razmisljamo :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
@...Sitnicava: Pa bas tako- svesno i smireno. ;)
@ Delete: Znas sta se desilo tada. :)
Korisnikov avatar
By Delete
:hmm:
Ni tad mi nije bilo jasno, ali znam da mi je bio...zanimljiv nacin na koji pijes pivo iz flase :)
By ...Sitnicava...
Ako ti kažeš da je smireno... :)

Nego, jedan ONT da me ne grize savest.

- Sitničava nije bezosećajna.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
:hmm:
Znam samo da mi je nacin na koji pijes pivo iz flase bio jako zanimljiv ;)
:zvizdi: :smilegrin:

The1 ne misli da je Delete glupa pandurcina jer je the1 posle malo citala Delete.
A "glupa pandurcina" je, zaista, samo sintagma.
By ~ Le Saint X ~
zbog Swanheart
U can do better

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Blady
Ima ih mnogo.... ne bih mogla ni da nabrojim...
By ~ Le Saint X ~
ajd' blady...
samo glavnu!

znamo da si pushila veliki kurac koji je puno balavio

mislim...
sta mozesh reci a da nas zacudish

samo ti mozemo zavideti

:kosa:
Korisnikov avatar
By Blady
Jako me lose procenjuju ljudi...
eto, to neka bude na prvom mestu...
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Black Lady
To obicno kazu oni ljudi koje je lako proceniti, ali bi zeleli da su drugaciji, pa se trude da rade sve suprotno od onog sto oni zapravo jesu.
Korisnikov avatar
By scout_finch
ne mislim da bilo ko ima uopste bilo kakvo misljenje o meni,pa tako nema ni zabluda.kad bih cenila samo na osnovu mojih postova ni ja nemam misljenje o sebi:smeh:
Korisnikov avatar
By Hys.
To obicno kazu oni ljudi koje je lako proceniti, ali bi zeleli da su drugaciji, pa se trude da rade sve suprotno od onog sto oni zapravo jesu.
Mene zanima kako me dilitusha percipira :D

Ne mislim da me lose procenjuju ljudi, inace, samo mislim da me svako vidi malo drugacije, jer sa svakim je odnos malo drukciji-jer se u svakoj komunikaciji stvara mali univerzum :)

Evo, ja mislim da niko kao dilitusha ne kapira Azru, i to je nesto sto mogu samo sa njom na taj nacin da dozivim (npr)
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Dina
Originally posted by Sunce
Originally posted by Sunce
... U stvari, mnogi forumasi su mi potpuno drugaciji uzivo. Oni najrecitiji i najkuckastiji su najstidljiviji uzivo.
Meni ne. Uglavnom su mi slicni, otprilike kako sam ih zamislila na osnovu postova. Ne mogu da se setim nikog koga sam bas sasvim drugacije dozivela na forumu i uzivo.
Meni su mnogi drugaciji. Cini mi se da vise volim uzivo ljude. :shake:
I ja vise volim uzivo ljude, mada volim i komunikaciju na forumu. Uzivo je naravno realnija slika, vidis celovitu osobu, kao i gestikulaciju itd. Ali i pisanje je neka slika, ako je pravilno protumacis onda ce se uklopiti u onu celovitu. Ne samo na osnovu recenog nego i na osnovu logike, npr ako osoba kaze da joj je forum nevazan i retko dolazi a na njemu ima 7362 posta onda se tu nesto ne uklapa. Pa zakljucis ili da osoba ima selektivno pamcenje :D ili voli da radi nevazne stvari ili ima neobicno vidjenje toga sta je retko a sta cesto ili je usamljena a sa tim ne zeli da se suoci ili... Mislim nije da se time ja namerno bavim, nego ako citam postove ne mogu da ne zapazim, a ta zapazanja su se uglavnom uzivo potvrdjivala...
Trazim da vidim sta sam ovde pisala pa nadjoh samo ovo... dobro jos vazi... Upoznala sam nekoliko forumasa tj forumasica od tada i ista slika forum i stvarnost...

Idem da prelistam prve strane da vidim jesam li jos sta pisala...
Korisnikov avatar
By Dina
Jedine zablude (ako to jesu) koje sam registrovala je od nekih osoba na samom forumu koje mi saopste da sam " 'vaka ili 'naka". Posto sam ja iz osnovne skole davno otisla ;) to se ne trudim nista ni da potvrdim, ni da demantujem :odbij:

Evo nasla sam... pa da to se i sad nekad desi. Na jednoj slicnoj temi sam pisala da se desavalo da ljudi ne povezuju neku pricu o meni iz realnog zivota i ovaj forumski lik, tj ne povezuju da je to ista osoba. To je bilo mnogo smesno, ali je bilo ranije, mislim da su se sad i tim ljudima te dve price, tj licnosti spojile ;)

Inace ako cujem neke zablude to su uglavnom "zablude"... Proisticu iz licnosti koja prica a ne iz toga sto sam ja pisala ili se cak ponasala uzivo. I to vazi ne samo za mene nego i za druge ljude. Npr kad komentarisemo neku osobu to zavisi od stava prema necemu - ako osoba kaze da zivi u poliamoriji a ja verujem u takav nacin zivota onda ja osobu vidim kao zadovoljnu, zanimljivu, iskrenu i sl. A ako sagovornik ne veruje u koncept poliamorije onda istu osobu tumaci kao nezadovoljnu, neiskrenu, povrsnu i tome slicno... I to sve onda ne zavisi mnogo od pisanja, niti od lika u stvarnosti vec pre od nas samih...
Korisnikov avatar
By emo_haos_
ljudi misle da sam 6, 7 godina mladja nego sto jesam (i to svi, ne samo forumashi) :maji: :D

i neke forumashice su mislile da sam fem, a nisam ^^
By ~ Le Saint X ~
Npr kad komentarisemo neku osobu to zavisi od stava prema necemu - ... I to sve onda ne zavisi mnogo od pisanja, niti od lika u stvarnosti vec pre od nas samih...
Ja se stvarno divim Dini
kako ume da sklopi neke recenice da zvuce tako...

true to life
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Ivana
Mene zanima kako me dilitusha percipira :D
Kao ribu koja svoje atribute uzdize do neslucenih granica :lol:
Za pojasnjenje mozes da mi se obratis preko advokata ili na u2u :smeh:
Korisnikov avatar
By Hys.
Nemoj, tako, mislice ljudi da me kapiras kao arogantnu, vish kako to zvuci.... :(

Sta, mislis na moje :dude: mozda ?
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Ivana
Sta, mislis na moje :dude: mozda ?
A na cije bih mislila? :friends: Pa cak ni the1 vise nema onaj avatar, pa da se zajebem i pomislim na njene :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Bas ti je bilo neophodno da napises ovo, nisam toliko pateticna, vec realna...gledam objektivno i pokusavam da shvatim.. toliko !
Korisnikov avatar
By Azdaja
nedavno sam cula da sam niska i debela (hahahahhaha)
Korisnikov avatar
By m..
nemam pojma, od kako je baba endzi otisla niko mi ne daje fidbek. :(
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 19
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!