Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by PerunJa mislim da su napravili katastrofalnu gresku time sto su pravopisna pravila odredili funkcijom reci u recenici.
To je prednost novog pravopisa. Dozvoljava oba oblika koja se u znacenju razlikuju za nijansu.
Originally posted by MarsMozda me 'sluh' izdade, ali da nije:Originally posted by PerunJa mislim da su napravili katastrofalnu gresku time sto su pravopisna pravila odredili funkcijom reci u recenici.
To je prednost novog pravopisa. Dozvoljava oba oblika koja se u znacenju razlikuju za nijansu.
Dobrodošli, dragi prijatelji !!!DOBRO DOSLI, dragi prijatelji!!!
Dobrodošli !!!
Originally posted by MarsJa kad vidim svoje brljoke šiznem
Takodje, odbijam da kazem i pisem otkad iz istog razloga sto mi se to jako ne dopada.
Lista gresaka koje pravim time nije zakljucena.
Originally posted by jukieHm... Nepravilno je re?i i prednja i zadnja. Pri?ala sam o ovoj problematici sa profesorkom srpskog i kopale smo po svakakvim gramatikama u biblioteci škole i našle da je u slu?aju 'buskih vrata najispravnije re?i "prva, druga, tre?a". Ni "poslednja", a ne ni "zadnja". Samo se ovo "zadnja" nekako odoma?ilo kod nas jer zvu?i kao ok (zbog logike koju je jukie naveo), ali... tom logikom... "prednja"... "Otvorite mi prednja vrata, ne mogu da izaðem."Originally posted by bigirlOvaj... pa vrata JESU zadnja, zato što su pozadi... prednja su ona vrata u prednjem delu autobusa, kod voza?a... problem je kada neka gospoða vi?e "POSLEDNJA!" E od toga se zacenim od smeha... Poslednje je poglavlje u knjizi, a vrata su zadnja...
A fora sa "zadnjim" vratima u busu??? Kad se neko tako prodere kad se vrata ne otvore "ZADNJAAAA!!!", samo ga pitam "A gde su prednja?".
Originally posted by Der _BußfahŽer
Avatar je sli?ica koja se pojavljuje ispod Vašeg korisni?kog imena u Vašim porukama. Širina sli?ice ne sme biti ve?a od150 pixela, a visina od 300 pixela. Velini?ina fajla ne sme pre?i 25600 bajtova.
izvor:
http://www.gay-serbia.com/forum/memcp.p ... on=profile
oprosti?emo administratoru![]()
Originally posted by PerunOriginally posted by MarsDakle: ODREDJENA?
Ja mislim da su napravili katastrofalnu gresku time sto su pravopisna pravila odredili funkcijom reci u recenici.
To vec moze.
Originally posted by MarsI ja sam se zaneo.
Perun: aktiv, pasiv... Sustina je ta da je neko sastavio taj novi pravopis.
Kiwi: ma da. Ja i briga... Uostalom, ukucaj u Google rec "dobrodosli" pa zatim "dobro dosli". I uporedi rezultate te pretrage. Ocigledno mnogo ljudi gresi. I nista zato.
Originally posted by bigirlKada se koristi ZADNJ-i/a/e, a kada POSLEDNJ-i/a/e?Originally posted by jukieHm... Nepravilno je re?i i prednja i zadnja. Pri?ala sam o ovoj problematici sa profesorkom srpskog i kopale smo po svakakvim gramatikama u biblioteci škole i našle da je u slu?aju 'buskih vrata najispravnije re?i "prva, druga, tre?a". Ni "poslednja", a ne ni "zadnja". Samo se ovo "zadnja" nekako odoma?ilo kod nas jer zvu?i kao ok (zbog logike koju je jukie naveo), ali... tom logikom... "prednja"... "Otvorite mi prednja vrata, ne mogu da izaðem."Originally posted by bigirlOvaj... pa vrata JESU zadnja, zato što su pozadi... prednja su ona vrata u prednjem delu autobusa, kod voza?a... problem je kada neka gospoða vi?e "POSLEDNJA!" E od toga se zacenim od smeha... Poslednje je poglavlje u knjizi, a vrata su zadnja...
A fora sa "zadnjim" vratima u busu??? Kad se neko tako prodere kad se vrata ne otvore "ZADNJAAAA!!!", samo ga pitam "A gde su prednja?".Zar ne zvu?i smešno?
Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacijeI, moram priznati da sam u prvi mah pomislio da je pogrešno napisano - iako 'sluhu' i pravilima tvorbe reci - odgovara.
Potforum: Želje, pozdravi i odzdravi
Originally posted by Perunmene je pre nekog vremena u jednoj temi ispravio gari ... nije jedno vreme neko neko vreme .. ja sam se kulturno zahvalio i zamolio ga me ispravi kad god vidi grešku .. forum shvatam kao zabavu i retko neki post primam k srcu... ako neko primeti da grešim, slobodno neka me ispraviOriginally posted by trampI ja, i ja...
cak mi je drago kada me neko ispravi jer mislim da je to jedini nacin da nesto naucim![]()
Zato nema niceg zlonamernog u mojim napucima Marsu.
Originally posted by PipinHteo bih da kupim našu gramatiku (mislim na knjigu, dabome), ali ne znam koji o?in je sad važe?i, obzirom <---
da su je nešto menjali.
Paaaa ako Perun ili kogod drugi ovde zna ko je autor i kako se ta?no zove (ne autor, ve? knjigica), vol'o bi' da mi kaže.
Fala
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!