- 27 Feb 2005, 01:31
Kao što i unic0rn, kad napise neki link ili text sa nekog gay sajta; to se uvek može osporiti da dolazi sa gay sajta.
...tako i svaki stru?njak, novinar može imati i napisati svoje mišljenje o gay populaciji i imati drugu sliku onoga sto nam Bibilija i sam Bog koji je to pisao zeli reci...
Originally posted by Super Mario
Za gorana, citati iz Novosti:
"Da je Bog hteo da decu raðaju muškarci, on ne bi stvorio ženu, niti bi na Nojevu barku stavio muško i žensko od svake vrste, da se množe i napune svet - kaže profesor Kalezi?. Uostalom, sve je u prirodi tako postavljeno: ne oprašuju se cvetovi iste vrste, niti se razmnožavaju životinje istog pola. "
http://www.novosti.co.yu/vest.php?vest=17143&rubrika=Društvo
GREHPa Sveto Pismo se može tuma?iti na milion na?ina, kao što ja, ti i netko treci... i svi ?emo imati druk?ije mišljenje na poruku koje nam Biblija i pisac texta žele re?i.
- Da je Bog hteo da decu raðaju muškarci, on ne bi stvorio ženu, niti bi na Nojevu barku stavio muško i žensko od svake vrste, da se množe i napune svet - kaže profesor Kalezi?. Uostalom, sve je u prirodi tako postavljeno: ne oprašuju se cvetovi iste vrste, niti se razmnožavaju životinje istog pola. U kanonskim pravilima jasno je re?eno da ne može da bude sveštenik lice koje pokazuje sli?ne sklonosti (odbija se od rukopoloženja) kao što se diskvalifikuje svešteno lice koje sklopi skaradni (homoseksualni) brak. Homoseksualizam sam po sebi za crkvu je veliki greh. Podse?aju?i da su ovakve veze osuðene još u Bibliji (poznate su Mojsijeve re?i "a ?ovjek koji obleža ?ovjeka, gadno djelo u?ini pred Gospodom"), profesor Kalezi? komentariše ?injenicu da se u nekim zemljama Zapada sa izvesnim simpatijama gleda na zahteve homoseksualaca u vezi sa legalizacijom njihovih brakova: - Grupacije koje to traže su dosta glasne, smatraju to znakom svoje demokrati?nosti i savremenog gledanja na stvari. Nekakvih pri?a u vezi s tim ima ?ak meðu protestantima i anglikancima, ali ništa oficijelno. Naša pravoslavna crkva dosledna je izvornom predanju, i ovakve stvari smatra neumesnim.
Kao što i unic0rn, kad napise neki link ili text sa nekog gay sajta; to se uvek može osporiti da dolazi sa gay sajta.
...tako i svaki stru?njak, novinar može imati i napisati svoje mišljenje o gay populaciji i imati drugu sliku onoga sto nam Bibilija i sam Bog koji je to pisao zeli reci...