Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2555183#p2555183]Misfit napisao:[/url]ne znam kako, ne znam zašto, ali sanjao sam da mi je halfjack na stolu ostavio 6-7 ogromnih vibratora u raznim bojama, u obliku ogromnih pez dispensera sa dugmićima koje kada pritisneš svetle i ispuštaju nekakve džungla zvukove koji bi trebalo da zvuče erotično.

posle sam sanjao da sedim na klupi u parku držeći nekakav predugački mač, a na klupi pored mene je sedela hys uronjena u gomilu jesenje odeće. i tako smo se fino upoznali, proćaskali, razmenili brojeve, a ja sam potom otišao i s tim mačem odrubio nekome glavu.

sve falusoidni simboli. moraću da prestanem da čitam forum pre spavanja.
A ja vec dva dana objavljujem po forumu da sam konstantno napaljena, pa si me mozda zato metnuo međ silne pišoline :lol:
Korisnikov avatar
By Waldorf
ja sam sanjala da prodavac karata u voziću na kališu neće da mi vrati kusur od 500 dinara, nego mi umesto toga daje kesicu piona za čoveče ne ljuti se. probudila sam se taman kad sam zamahnula da mu lupim šamar..
Korisnikov avatar
By Hys.
AHAHAHAHAHAHAHA

PA KRAJ!
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
toliko nisam jela u poslednjih nedelju dana da sam sanjala porodičnu picu samo za mene, dok inače ne mogu dva parčeta da pojedem a da se ne prisilim
Korisnikov avatar
By acid drop
Da sam otišla da kupim Koka-Kolu i da svuda hoće da mi uvale Pepsi. :placko:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
da instrumenti iz operacione sale pričaju i rade svoju oeraciju ljudskim telom

ne znam koliko sam bila jasna

ali je tako.
Korisnikov avatar
By HalfJack
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2555183#p2555183]Misfit napisao:[/url]ne znam kako, ne znam zašto, ali sanjao sam da mi je halfjack na stolu ostavio 6-7 ogromnih vibratora u raznim bojama, u obliku ogromnih pez dispensera sa dugmićima koje kada pritisneš svetle i ispuštaju nekakve džungla zvukove koji bi trebalo da zvuče erotično..
ROFLMAO. This is the best thing ever. <3 A da lansiramo takvu liniju vibratora. :lol: Bio bi to totalni hit. :party:
Korisnikov avatar
By Misfit
ja sam totalno za. this is the stuff that dreams are made of. :party:

Korisnikov avatar
By Katengl
Da trcim maraton.

Sad mi se trci maraton.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Da su nekom zeznutom hiruškom intervencijom zamenili mozgove meni i jednom forumašu, i da smo nakon toga on i ja drvili kurac ceo dan, diskutujući o ranom paleolitu. Posledično, on je na avatar posle tog ašikovanja stavio Vesnu Rivas, ja Angelu Merkel dok popunjava upitnik... Zulum!!! :nerd:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Posto su me budili, secam se dva sna. Prvi:
Zavodila sam jednu profesorku, pa smo vodili ljubav (u pravom smislu, nezno sve i tako to), pa smo zaspale u kasika fazonu, tu sam se ja kao budila i zaticala kako je grlim, pa mi je bilo neprijatno, pa bi se i ona probudila i rekla mi da se opustim, da cemo u skoli da nastavimo da budemo na relaciji profesorka-ucenica, ali da cemo da nastavimo vezu. Onda je us'o njen muz u stan i ja sam pocela da bezim.

Drugi san:
I had wild sex with a female, lesbian friend.

Slika
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2556962#p2556962]Over the rainbow napisao:[/url]Posto su me budili, secam se dva sna. Prvi:
Zavodila sam jednu profesorku, pa smo vodili ljubav (u pravom smislu, nezno sve i tako to), pa smo zaspale u kasika fazonu, tu sam se ja kao budila i zaticala kako je grlim, pa mi je bilo neprijatno, pa bi se i ona probudila i rekla mi da se opustim, da cemo u skoli da nastavimo da budemo na relaciji profesorka-ucenica, ali da cemo da nastavimo vezu. Onda je us'o njen muz u stan i ja sam pocela da bezim.

Drugi san:
I had wild sex with a female, lesbian friend.

Slika
Napaljeni tinejdžer. :P

Ja sam sanjao sinoć neku špansku seriju, sa sve, voliš me, ne voliš me, ali volim te, ne volim te. Naizmenično su se događale stvari zbog kojih sam raskidao i vraćao se tom momku iz mojih snova. :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
sanjao sam da sam se out-ovao mojima (opet) o.O

i sanjao sam da sam bio na Rammstein-ovom koncertu i da su mahali LGBT zastavom
Korisnikov avatar
By hippo...
Ja sam debil... sanjala sam da ponovo slavim malu maturu ( drugarsko ) .. nemam pojma šta se dešavalo al moj stajling je neprevazidjen. Kosa mi je bila zelena, al ne zeleno zelena nego onako kad zelenoj boji dodaš braon :lood: . dole sam nosila neki odvratan šorc ali ono drečavo zeleno i nešto mnogo prosto na nogama. gore sam imala neku roze maijcu a preko neki drečavo zeleni prsluk. :doh: :upomoc:
Šta mi bi ne znam... :happysmoke:
Korisnikov avatar
By Trilian
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2558366#p2558366]hippo... napisao:[/url]Ja sam debil... sanjala sam da ponovo slavim malu maturu ( drugarsko ) .. nemam pojma šta se dešavalo al moj stajling je neprevazidjen. Kosa mi je bila zelena, al ne zeleno zelena nego onako kad zelenoj boji dodaš braon :lood: . dole sam nosila neki odvratan šorc ali ono drečavo zeleno i nešto mnogo prosto na nogama. gore sam imala neku roze maijcu a preko neki drečavo zeleni prsluk. :doh: :upomoc:
u dushi si tresh :lol:
Korisnikov avatar
By hippo...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2558368#p2558368]Trilian napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2558366#p2558366]hippo... napisao:[/url]Ja sam debil... sanjala sam da ponovo slavim malu maturu ( drugarsko ) .. nemam pojma šta se dešavalo al moj stajling je neprevazidjen. Kosa mi je bila zelena, al ne zeleno zelena nego onako kad zelenoj boji dodaš braon :lood: . dole sam nosila neki odvratan šorc ali ono drečavo zeleno i nešto mnogo prosto na nogama. gore sam imala neku roze maijcu a preko neki drečavo zeleni prsluk. :doh: :upomoc:
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Korisnikov avatar
By Katengl
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2558368#p2558368]Trilian napisao:[/url]
Ili podsvesno naginje islamu.
Korisnikov avatar
By Plavi Viking
Sanjao sam moju baba Lenku kako kao spiker u formi TV Dnevnika saopštava šta se desilo prethodne nedelje u našoj porodici, sa sve kajronima, fotkama događaja ... Najsmešnije mi je bilo kada je opisivala kako se tetka prepirala sa mesarom i to opisala kao "Neuspelu poslednju rundu pregovora o subvencionisanoj ceni svežeg mesa na domaćem tržištu..."

Inače moja baba Lenka je opasna tračara, pa to može da objasni ovaj san. To što ona sazna, posle zna ceo komšiluk.

Probudio sam se u potpunom tripu jer jer san jako čudan, posebno forma izveštavanja sa TVa, a to mi tokom sna uopšte nije delovalo čudno.
Korisnikov avatar
By gossip
da jedem proju
...i onda sam se probudio i uzeo da jedem proju :D
:dreamscometrue:
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!