Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ivanazuh
?ekaj da se setim svih... ako nekoga propustim neka da komentar...

1. Morgan
2. Avalon
3. Nbegi
4. Tot
5. Mickey
6. Sanjalica
7. The Muse
8. Elin
9. Ulix
10. ForeverYoung
11. Pauli
12. Paki
13. Amnezija
14. Zbunjena
15. Neskafu (stara garda)
16. Alfija (stara garda again)
17. Diogenius
18. Gari
19. Deivvan
20. Dušan Maljkovi? (bez njega se ne može jel???)
21. Sunny Girl
22. Robespjer
23. Boris M
24. Faza
25. Eya
26. Tea
27. Kiwi
28. Kwww
29. Olgic
30. Dina
31. Super Mario ( :rida: ) - samo se šalim :)
32. Viktoria
33. Bona
34. Destiny
35. Status
36. Spark
37. Angelina777
38. Dragonite
39. Inner Smile ili kako se ve? piše
40. Dreamcatacher (mislim)
41. REI
42. i jebi ga, ne mogu baš svih da se stim, posebno ne nickova.
Korisnikov avatar
By bigirl
Ajde da pokušam da sklopim taj spisak od po?etka do kraja... Ako nekoga zaboravim, neka mi ne uzima za zlo... Malo sam sluðena ovih dana. :D Redom upoznavanja, tj. trudi?u se da idem redom:

Mr. Dee, reveal, Sunny girl, Marble, Julia, Draco, m.., EYA, ParisH., Don't look, Kulturni jelen, juliet, Elena, Alphatrione (valjda se tako piše nick), Ra, marvuk, Zemunac, bombica, Kiwi, dimitriades, Tinkerbell, radoznala, Delete, Super Mario, Avalon, FireGox, mladunac, Tweety, Escobar, Ulix, Lemur, unicorn, Paki, ForeverYoung, oneya, R'n'B freak, victoria, Bona, zbunjena... (stade mi mozak)... :trep:
By Ulix
Originally posted by bigirl
Ajde da pokušam da sklopim taj spisak od po?etka do kraja... Ako nekoga zaboravim, neka mi ne uzima za zlo... Malo sam sluðena ovih dana. :D Redom upoznavanja, tj. trudi?u se da idem redom:

Mr. Dee, reveal, Sunny girl, Marble, Julia, Draco, m.., EYA, ParisH., Don't look, Kulturni jelen, juliet, Elena, Alphatrione (valjda se tako piše nick), Ra, marvuk, Zemunac, bombica, Kiwi, dimitriades, Tinkerbell, radoznala, Delete, Super Mario, Avalon, FireGox, mladunac, Tweety, Escobar, Ulix, unicorn, Paki, ForeverYoung, oneya, R'n'B freak, victoria, Bona, zbunjena... (stade mi mozak)... :trep:
Zaboravila si Lemura, rospijo jedna... :D
Korisnikov avatar
By bigirl
Upssss... Evo ispravljam gornji post...
By Ulix
Upssss... Evo ispravljam gornji post...
Pokaj se, pokaj se zbog svoje nemarnosti!

Anyway, upoznao sam dimitriadesa koji je bas simpatican, Gox-a, ovu aspidu sto izostavlja ljude sam vec znao od ranije....
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Sinoc me SUNNY upoznala sa 2 forumasa : Tweety i Ulix ..al' samo na blic :D
E sad, upoznala sam jos dva lika, nemam pojma da li su sa foruma :puzzle: ... bili su sa njima... ? Ako jesu, nek' se oglase ovde :roll:
By Ulix
Originally posted by tinkerbell
E sad, upoznala sam jos dva lika, nemam pojma da li su sa foruma :puzzle: ... bili su sa njima... ? Ako jesu, nek' se oglase ovde :roll:
Lemur i Escobar. :sesir:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by tinkerbell
Sa mnom nisi, iako sam bio tu pored Ulixa i Tweetya, mada... ja te video još na po?etku žurke, prepoznao te po poslednjoj fotki koju si oka?ila na forumu, ali mi bilo previše napadno da ti priðem i spopadnem te u fazonu:"Ej, znaš, ja sam Paki"...
Elem, swatka si! :) :kiss:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ok :blush: .. znaci dodajem jos dvojicu : Lemur i Escobar

:blush:

@ Paki - pa mog'o si da mi pridjes :D ... sledeci put obavezno :oklagija: ... i.... hvala :kiss: :blush:
Korisnikov avatar
By Paki
'O?u, tinkebellice, obe?avam! :yay: :hug:

Ina?e, upoznah sino? bigirl ( :kiss: ), SUNNY GIRL, Khons, dimiriadesa, spliffa (kona?no :yay: )..... i mogu?e još nekog, ali trenutno ne mogu da se setim... doda?u kasnije ako mi prorade sve vijuge... :)

... Ove ljude, dakle, upoznah sino?, ali pored njih od ranije poznajem još zaista mnogo forumaša... ForeverYoung ( :love: ), Ulix, PauLi, Super Mario, tessio, EYA, radoznala, unic0rn, Director, Tweety, superfly, *deni*, Perun (neverovatno, ali istinito :giggle: ), Adenim, FireGox, Abyss, avalon, Lemur, Escobar, ivanazuh, ^mary^, Nbegi, bojandjo ..... i molim ostale koje sam propustio da navedem, a naðu se uvreðenima što sam ih prevideo, da me slobodno spankuju :spank: zbog moje zaboravnosti...

:grouphug:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Dakle, po redu upoznavanja (manje-vise) :

reveal, SUNNY GIRL, bombica, galateja, kulturni jelen, m.., Draco, krepac, tramp, Val, shmi, Mr.Ja, bojandjo, Super Mario, ParisH, eruanne, wroom, RA, zbunjena, Goraan, EYA, Sweet angel, Sutekh, deni, R&B_Freak, Monstrum, Bona, Viktoria, Angelina777, Inner-smile, Skyen, the1whowished,GOX, Tea, ivanica, mangas, Swanheart, radoznala, amnesia, tessio, faijnfa, spliff, Glaistig, Dr. M, bambola, colorado, Lunja, kiss addict, ok_decko, bigirl, dimitriades, spark, devokICA, Tweety, Ulix, Lemur, Escobar
Korisnikov avatar
By HARP
Znaci sinoc upoznah Ulixa, Lemura , Zbunjenu, Khons, Twitya i jos.... jao sto ne pamtim nick-ove, bolje pamtim imena :D
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by FireGox
Znaci sinoc upoznah Ulixa, Lemura , Zbunjenu, Khons, Twitya i jos.... jao sto ne pamtim nick-ove, bolje pamtim imena :D
Hehehehe..... nisi ti naivan..... :zongler: ;)
Korisnikov avatar
By Laika
Upoznala m.. i Sandy Vevericu :)
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Paki
Originally posted by FireGox
Hehehehe..... nisi ti naivan..... :zongler: ;)
Pa, ovaj, svidja mi se ova opcija bold :D :D :D
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Laika
Ggrrrrrrrrrr !!! :vatrica:

Zašto me niko nije upoznao sa m.. ?! Super Marioooooo!!! Obe?ao siiiii miiiiiiiii pod obavezno ako bude došla, a došla je!!! :kletva: Nisi dobar! :neto: :vudu:
Korisnikov avatar
By Tweety
ja u plasticu upoznah tinkerbell i khons, firegoxa i dimitriadesa!

a od pre znam statija (forumasku ljubav mog zivota), najsa (starog drugara), stripija (ludog zagrebcanina koji me je uveseljavao u lijepoj nasoj), ulixa (jedinog gaya koji ima iste poglede na veze i ljubav kao ja), paulija (ne zelim da kazem kako smo se upoznali:D, lemura (mog dragog komsiju), peruna (cak cu poceti da volim radikale pored njega:), mr.ja, avalona (zeta), pakija+forever younga-bas su sjaaatki, adenima, escobara (u zivotu nisam upoznao ludje stvorenje za izlazak), gothrose (sta je sa tom devojkom??), parish (duguje mi sejk u meku), sunnygirl (najlepsu lezbu foruma, samo se nadam da je necu vise vidjati sa dva stola puna praznih pivskih flasa koje je ispila:D :D teram je da snimi jetru), bigirl, bojandjo, unicorna, super maria, denija (zbog njega se necu kupati narednih mesec dana, potpisao mi se na ruku:cheer:, sjaatku ex-koleginicu oziris i egmonta.
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Tweety
ja u plasticu upoznah tinkerbell i khons, firegoxa i dimitriadesa!

a od pre znam statija (forumasku ljubav mog zivota), najsa (starog drugara), stripija (ludog zagrebcanina koji me je uveseljavao u lijepoj nasoj), ulixa (jedinog gaya koji ima identicne poglede na veze i ljubav kao ja), paulija (ne zelim da kazem kako smo se upoznali:D, lemura (mog dragog komsiju), peruna (cak cu poceti da volim radikale pored njega:), mr.ja, avalona (zeta), pakija+forever younga-bas su sjaaatki, adenima, escobara (u zivotu nisam upoznao ludje stvorenje za izlazak), gothrose, parish, sunnygirl (najlepsu lezbu foruma, samo se nadam da je necu vise vidjati sa dva stola puna praznih pivskih flasa koje je ispila:D :D teram je da snimi jetru), bigirl, unicorna, super maria, sjaaatku ex koleginicu oziris i egmonta.

Pazi moju karakteristiku...ZET!!! Is that all? :D
Korisnikov avatar
By Tweety
sta ces blize od zeta:D to je dozivotna veza:D jos da usvoje gay vencanja u srbiji ili barem hrvatskoj:blush: pa da kupujem burmu:lol: za zeta veeejiki:kissing:
Korisnikov avatar
By Oziris
Uhh, znam da cu nekog izostaviti, ali pokusacu svih da se setim:

1. Shmi
2. Sunny Girl
3. Inner Smile
4. Ms Dynamite
5. Skyen
6. Mirth
7. Marvin
8. Eya
9. Hush
10. Unicorn
11. Gaylove
12. FireGox
13. Avalon
14. Sanjalica
15. Colorado
16. Pitomi Oblak
17. Vivaldi
18. Paris H.
19. Val
20. Tea
21. Tweety
22. Status
23. Lemur
24. Olgic
25. Aksa

i jedva cekam da upoznam tramp i tinkerbell :D
Korisnikov avatar
By m..
Dodam Laiku.
Korisnikov avatar
By bigirl

Mr. Dee, reveal, Sunny girl, Marble, Julia, Draco, m.., EYA, ParisH., Don't look, Kulturni jelen, juliet, Elena, Alphatrione (valjda se tako piše nick), Ra, marvuk, Zemunac, bombica, Kiwi, dimitriades, Tinkerbell, radoznala, Delete, Super Mario, Avalon, FireGox, mladunac, Tweety, Escobar, Ulix, Lemur, unicorn, Paki, ForeverYoung, oneya, R'n'B freak, victoria, Bona, zbunjena... (stade mi mozak)... :trep:
Zaboravih... Shmi i Khons...

[edit]
Zaboravni kreten... Da dodam i amnesiu i ............... nešto na H, majku mu... :nerd:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Oziris

i jedva cekam da upoznam tramp i tinkerbell :D
Nadam se da se necemo upoznati onako svi zajedno (tj. ti sa tramp i sa mnom) kad tramp dodje iz nyc?! :giggle: Zato...sledeci put kad dodjes u BG obavezno da se upoznamo :tuc:
By Lemur
Ovako izgleda moja lista od prvog poznanstva pa do najsvezijeg! :shake:

unic0rn :deda: , Ulix :hug: , Pauli, avalon, Mr.Ja, Paki, Forever Young, Super Mario, Escobar :obraz: , Tweety :gric: , Perun, Adenim, Bi girl, Status :shamar: , Deni, Superfly, bojandjo, Mr. Dee, SunnyGirl, Oziris, FireGox :kiss: , tinkerbell...mislim da ima jos ljudi, ako sam nekog zaboravio neka se javi!
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Paki
Originally posted by Laika
Ggrrrrrrrrrr !!! :vatrica:

Zašto me niko nije upoznao sa m.. ?! Super Marioooooo!!! Obe?ao siiiii miiiiiiiii pod obavezno ako bude došla, a došla je!!! :kletva: Nisi dobar! :neto: :vudu:
Nije me video covek (tj ja nisam videla njega, a kako je on visok a ja mala, da se pretpostaviti da ako ja nisam videla njega, nije ni on video mene), ja se zabila gore u choshak... :predsednik:
Korisnikov avatar
By Paki
Pa dobwo, sudba kleta nam ne dade da se upoznAAmo tada... ali ?e da bi?e ( :giggle: ) prilike ... ;) :kiss: :hug:
Korisnikov avatar
By m..
bice zurki... i tako toga.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 175
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!