Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By space_oddity
Kad mačka sere i ja prođem pored njihovog wc-a a ono smrdi, pa uzmem da očistim i otvorim wc, a ono smrdi još više. Kažu da se na sve mirise čovek navikne, a ja na ovaj smrad nikako.
Korisnikov avatar
By antibiotic
curetina i piletina u poslednje vreme - mali dinosaurusi
By space_oddity
Onaj tračak optimizma koji postoji u meni se nada da to samo znači da će naredna presuda biti zakrpljena i efikasnija i da će dobiti čovek 40 godina.

Deni bi mogao da pojasni možda mogućnosti u ovom slučaju? :)
By space_oddity
Ozbiljno? Moraću onda da probam i to.
A inače fora s njima je što neće da koriste odvojene wc-e.. Pokušala sam, i idu jedna za drugom u isti uvek :smeh: slično i za hranu, obično hoće iz iste posude da jedu, jedna posle druge.
By filipkum
Paradajz, onako u flasi ili kao kecap mogu da jedem, ali kao salatu nikako, nikad mi nije bilo jasno zasto ga ne volim, jednostavno nece mi dusa, muka mi kad probam
By Speculum Columbae
nije da mi se gadi, ali je bilo vrlo upečatljivo: danas stajao pored čoveka koji je sav mirisao na urin i krv i grob i alkohol. ako vampir ima miris, sigurno je ovaj, ovo je bila najgrobljanskija stvar koju sam osetio skoro i dugo mi je ostalo u nozdrvama posle toga :/
Korisnikov avatar
By Madonna
ljudi ali ne u smislu ljudski rod nego ljudi ponaosob, fizički aspekt, u kontekstu seksa
Korisnikov avatar
By Berserker
1. Gadi mi se ova zemlja u upravljačkom smislu - država, sudstvo, tužilaštvo, odnos prema sposobnim ljudima koji nemaju posao (a umesto njih radi neko ko je došao jer je nečiji retardirani rođak)
2. Insekti
3. Iznutrice i krv / operisanje
4. Fekalije (ovo je default većini ljudi of kors)
5. Pihtije, papci, crevca, kineska hard kor kujna tipa bubišarba i tako...
Korisnikov avatar
By mOwbid
miris luka. sečem luk u rukavicama.
Korisnikov avatar
By Trilian
debeli ljudi koji zbog težine ,naročito kad krene ovo toplo vreme, ne mogu nečujno da dišu... nego i dok sede dišu kao da su do pre jednog minuta trčali maraton
Korisnikov avatar
By Trilian
ahahaha... ne nego da imaju malo više poštovanja prema sebi i svom telu
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!