Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Хуанита
walt333 napisao:
Хуанита napisao:
walt333 napisao:Volim em je nekako arhaično, em nekako ozbiljno, em se retko daje. Inače zovem se Teodor.
I ja volim tvoje ime, a i tebe.
Mislim da se naša ljubav podrazumeva. :kiss:
Pao sam mnogo puta na glavu. Ništa se meni više ne podrazumeva.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ti za 2 meseca imas duplo vise postova od mene koji sam ovde 7 meseci! :shocked: :rida:

Ah well :D
Korisnikov avatar
By speedygonsales
ZlatnaPtica napisao:Ti za 2 meseca imas duplo vise postova od mene koji sam ovde 7 meseci! :shocked: :rida:

Ah well :D
Знаш како кажу - ко брзо плане брзо и изгори! Ја се увек попалим на нешто и то може да ме држи и неколико месеци али се, кад тад, већином ствари заситим и оставим их. На Вукајлију сам ишао свакодневно, баш као и на форум, и био врло интензиван а не памтим када сам последњи пут отишао... Можда ће тако бити и са форумом...
Glasnik napisao:
speedygonsales napisao: Сад сам на сцени. :)
Sad može ovde i da ti ne bude lepo. :lol:
Хаха, не може, не може! Ако до сада нису успели да ми покваре ужитак, неће ни од сад. :)
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Don't leave us Speedy :( :mazi:
Forum je dosta zanimljiviji otkad si se ti pojavio :D Kontriras mnogima cije se misljenje nije ni dovodilo u pitanje :D

Doduse, sta ja pricam, neki su ovde i po 5 godina i vise, nisam nista manji novajlija od tebe :D
Korisnikov avatar
By walt333
Хуанита napisao:
Pao sam mnogo puta na glavu. Ništa se meni više ne podrazumeva.
E pa ja se uvek podrazumevam. Nikada ne zaboravljam osobe koje su mi pomogle a ti si mi pomogao dosta. :mazi:

P.S. Baš sam nešto emocionalan večeras :saint:
Korisnikov avatar
By De Vil
ZlatnaPtica napisao:Don't leave us Speedy :( :mazi:
Forum je dosta zanimljiviji otkad si se ti pojavio :D Kontriras mnogima cije se misljenje nije ni dovodilo u pitanje :D

Doduse, sta ja pricam, neki su ovde i po 5 godina i vise, nisam nista manji novajlija od tebe :D

Yeah Speedy,don't leave us :trep: :mazi:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
A vidi tek ovog De Vila! :shocked: Troduplo vise postova za troduplo kraci boravak! :shocked:

Tesicu se izrekom - Bitan je kvalitet, a ne kvantitet. :smug:
ZlatnaPtica napisao:Don't leave us Speedy :( :mazi:

Хаха птицо и Круела :mazi:
Нећу ја скоро одавде а до времена када одем можда се и лично спријатељим са неким форумашима па на форуму остану само тетке нафталинке којима, сигурно, нећу недостајати. :lol:

Одох да одморим ноге од сајма... Заслужиле су! :smilegrin:
Korisnikov avatar
By De Vil
ZlatnaPtica napisao:A vidi tek ovog De Vila! :shocked: Troduplo vise postova za troduplo kraci boravak! :shocked:

Tesicu se izrekom - Bitan je kvalitet, a ne kvantitet. :smug:

Hoćeš da ti pozajmim koji post? :pervert:

:lol:
Korisnikov avatar
By Rakunica
Volem, pogotovo što je postojao rizik da mi se nakače dva ne-baš-tako-lepa stara crnogorska imena, mislim da sam odlično prošla i da mi dato ime baš pristaje :)
Korisnikov avatar
By Herald
A kako ga izgovaraju? El izgovore sva slova?
Korisnikov avatar
By Mage
Svidja mi se, mislim da je Robert lepo ime, a i korisno je kada zivis van Srbije jer ga svi pravilno izgovaraju :giggle:

Mada bi ipak voleo da se zovem Tristan :sigh:
By alexandermagic
alexandermagic napisao: Volim svoje ime i smatram da ljepše ne postoji. Aleksandar. :leviathan:
Korisnikov avatar
By bern
stavlja me nekad u centar pažnje, a ja to ne volim. teško se zaboravlja, to je valjda dobro.
Korisnikov avatar
By mikeli
jbg, nisam ga birao, a nije ni kum !
uglavnom se predstavljam nadimkom, sto, 'bm li ga ,,,,

Pravo ime mi je jedino za dokumenta, i kad me saobracajci zaustave, i pitaju nesto, a neglase gdine ... ja se zacudim .... a ni roditelji su me retko zvali po imenu ...
Sad, sto ga ne bi vol'o !!!
Korisnikov avatar
By Blady
DA jer nas nema puno.
Sandra <3
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!