- 21 Feb 2015, 14:59
Kad ja napunim 80, bice 2067 godina. Nadam se da cu do tada dobiti makar naznake odgovora na odredjena naucna i filozofska pitanja koja izgaram da znam i da se ljudska rasa nece unistiti u novom svetskom nuklearnom ratu. Mozda cu se i dalje baviti naukom ukoliko uspem da ocuvam svoj um i ne obolim od demencije, sizofrenije ili kojekakve psihoze (za koje imam geneticku predispoziciju). Ukoliko budem relativno ocuvan do tada, verovatno cu dosta pisati: o nauci, o filozofiji, o fantastici 
Mozda cu se baviti i nekim aktivizmom ako ikada shvatim sta mi je zaista vazno u zivotu. Nadam se da me proslost nece isuvise muciti i da cu biti mudriji i samosvesniji i sigurniji u sebe i svoje zivotno iskustvo. Mozda ostavim i nesto vazno iza sebe ali to je vec fantaziranje...
Verovatno cu i dalje FRP-ovati
U svakom slucaju, ukoliko osteim da mi je kvalitet zivota znatno opao i da nemam puno cemu da se nadam, izvrsicu samoubistvo na nacin koji sam sam odabrao. Zasto ziveti ukoliko ti je svaki dan posato muka i agonija iz koje te samo smrt moze spasti.

Mozda cu se baviti i nekim aktivizmom ako ikada shvatim sta mi je zaista vazno u zivotu. Nadam se da me proslost nece isuvise muciti i da cu biti mudriji i samosvesniji i sigurniji u sebe i svoje zivotno iskustvo. Mozda ostavim i nesto vazno iza sebe ali to je vec fantaziranje...
Verovatno cu i dalje FRP-ovati

U svakom slucaju, ukoliko osteim da mi je kvalitet zivota znatno opao i da nemam puno cemu da se nadam, izvrsicu samoubistvo na nacin koji sam sam odabrao. Zasto ziveti ukoliko ti je svaki dan posato muka i agonija iz koje te samo smrt moze spasti.