Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
imam nekog sexy komshiju.....ali ne verujem da je gay :) ) vidjao sam par ljudi u mom kraju za koje sumnjam... :) )
Korisnikov avatar
By Tuznipetarpan
Yes ... radi u skoli u mom naselju i mislim da ima jos par komsija u naselju :cheer:
Korisnikov avatar
By inga
Ja mislila da nemam, ali LeDeNa_ tvrdi suprotno :glupan:
Korisnikov avatar
By blabla_guy
uh ima jedan sladak decko dva sprata iznad, verujem da jeste gay, ali ga jako retko srecem. poslednji put kad smo se sreli se nesto mnogo ogledao u hodniku (koji je prepun ogledala) i smeskao :)
By faxsimil
ja imam jednog komsiju....jednom sam isao do njega da zatrazim nesto i cuo kako stize poruka na romeo

u prethodnoj zgradi u kojoj sam ziveo, imao sam prvog komsiju gay, imao je opet profil na romeo...cesto smo se dopisivali da bi onda posle godinu dana, shvatili da smo komsije....
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
iako sam već dva meseca u novom stanu, još nisam sreo nijednog komšiju. :uplasen: tako da ne znam koliko ih je gej. :shrug: mada, zgrada je skroz fancy, trebalo bi da ih ima. :)
Korisnikov avatar
By taurus
ulaz do,vrtiguz koji vrishti kad iskoci macka iz kontejnera....
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ubio bih za dobrog jebača u komšiluku.
Imao sam nekoliko bezveznih iskustava.

Nedavno se doselio 2 zgrade od mene lik koji verovatno poseduje sve što ja želim kod muškarca, sem dovoljno velike i primamljive kite!

Mene želja uhvati ovako kasno... i šta sad?! :rida:
Korisnikov avatar
By Valdemar
ima dvojica. u zgradi preko puta, isti sprat, vidim ih sa terase.
a i u zgradi, sigurno. samo sto je zgrada velika i ima 10 ulaza. mislim, koje su sanse da nema?
ako nista drugo, ima ovih srednjoskolaca iza zgrade u parkicu sto vezbaju na spravama. ni sami ne shvataju koliko su gej. :D
By str00ja
Originally posted by Valdemar
ako nista drugo, ima ovih srednjoskolaca iza zgrade u parkicu sto vezbaju na spravama. ni sami ne shvataju koliko su gej. :D
Imam i ja ovakve u kraju :lol:

A jutros provalih, novi komšija, sprat iznad mene.
Znači, ulazak u lift + kratkotrajni boravak u liftu + izlazak iz lifta = lik mi se iskezio i ismeškao nekoliko puta, i sve ljubazno cicimici, a gledamo se ko nezdravi xD
A sladak skroz. Skoro pa sam siguran da je naš.
Ništa, ili ću da izlazim više puta dnevno i ordiniram po liftu i hodnicima, ili ću da pozajmljujem šećer i kafu :awesome:
By Glasnik
Više njih...

Samo što nisam siguran kako oni stoje sa autovanjem samima sebi. :wundy:
Korisnikov avatar
By Gabriel
u ulici imam jednog i jos jednog potencijalnog...u drugoj ulici ih ima dvojica...i sad tamo nizhe ngde oko 10-ak...
By loreenche
hmm... ne znam, u gradu sam poceo da nailazim na random likove, koji "probude radar" u meni... This place might not be that bad at all :pervert:
Korisnikov avatar
By Anonymus
U stanovima pored mojih žive mladi bračni par sa detetom i neki profesor, tako da nemam nikog u direktnom komšiluku. A ni u zgradi nisam nikog primetio (mada ja imam veoma skrnav gaydar, ili ga nemam uopšte), jeste da ima nekoliko zgodnih momcova, ali mi ne izgledaju gej. Nikakav problem, meni se sviđa da budem jedini gej u čitavoj zgradi. Makes me feel special. :P Zato ni ne želim da saznam da li ima još neko. :lol:
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Jako slabo poznajem druge ljude u zgradi (preko 150 stanova) - na mom spratu ih nema, a na ostalima je sasvim moguce da ih ima, ali ih ja ne znam.
Korisnikov avatar
By niotkuda
Velika zgrada sa pretezno penzosima i mladim parovima : /.
Mislim da ima jedan od 50+ godina, skoro se ozenio po 1. put, ali mu zenu posle svadbe vise nisam sretao u liftu :lol:

Edit: ali ima par veoma dobrih strejt (ili vesto prikrivenih) primeraka, nije da nema :pervert:
By Hans
Imam ih mnogo u kraju ali iskreno...zar mislite da bih delio to sa vama? :lol:
Korisnikov avatar
By Elena
Ne poznajem komšije dovoljno dobro ali imaju neka dvojica, rekla bih ...
Žive zajedno i videh jedno veče da se nešto pipkaju na klupi ispred :okret:
By Sixto
Zivim u kraju gde nema stambenih zgrada, oko nas sve sredovecni Licani, go ludak i kreten! Dvesta metara dalje sin taksiste nekog, torbice, kaisevi na kukovima, cigaret pantalone, grakce ko svraka u busu... yes, he's gay!
Korisnikov avatar
By maxie_ns
Navodno smo veoma koncentrisani u ovom mom kraju grada, al' ja slabo kog znam tako da ono.. A gaydar mi ne funkcionise bas najbolje. :cut:
By alexandermagic
Nemam klasičan komšiluk.
A zašto bi to bilo uopće bitno? Nije me zanimalo ni za vrEme življenja po zgradama. :zev2:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!