Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Najbolje bi bilo u ludnicu, pa posle u manastir, tako da se uvek mozes vaditi na to da si luda :nazalost:
Korisnikov avatar
By Andre87
Marku(dugoooogodisnjem prijatelju)
Marko, hvala ti na kritikama...nakon neprospavane noci..polozio sam! Jedan ispit manje.Juce sam ishao sa kevom na posao.Odlucio sam da je sacekam. Cistacica me je pitala:"Vi ste *****....cerka?" Nisam se brijao dve nedelje...a moja majka je svima rekla da ima cerku! Sa velikom mukom sam procedio kroz zube "da". Sat vremena kasnije nasao sam se u gadnoj situaciji...na hodniku su caskale 2 cure a meni se islo u WC. Da, jos uvek imam taj problem! Iako sam nakon proslogodisnjeg izbacivanja iz zenskog WC-a shvatio da mogu da se provucem kao muskarac..jos uvek sa strahom ulazim u muski. Srecom sve je ok proslo. Bildujem vec 2 meseca...od drugarice sam dobio kompliment za "muzevan" izgled. Ipak plakao sam pre neki dan...bojim se da mi hormoni opet ne uzvrate udarac..i grudi pocnu da rastu. Nocas sam valjda I zbog ispita umalo pukao sa zivcima. Nekad se brinem da necu biti dovoljno istrajan u nameri da zavrsim fax, ali dobar posao mi je jedina nada da cu moci sam da nastavim put kad je vec moja majka protiv hormonske.I ne samo zato. Zelim da sebi I drugima dokazem da uprkos svemu nisam manje vredan...I da moj put nije put propasti..
Rastrzan sam izmedju zelje da jednog dana imam svoju decu I hormonske. Ne zelim da me celog zivota tretiraju kao zenu.Moram sad na ucenje..kao sto ti umes da kazes "razlika izmedju uspesnog I sanjara je sto prvi I uradi nesto zarad svojih ciljeva". Nadam se da cemo se videti uskoro..dotle ne odustaj Marko, trazi..za sve postoji razlog..
drug Andre
Korisnikov avatar
By gari
Gledam na TV snimke i vesti o patnjama poplavljenih ljudi. Šta je ovo sa Srbijom, sve nešto na nas. Taman mislim nešto je krenulo nabolje, kad ono ponovo nevolje.
Andre87, nisam baš najbolje razumeo tvoj problem, možda ako želiš da mi pošalješ detaljnije objašnjenje.
:wink: :cita: :bj:
By Swanheart
Originally posted by Delete
Najbolje bi bilo u ludnicu, pa posle u manastir, tako da se uvek mozes vaditi na to da si luda :nazalost:
:up:
By Swanheart
dnevnice sad primetih da Delete ima vise od 500 poruka:doh:i to znaci da ce sada da me zove razmazeno deriste:rida:
Korisnikov avatar
By gari
Jel se to vas dve svaðate? Mislim na Delete i swanheart? To mi li?i na po?etak jedne lepe ljubavi?
:nerd: :cita: :lood:
Korisnikov avatar
By Delete
Dragi dnevnice, razmazeno deriste mora da pozuri sa upisivanjem faxa :) da vise ne bude deriste, inace...
By Swanheart
ma to je bila kao opklada...kad bude imala vise od 500 poruka moze da me zove razmazeno deriste:doh:
By Swanheart
Dragi dnevnice, razmazeno deriste mora da pozuri sa upisivanjem faxa :) da vise ne bude deriste, inace...

Inace...?
Korisnikov avatar
By Delete
ma cuti tu, razmazeno deriste, ko si ti da ti odgovaram...trazi nekog starijeg posrednika, nemam obicaj da se obracam direktno deristima
By Swanheart
Dragi dnevnice...Delete izbegava da odgovori na pitanje :njanja:
Korisnikov avatar
By gari
Definitivno sam siguran-ovde je ljubaf na pomolu. Tako sam se i ja zezao sa mojim bivšim.
:kada: :zvezdice: :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Delete
Dragi dnevnice, ne volim se raspravljati sa deristima!
Korisnikov avatar
By Delete
Takodje, dragi dnevnice, moram ti se pohvaliti da imam ponudu da opet igram basket u jednom veeelikom klubu :)
By Swanheart
Dragi dnevnice...Gari provodadzise na forumu:bubblegum:
Korisnikov avatar
By Delete
Dragi dnevnice, ovo razmazeno deriste je velika tuzibaba :lukavi:
By Swanheart
Dragi dnevnice jos samo malo pa cu imati 1000 poruka a onda Delete nece moci da me zove razmazeno deriste.:pokazuje:
Korisnikov avatar
By Delete
Jos samo malo...pa cu da stignem ono deriste po broju poruka :vogue:
By Swanheart
Dragi dnevnice...sad odoh da spavam...i valjda cu moci da se naspavam kao covek.
Korisnikov avatar
By Delete
Dragi dnevnice, ako ona uspe da se naspava do sutra, ja cu da pucam...u vazduh!
By Swanheart
Dragi dnevnice, ako ona uspe da se naspava do sutra, ja cu da pucam...u vazduh!

Pucaj

:rafal:
Korisnikov avatar
By Delete
Dragi dnevnice, danas sam pucala...ali ne u vazduh vec u mete...i uspela na treningu oboriti zvanicni drzavni rekord, pomogla sam drugarici da polozi neki blesavi ispit, ja polozila jos jedan, pojela sam samo 35 kugli sladoleda i bas sam happy sto mi sutra dolazi "poseta" iz NS!
Korisnikov avatar
By Gost
Ihaj, deco, vidim da ste svi jako romanticni.
Tetka Zivka ce takodje da objavi stranicu svog dnevnika, samo da malo udje u stos na ovom Forumu.

:kiss:
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Dragi dnevniche,
Kupila sam 4 Smallville DVD-a. Netju se smiriti dok ne kupim ostale.
Danas su me u meku oplachkala neka dva odvratna bitja. Ja sedim sa drugaricom i oni dodju... i samo nam uzmu pomfrit i sladoled i istrche. A pola sata sam chekala u redu, nevidjena guzhva je bila. :mad:
By just!N
Dragi dnevnice, kod mene nista novo...lepo vreme pa sam i ja raspolozen! :) Danas sam setao po gradu i gledao veooooma lepe prolaznike.... :love: :mazi: ...sad kuci odmaram...moram da ucim! :lood: Toliko od mene za sad...pisem ti posle...pozz! :)
Korisnikov avatar
By gari
Drage dnevni?arke, dnevni?ari i teta ŽIVKA. Provodadžisanje mi ide od ruke. Eto, skoro da sam spojio justIN-a i FireGox-a, ali oni su se nešto predomislili. Ali Delete i njeno "derište" definitivno su u LJUBAVI. Garant! Teta Živki ?e naðemo nekog starca da je...uzme.
:up: :skuter: :pas:
By just!N
Pa nismo se predomislili...samo nismo se jos culi i nista zvanicno rekli.... :setnja: ...ako nesto bude javicu ti... :meda: ....ako ti se ucini jos neko ok za mene javi...vidim da ti ide od ruke...cisto da proverimo da li ces nastaviti uspesno da spajas ljude... :) :love:
Korisnikov avatar
By gari
O?u! A ko ?e mene da SPOJI? Ni struja me više ne?e /22o V/? Nisam probao sa 380 V. Ako pod hitno nešto ne naðem vatam se za 380! Ili za teta Živadinku? Bolje za struju.
:mazi: :pivce: :njanjanja:
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Dragi dnevniche,
bila sam sinotj na onom chudu u shkoli (tachnije u dvorishtu). Izgleda da za uskrs idem sa mojima na selo. Tako bih ubila za laptop, zhivota mi. Dobro, sa vedrije strane, makar moj brat netje biti tu. Ali shta tju da radim tri dana tamo?
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!