Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Ne, osim sto mi se desava da mi se bezrazlozno neka slika nekog dogadjaja vrti u glavi a da se pritom isti obavezno desi u skorijoj buducnosti.
Uglavnom se radi o nekim banalnim stvarima tipa da ceo dan mislim o tome kako neko dete sklanjam sa ulice a onda, kao sto se to desilo juce, dete izleti jureci za loptom dok sam prolazio ulicom.
No, imao sam i gorih iskustava tipa - sedim sa par ljudi na dnu strme ulice i markiram biciklistu koji se u punoj brzini spusta i kazem kako ce da se prospe po asfaltu i on se stvarno prospe na 10 m od nas. :smeh: A najveci problem je nastao kad su tada svi zbunjeno gledali u mene umesto da pomognu coveku pitajuci me - kako sam znao?!
Rek'o mi jedan astrolog da mi je intuicija na granici vidovitosti pa to uglavnom pobezujem sa tim a primera imam na desetine, jedino sto su tako nekako 'banalni' i meni nebitni :D
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Čitam svoje stare postove (što je samo po sebi neprirodno i neobjašnjivo) i setih se da me je jednom probudio beli slepi miš koji mi je kreštao iznad face, mlatnuh ga, on pade na jorgan i negde se zavuče i potpuno je nestao. Dotični nije imao kuda ni da uđe, ni da izađe.
Korisnikov avatar
By Hellas
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2630433#p2630433]Hys. napisao:[/url]Ako ikada nadjem i dobijem posao preko infostuda, to cu shvatiti kao jedinu natpirodnu i neobjasnjivu stvar ikada. Al ozbiljno.
A sto tako? Mozda jeste teze preko njih u smislu da taj oglas vidi vise ljudi, pa je veca konkurencija... (ja sam mozda imala srece...)
Ne znam u kojoj oblasti trazis posao, ali pogledaj oglase i na HILL i Adecco (adecco ne objavjuje naziv poslodavca) :)
Korisnikov avatar
By HalfJack
emo_haos_ napisao:jedan od NAJGORIH osećaja na svetu :uplasen: ne ponovilo se više nikada :pop:
Neki tip mi prepričavao taj horor, a moja reakcija u sebi sam si baš zamišljao kako bi to bilo da mi se to dogodi. Da barem. :maska:
nista specijalno- osim zvucnih halucinacija, za sada- dobrocudnih, nikad nisu bile samodestruktivne, tipa- cujem nekoga od rodbine, prijatelja, poznanika, kao da je tu u blizini, i onda me savetuje sta da radim...sada su to samo udaljeni glasovi, mada desavalo se i da ih cujem kao da su tu odmah do mene negde okolo i ja se okrecem nema nikoga niko poznat, a poznat glas...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!