[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2806142#p2806142]Speculum Columbae napisao:[/url]to nije fer nismo svi grubijanke ojačale od života neke smo nežne ali istina debela ćyti srne
Malo ste onako mesnate, to je tacno, a debela cyti je ovde samo Vela, koja od mene vise nece dobiti ni casu `ladne vode, a ne poene, koliko se izbezobrazila i dodatno isfolirala od kako je pre pola godine pristigla u Mostar. Pocela zena od maltretiranja lokalnih neuropsihijatOra poBosni, posle presla da smara balije preko komentara na B92, da bi na kraju smorila i sam B92 i Angelu Merkel, zaleci joj se na kompletnu medijsku sliku i stanje u Srbiji, proglasavajuci tu sliku nedemokratskom, samo zato sto B92 nije zeleo da objavi njen komentar. To je luda zena, zrela za hospitalizaciju, a ne za poene i zastitu od diskriminacije. A kontre, upravo od Vele zastitu treba da traze svi, pa i ti antigeji, cela Bosna trazi zastitu od Vele, ceo Balkan trazi zastitu od Vele, ptice traze zastitu od Vele, flora i fauna trazi zastitu od Vele, ta pojava je globalna, horizontalno i vertikalno.Zvacemo je Krejzi Vela Debela cyti.

I nisam nikakva grubijanka, vrlo sam suptilna i vi to vrlo dobro znate, a sa vama zaista nema potrebe da se mazim, jer sam za to isuvise matora i vitka, dok ste vi male, mlade, pa debele pa bi bilo neukusno i ne bi bilo ni lepo naochi.