Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zvonki
KAda neko istrese nos onako na sred ulice iz pete i to zvizne na beton,tada ocu da povratim
Bubasvabe ili gomila bubasvaba,orgije,kada vidim neciju povracku,miris lesa macke ili psa,cvrvljivi les macke ili psa...idem da bacim peglu
Korisnikov avatar
By belch
svašta mi se gadilo do skora
onda sam iscedila litru gnoja iz reza na ruci
sad sam zen
Korisnikov avatar
By Hys.
^
^ brate i ja posle tvog posta....zbog ovog sa brisanjem nosa :kesa:

@Belch

zasto sama jbt - mislim ne kapiram, os reci lekar je to uradio?

Gnoj mi se ne gadi ali sinusi na betonu :barf:
Korisnikov avatar
By belch
samo je krenulo da curi dok sam bila kući
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
bilo šta u toaletu ŠTO NE TREBA DA BUDE TAMO

dakle
- dlake po lavabou/kadi
- pasta po lavabou OVO JE POSEBAN LEVL NERVOZE ne znam što
- šminka po lavabou
- pena po lavabou
/spoiler/lavabou je tako jedinstvena reč zvaću dete tako/spoiler off/
- istrošeni štapići za uši na komodi ili gde god
- istrošen wc papir gde god

ups skrenula sam sa teme krenula sam da pišem na ovu pa pomešala sa šta ne podnosite
uglavnom nema veze. eto tako. mora da se zna red u toaletu da sve bude cakum pakum da se ne iznerviram od jutra čim kročim tamo :sekasablic:
/spoiler/ako dete bude žensko zvaće se Toaleta/spoiler off/
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2613881#p2613881]EnMademoiselle napisao:[/url]bilo šta u toaletu ŠTO NE TREBA DA BUDE TAMO

dakle
- dlake po lavabou/kadi
- pasta po lavabou OVO JE POSEBAN LEVL NERVOZE ne znam što
- šminka po lavabou
- pena po lavabou
/spoiler/lavabou je tako jedinstvena reč zvaću dete tako/spoiler off/
- istrošeni štapići za uši na komodi ili gde god
- istrošen wc papir gde god

ups skrenula sam sa teme krenula sam da pišem na ovu pa pomešala sa šta ne podnosite
uglavnom nema veze. eto tako. mora da se zna red u toaletu da sve bude cakum pakum da se ne iznerviram od jutra čim kročim tamo :sekasablic:
/spoiler/ako bude bude žensko zvaće se Toaleta/spoiler off/
HAHHAHAHAHHA...obozavam te
By space_oddity
Postoje stvari od kojih mi se fizički pripeglira, npr. kad zađem blizu odeljka sa mesom u supermarketu prevrće mi se želudac, ili kada je mačka jednom povratila neku smrdljivu kašu iz želuca sa glistama, ali jebiga, psihičko gađenje mi je u neku ruku i gore.

Npr. užasno mi se gadi preterana pozitivnost, ono što bih ja napisala "fejk optimizam", kad neko po fejsu ceo dan piše kako voli život i kako je sve divno etc. Nemam pojma, to mi je onako baš odvratno i cringe-worthy. Cringe je prava reč.
Znam ja neke pozitivne/optimistične ljude koji su skroz kul i umeju čak i mene da zaraze ili dotaknu time, ali jedno je kad stičem utisak da je neka osoba baš takva, a drugo kada mi se čini da je jako isforsirano, ne znam ni ja, ima tu materijala za analizu zašto se meni to baš toliko gadi, ali godinama je tako.
Korisnikov avatar
By gossip
upravo sam procitao pricu o pinc-u koga su udarila kola i koji je ostavljen pored puta....

ljudi...gade mi se ljudi
By space_oddity
Evo ja da okrenem na pozitivu sad i popišam se po onom što sam napisala :smeh:

Letos neka devojka videla mačku u užasnom stanju. Potpuno krvava, jedno oko ogromno, nateklo, probušena lobanja, etc. Zvala neko udruženje za životinje, skontali nekako da uzmu tu mačku i odvedu kod veta (bilo je veče), uveče nisu bili ni sigurni da li će preživeti do jutra, ali eto, pokušali.
Posle je mesec dana tražila dom po fejsu, što kažu, srce mi se cepalo pošto je morala da boravi u kavezu kod žene sa mnogo drugih životinja koje su je napadale.
I tako ja odlučila da je udomim na privremeno... pa na stalno... Danas je preporođena. :)

Ovo je nakon kriznog perioda, dakle van životne opasnosti, ali devojke su joj pomogle do te mere da je čak mogla da stane na noge, iako trapavo
A ovo je lepojka u novembru, kod mene, potpuno već oporavljena, mekodlaka, pokretna, fino ugojena, umiljata.

Bejzikli ovo je masovno spamovanje teme šta vam se gadi da napomenem da je jako bitno reagovati kada vidite povređenu životinju i da uvek ima neke nade, koliko god beznadežno delovalo, nevezano za to da li ćete je na kraju udomiti vi ili neko drugi...
Korisnikov avatar
By IriS
^ jooooj srce malo :love:

ot
gadim se miševa, slepih miševa, priča o njima...

al ponajviše ljudi :maska:
Korisnikov avatar
By Tungi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2614359#p2614359]space_oddity napisao:[/url]Evo ja da okrenem na pozitivu sad i popišam se po onom što sam napisala :smeh:

Letos neka devojka videla mačku u užasnom stanju. Potpuno krvava, jedno oko ogromno, nateklo, probušena lobanja, etc. Zvala neko udruženje za životinje, skontali nekako da uzmu tu mačku i odvedu kod veta (bilo je veče), uveče nisu bili ni sigurni da li će preživeti do jutra, ali eto, pokušali.
Posle je mesec dana tražila dom po fejsu, što kažu, srce mi se cepalo pošto je morala da boravi u kavezu kod žene sa mnogo drugih životinja koje su je napadale.
I tako ja odlučila da je udomim na privremeno... pa na stalno... Danas je preporođena. :)

Ovo je nakon kriznog perioda, dakle van životne opasnosti, ali devojke su joj pomogle do te mere da je čak mogla da stane na noge, iako trapavo
A ovo je lepojka u novembru, kod mene, potpuno već oporavljena, mekodlaka, pokretna, fino ugojena, umiljata.

Bejzikli ovo je masovno spamovanje teme šta vam se gadi da napomenem da je jako bitno reagovati kada vidite povređenu životinju i da uvek ima neke nade, koliko god beznadežno delovalo, nevezano za to da li ćete je na kraju udomiti vi ili neko drugi...
<3
Korisnikov avatar
By belch
Uh... ne moram ni ja na sve da kliknem :(
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2614359#p2614359]space_oddity napisao:[/url]Evo ja da okrenem na pozitivu sad i popišam se po onom što sam napisala :smeh:

divna si
By space_oddity
Torry hvala - ako nije sarkastično - a i ako jeste :P

I ja se nasmejah na ovo sa stefan 19. Možda ne on kolko neki njegovi opisi.
Mada, otkako je neki seks poredio sa šivaćom mašinom, ne mogu da vidim šivaću mašinu a da ne umrem od smeha.
By Kragi
Slika

Bukvalno i doslovce mi izaziva mucninu u stomaku i onaj osecaj da cu povratiti. Mucninu.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!