Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
mOwbid napisao:joj tetke, prestanite da kukate. jbt.
mOwbid napisao:to je poslednji post pink. e ultra.skontala sam, skontala sam
Rei napisao:Sto se tice vremena, mislim da je to zbog toga sto je DST off po defaultu, sem ako uni nije sredio. Moze da se podesi individualno u board preferences.Sad namestih. Tnx.
unic0rn napisao:Hmm.. Da, sada ce sam da azurira te promene vremena (ranije je moralo rucnoCeo dan mi je stajalo sat vremena unazad. I 'zvanično vreme' na vrhu strane i svaki put kad napišem komentar. Ali sad sam tamo stavio DST ON i sad su sva vremena ok.)
A svima je namestena vrem. zona 0 ili kako?
Da podesim svima, samo ne kapiram sta je razlicito.
unic0rn napisao:Hmm.. Da, sada ce sam da azurira te promene vremena (ranije je moralo rucnoMeni je kao zona stajalo UTC +1 ali bez DST pa je zato forum kasnio jedan sat. Dok nisam ukljucio DST. Ako ce to sad da ide automatski, onda ja valjda problem resen.)
A svima je namestena vrem. zona 0 ili kako?
Da podesim svima, samo ne kapiram sta je razlicito.
::fy:: napisao:I još samo jedna stvar - da li vi znate kako me bole oči kada se sa tamnog novog foruma, na kome sam evo bio samo 10 minuta, prebacim na na primer beli fejsbuk?!? Oči će mi umretinemam fejs, ali imam problem sa ocima
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!