Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mage
Ajmo ovako :giggle:

1-deni
1-Black Lady
1-bas bleu

2-Sunce
2-Loni
2-Ultraviolet

3-Angra Maina
3-Mars
3-LeDeNa_

I konačno:

4-Svejedno (odličan sagovornik, open minded ;) pomalo flegmatičan but it gives him his charm)
4-Dina (zanimljiva i brižna osoba, često puna razumevanja... svetu fali više takvih ljudi)
4-Popaj (ponekad je neophodno imati radikalan stav i biti spreman na razne mere da bi postigao nešto. Sedeti pasivno i govoriti kako svako ima pravo bla bla bla baš i ne rešava probleme. :up: za govor)

:wundy:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Simorka i Popeye glasalo za mene :radosnice:

Meni ništa više od života ne treba. :radosnice:
Korisnikov avatar
By deran
meni je interesntno u odnosu na polufinale... :D

samo je dželajza,čini mi se,ostala visoko-lista se prilično pretumbala...:evil:
Korisnikov avatar
By Loni
Vala i mene duša boli što ne glasah za Angru, al' kad bih ja ko domaćin večeri prepravljao,
kakav primer bih da ostalima?

Umesto editovanje evo izreklamiraću ga!
Prezgodan je, šarmantan. Za njega glasajte i ne talasajte.
Valjda će to imati efekta.

Deranče, za zastavu mož' glasati samo onaj ko glasa kompletno. :)
Korisnikov avatar
By Srklet
pa rekoh vec, moj alternativni nick je robespierre. :elvis:
mora netko biti spreman uprljati ruke u ime viseg cilja, and i love to get my hands dirty. :giljotina:

edit: ovaj post se zapravo referira na deranov ispod, koji je nesto brisao i pretumbavao, vrtiguz kakav vec jest. :tornado:
Korisnikov avatar
By Blady
Dzelajza se visoko kotira.... jbga, ona je forumska zvezda...

Da, mene samo zanima da li su neki od svih nas takvi i uzivo...
:)
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Loni

Vala i mene duša boli što ne glasah za Angru, al' kad bih ja ko domaćin večeri prepravljao,
kakav primer bih da ostalima?

Umesto editovanje evo izreklamiraću ga!
Prezgodan je, šarmantan. Za njega glasajte i ne talasajte.
Valjda će to imati efekta.

Deranče, za zastavu mož' glasati samo onaj ko glasa kompletno. :)
lonče,ja mogu glasati kad hoću i kako hoću... :P

tvoje pravo je da uvažiš ili ne...:hvala:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Popeye

pa rekoh vec, moj alternativni nick je robespierre. :elvis:
mora netko biti spreman uprljati ruke u ime viseg cilja, and i love to get my hands dirty. :giljotina:

edit: ovaj post se zapravo referira na deranov ispod, koji je nesto brisao i pretumbavao, vrtiguz kakav vec jest. :tornado:
skrušeno molim za oprost,uleteo je loni,i da ne bi pomislio da se odnosi na njega... :burka:

rečenica je ostala identična...:dude:
Korisnikov avatar
By Loni
Kako želiš.

Rekli smo da u ovom, poslednjem krugu ne moraju da glasaju ni sami finalisti,
a kamoli ostali.

Pošto još ne odoh na spavanjac, da stavim i najnoviju tabelu - posle Magije računice...

Slika

Vidi se da je nominovanje bilo u stvari velika tajna i mačka u džaku.
Bez hijerarhije na četiri stepenika ništa.
Korisnikov avatar
By dharmox
Bzvz. Da sam Popaju dao četvorku bio bi na 1. mestu :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Mage
Loni otkud meni toliko poena? Pa na prošloj listi sam imao 24, a niko u međuvremenu nije glasao? Da ne mutiš ti nešto? :lukavi:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Mage

Loni otkud meni toliko poena? Pa na prošloj listi sam imao 24, a niko u međuvremenu nije glasao? Da ne mutiš ti nešto? :lukavi:
glasao si-dobio si 4 boda automatski...:lonijevPR:

:rotflmao:
Korisnikov avatar
By Srklet
@mage: ti trebas sad objaviti par erockih fotki i preuzet ces ubrzo vodstvo. :D
Korisnikov avatar
By Loni
U prvobitnoj verziji mislio sam da 4 bonus poena dam onome ko glasa, ali pod uslovom da održi i govor o tome kako doživljava ovaj sveti sajt.
Da smo igrali pod tim striktnim pravilima, samo bi Popi i ja, zaslužili taj bonus, al' pošto ste mi ovde svi bezbalo darling... praštam!

Popaj je održao najbolji govor dosad.
Evo kako je to izgledalo!
Sionska gora nije ravna!

Slika
Korisnikov avatar
By deran
kolko puta si menjao post... :smeh:

edit-opet klizeći... :rotflmao:

pitanje upućeno loniju...:zvezda:
Korisnikov avatar
By Dina
Hvala na glasovima :hvala:

Uaaa Loooniiii :protest: :protest: :protest:

Ovo sto nije priznao glasove od La Saint X-a a ja sam od njega dobila 4 boda... ostecena sam :durenje:

Malo kasnije cu i ja da glasam, gladna sam ali ne smem da jedem jer sam bila kod zubarke pa da nesto ne zabrljam... no cim istekne ta dva sata i doruckujem :sigh: evo me opet na temi...
Korisnikov avatar
By scout_finch
1-simor
1-angra maina
1-svejedno

2- hleafdige
2-black lady
2-deni

3- orlando the lady
3-marvin
3-olga diktator

4-hys
4-mirth
4-waldorf
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Black Lady

Dzelajza se visoko kotira.... jbga, ona je forumska zvezda...

Da, mene samo zanima da li su neki od svih nas takvi i uzivo...
:)
Oni koje ja znam jesu... cak su mi mnogi fascinantniji uzivo npr Loni i Hys su tako zivopisne osobe uzivo da cini mi se pisana rec nikad to ne moze da iskaze potpuno. Maza malo pise van kafica sto je steta, on je tako duhovit da mene zasmeje i posle osam godina koliko se znamo, ali to obicno znaju kaficanke i kaficani. Simor i Lepa Krepa deluju nekako preostro na forumu i utisak uzivo je mnogo bolji. itd itd
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Loni

U prvobitnoj verziji mislio sam da 4 bonus poena dam onome ko glasa, ali pod uslovom da održi i govor o tome kako doživljava ovaj sveti sajt.
Da smo igrali pod tim striktnim pravilima, samo bi Popi i ja, zaslužili taj bonus, al' pošto ste mi ovde svi bezbalo darling... praštam!
A sad i dodatne poene na godine života, BMI indeks i staž u prosveti

I jukie se pojavljuje niotkuda i probija se među prvih petoro :hvala:
Korisnikov avatar
By Dina
E tako posto su se resili svi jutarnji problemi :perezube: da i ja glasam...

4 - Mage - Uvek izlaze jasno svoje stavove, pa kako se kome svidi. Naucnicki tip, postavio je vise lepih tema i ima mnogo dobrih odgovora.

4 - Seaman - duhovit i dobrica. Ulepsao mi je mnogo forumskih dana u kojima smo nizali postove u kaficu.

4 - Ledena - literarni doprinos forumu a sa druge strane bdsm delu. Postavila je mnoge dobre teme i divne spotove u kaficu.

3 - Sunce - mnogi duhoviti i ekscentricni postovi a opet sa dozom romantike i neznosti.

3 - Loni - kreativan, dobronameran, strpljiv, postovi su mu precizno napisani i trudi se da ne vredja cak i one koji ga napadaju nego da argumentovano prica.

3 - Mirth - volim njene postove, uvek su tanani a istovremeno realni i dobro obrazlozeni. Malo pise pa zbog toga nisam mogla da joj dam najvise bodova.

2 - Simor - Manje pise pa je to uticalo na manju ocenu. Pametan, obrazovan (dobro ovo znam iz realnog zivota ali mislim da se vidi i po postovima), nacitan, uvek na strani slabijih. Povremeno izrazito duhovit.

2 - Mars - njegov post sam nominovala za najduhovitiji u 2010 god. Inace je duhovit, drustven, sirokih interesovanja pa daje doprinos na raznim temama.

2 - Hys - Sasvim drugacija od svih. Bila mi je uzor da se drugaciji zivot moze ziveti i uvek sam joj davala visoke ocene. I dalje volim njene postove ali ove godine je bilo mnogo nekih licnih poruka, vise nego onih zivopisnih koje ja volim pa je to uticalo na slabiju ocenu.

1 - Svejedno - Uvek zanimljiv i umeren (na forumu, po njegovim pricama o sebi to mozda nije tako u realnom zivotu). Mnogo volim njegove postove u delu o filozofiji i religiji, mislim da su jako dobri i da se iz njih moze uvek nesto nauciti ili bar navedu na razmisljanje. Ali u dip-u mi se stavovi ne svidjaju toliko, a posto je bilo dosta postova koje je ove godine pisao tamo to je onda uticalo na losiju ocenu.

1 - Iris - Dopadaju mi se njeni postovi. Vec dugo je moderatorka velikog dela foruma i to savesno obavlja. Mislim da je Irisin doprinos dobrom funkcionisanju foruma veliki.

1 - Paki - On zasluzuje status posebne zvezde kako je Unicorn rekao. Dopadaju mi se njegovi postovi mada me on vise fascinira na fb i uzivo, zbog toga je nesto niza ocena ovde jer se gleda nastup na gs. Ali mislim da je izuzetna osoba, retko koga da vidim da je outovan, aktivista a da se nimalo nije ili jako malo promenio. Sto nije ogovaranje drugih aktivista, jer tesko je izdrzati sav taj pritisak i napade sa svih strana i ostati normalan. Ali je kompliment za Pakija jer i pored svega toga deluje podjednako skromno kao i pre, dobronamerno i pun je razumevanja za razlicite ljudske izbore i stavove.

Poen za najbolju zastavu za Lonija - ruzicasto slonce je preslatko i nekako asocira na njega :)

Najbolja Marinina pesma - za Pakija, govori nesto slicno sto sam i ja rekla pa je dozivljavam kao najtacniju...

Sad sam vas ugnjavila sa ovim pisanjem, ako ste uopste procitali do kraja, bas se raspisah :lol: Ali nisam mogla da objasnim ocene u par reci... I ostali finalisti i finalistkinje su dobri, zao mi je sto nisam mogla da dam ocene i Hlaefdige, Orlando i ostalima ali broj glasova je bio ogranicen pa sam morala nekako da izdvojim. Svima zelim puno srece na izborima.

I necu sad jos da drzim govor, mnogo bi bilo, nego probajte ovaj napitak koji sam spremila :napitak: pa da onda pod mojom zastavom zaigramo i zapevamo uz vesticju pesmu :peva: :grouphug: A nakon toga cete sigurna sam napraviti pravi izbor - :dina:

''
Korisnikov avatar
By Hys.
1-angra maina, simor, spliff
2-bas bleu, iris, zonche
3-waldorf, orlando, marvin
4-mirth, Hlaefdige, svejedno

sad govor:

Aj pa zivi bili :pivce:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!