Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zvonki
Kao lepotana,sa sjanom kozom koja se svetluca na mesecini,imam dugu kosu koja ima dugine boje,veoma sam zgodan da seljudi prosto rastapaju mnogi oko mene...zato setam ulicom u tangama.I da,imam rog...na glavi koji kada neko pipne on izbacuje mnogo ali mnoooogo sltakisa,imam prodorne plave oci koje jednostavno omamljuju muskarce,sexy usne koje kada ljubite vi se pretvarate u mog malog poniznog roba.Ukoliko uspete da me dovedete do ekstaze a to je veoma,veoma tesko,ja onda dobijam zlatna krila sa dijamntima koji isijavaju svetlo.To svetlo menja svet,gde god padnu zraci tog svetla ljudi su srecni i bogati,deca u africi dobijaju hrane i vode u izobilju,i vise nema ratova samo mir i prijateljstvo...mislim da je to ipak moje skromno misljenje o meni.
Korisnikov avatar
By Laerem
^
Ironiziranje vlastite samodopadnosti je najgori oblik samoljublja.

OT: Mislim da sam generalno zanimljiv, mjestimično zabavan, svakako unosim neku promaju u diskusije, ali ponekad sam nepotrebno zajedljiv i vrlo često iritantna šupčina koja priča s visoka. Mnogo više sam tašt sa svojim intelektom nego s fizičkim izgledom, ali nije na odmet kada se ljudi napale na moje slike. To godi, pogotovo zao što znam da nije iz pristojnosti, kao što su salve komplimenta na dosadne mediokritetne slike tzv. "simpatičnih forumaša". :awesome:
kao neshvaćenu osobu, često kao i u životu; možda čak pomalo i autističnu.
Mislim da većina ne shvata moj smisao za humor/interesovanja/ukuse jer se bavi površnim stvarima i nema dovoljno obrazovanja/intersovanja da bi ih razumela, a manjina jer misli da su prevaziđene/snobizam/nema dovoljno obrazvanja/interesovanja da bi ih razumela.
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2567396#p2567396]Laerem napisao:[/url]^
Ironiziranje vlastite samodopadnosti je najgori oblik samoljublja.

OT: Mislim da sam generalno zanimljiv, mjestimično zabavan, svakako unosim neku promaju u diskusije, ali ponekad sam nepotrebno zajedljiv i vrlo često iritantna šupčina koja priča s visoka. Mnogo više sam tašt sa svojim intelektom nego s fizičkim izgledom, ali nije na odmet kada se ljudi napale na moje slike. To godi, pogotovo zao što znam da nije iz pristojnosti, kao što su salve komplimenta na dosadne mediokritetne slike tzv. "simpatičnih forumaša". :awesome:
Ajde majke ti kako ali kako si ti mogao da znas da sam ironican,mozda sam hteo eto da se samo nasalim??? Ali eto to sto ja ne stavim smajli da bi ljudi shvatili da se salim je moja greska
Ali meni licno mi je zaista glupo kada neko komentarise neciji post ne bi li uspeo da prikaze tu osobu drugima na osnovu njenog posta,a da pri tom licno ne poznaje tu osobu,izvini zaista ti je ovo glup potez.
Korisnikov avatar
By bern
kad svoj alterego, koji ima prenaglašene neke osobine, a neke druge nedovoljno iskazane.
Korisnikov avatar
By Laerem
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2567397#p2567397]Jheronim van Aken napisao:[/url]kao neshvaćenu osobu, često kao i u životu; možda čak pomalo i autističnu.
Mislim da većina ne shvata moj smisao za humor/interesovanja/ukuse jer se bavi površnim stvarima i nema dovoljno obrazovanja/intersovanja da bi ih razumela, a manjina jer misli da su prevaziđene/snobizam/nema dovoljno obrazvanja/interesovanja da bi ih razumela.
Meni je smiješan tvoj humor. Npr. location status. :D

Ako ćemo se igrati tendencioznog instant profiliranja - a hoćemo, jer mene to zabavlja - rekao bi da si potajno zaljubljen u vlastite nesigurnosti; iako ti sigurno zadaju mnogo komplikacija, duboko unutra misliš da su one znak tvoje slojevitosti kao osobe, pa umjesto da ih kirurški ukloniš, ti ih nosiš kao medalju. Plus sviranje mandoline po krošnjama Central parka, što je toliko van dosega ljudima kojima se obraćaš na ovom forumu, da to ne može djelovati kao ništa osim snobističkog manirizma. Također, zašto nikada ništa ne pišeš o jebanju i vlastitom tijelu? Ili je meni to promaklo?
Korisnikov avatar
By gossip
nemam nikakvu sliku o sebi na forumu :neznam:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2567490#p2567490]Laerem napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2567397#p2567397]Jheronim van Aken napisao:[/url]kao neshvaćenu osobu, često kao i u životu; možda čak pomalo i autističnu.
Plus sviranje mandoline po krošnjama Central parka, što je toliko van dosega ljudima kojima se obraćaš na ovom forumu, da to ne može djelovati kao ništa osim snobističkog manirizma.
e sada, nešto si pobrkao; mandolinu sam svirao po planinama Sevojna u Zapadnoj Srbiji, ne Central parku i mislim da je otići do Užica dosta dostižno.
Korisnikov avatar
By Laerem
Previše se zamaraš empiričkim mušicama dok je tvoja nutrina na kocki.

btw. tvoj avatar u svijetu filma. naglasak je na pogledu:

Slika
Korisnikov avatar
By Laerem
^
^
Pa jasno mi je, zato i jesam pučkoškolski zajedljiv prema tebi! :) Iako, i dalje mi nije jasno što ti treba odobravanje i razumijevanje ovog foruma...?
Korisnikov avatar
By Laerem
Eto Jheronime. Zvonki te razumije i odobrava. Hope you got what you wished for. :lol:
By Aven
Kao statistu u nekom filmu kojeg će dosta ljudi zamijetiti i pritisnuti "Rewind" pa "Play" na daljinskom upravljaču kako bi opet pogledalo scenu.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!