Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Napaćena Žena
Eto, nisam znala, ali strah može biti i promenljiv. Ko me poznaje i ko je pročitao moju prvu poruku sigurno zna da me sada najviše plaši Tranzicija.
:oklagija:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Degradiranja mene kao licnosti, kao zene i kao pripadnice ljudskog roda.
Trudnoce.
Huligana.

Nista tako banalno kao bube, zmije, sove, slepi misevi, paukovi... Stavise, sve te nabrojane zivotinje volim i fasciniraju me...Pre bih se nasla u zmijskom leglu nego na svadbi, recimo...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Mr.Ja
Originally posted by Doxar
Originally posted by Mr.Ja

Volim guzve, volim zmije i gmizavce, volim mrak....
Ne znam da li bi bas voleo zmije kad bi ti se jedna zavukla ispod jastuka kao sto je mojoj baki pre par godina, a ja bio svedok. Rec je o kuci na planini u CG i to se desava, da stvar bude morbidnija i apsurdnija, na spratu, ne u prizemlju. Samo sto ona uvek ima neke rituale namestanja jastuka i posteljine pre spavanja, pa je primetila pre nego sto je legla. Na stranu to sto je zmija bila mala i sto nije bila otrovnica, ja da sam bio u toj situaciji, da sam legao i osetio da mi nesto gmize ispod jastuka ili oko mene, ne znam kako bi infarkt bio izbegnut.
Kako je to moguce, jos na spratu i jos ispod jastuka, i dan danas mi je neshvatljivo i totalno van pameti. Znam samo da bih tesko poverovao u takvu mogucnost da nisam sam prisustvovao svemu tome.
Desilo mi se nesto slicno... Velika (za tu vrstu) crna kucna zmija (kako je u narodu zovu) se uvukla u posteljinu u toku noci. Kada sam se probudio i krenuo da namestam krevet, ona ispade. Ja sam je lepo uhvatio, nasao kvazi herbarijum i nazvao ga pera. :love:
Smuk... jadan smuk...
Ustvari, ubiti ili uhvatiti smuka za kucnog ljubimca nije bas dobra ideja, jer ta velika, lepa i neotrovna zmija jede glodare, a i kazu da nema otrovnica na teritoriji gde smuk 'caruje'. Karakteristicno je da voli da bude u blizini ljudi (bas kao i plen koji lovi) ali i da se izrazito vesto penje. Moze da ujede, i bolnica je obavezna iako nije otrovna zmija, jer glocka pomenute glodare, a ne pere zube nekim antiseptikom isl...
Ako je u kuci, najbolje je malo je dzarati nekim stapom dok se ne sklupcha, a onda je uzeti i izneti napolje. Moze se hvatati i iza glave, ili peanom (stap sa omchom), ili rasljama. Mada, izaci ce i sama... A ko je raspolozen za druzenje, moze ostaviti posudicu sa mlekom... zmija ce biti zahvalna...
Korisnikov avatar
By sofia
"Plašim se
Plašim se vukova i besnih pasa
plaše me agresivne ženke
plašim se podrške širokih masa
često se plašim i sopstvene senke.

Plašim se doboša, plašim se truba
plašim se Zemlje zato što se vrti
plašim se vatrenih rodoljuba
plašim se starosti, plašim se smrti.

Plašim se ustaša, plašim se četnika
od nesvrstanih i od blokova
plašim se pravednih osvetnika
ludila i elektrošokova.

Plašim se desetara i generala
od Homeinija i Prištine
mnogo se plašim moćnih budala
manje od laži, više od istine.

A ja sam hteo da budem hrabar
najhrabije da nadmašim
ali sam brzo prdnuo u čabar
i počeo da se plašim."
Bora
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Priznajem, smrtno se plashim vezivanja (za osobu, a ne lisice i taj rad...)!
Korisnikov avatar
By Cluniensis
Prirodne katastrofe, najpre jake oluje sa vetrom i jakom grmljavinom. Zatim, malignih bolesti i neke nezaustavljive epidemije ili pandemije koja bi mogla da zahvati svet.

Da, da ne zaboravim sve vrste huligana, prebijaca(navijaca), i neuracunljive ljude koji su nominalno normalni i setaju ulicama, a opasnost su i za sebe i za druge, a puno je takvih....

:kafa:
By Hans
Plašim se bolesti, odlaska dragih osoba, neprilagođenosti, prostaka, glupih ljudi, političara, plašim se razmišljanja folk pevačica ali ne i njihove muzike...ne volim zmije, isuviše morbidne stvari, snove...
Plašim se slike "Tajna i melanholija ulice" jbt....jbt ...jbt..... ne znam zašto, ali mi ona devojka tera strah u kosti...kao i šatra i ona prokleta senka...uzas
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by jukie
smrti od gladi
da ću ostati zaglavljen [size=-1](zaglavljen u smislu oko struka, ne smetaju mi mali prostori)[/size] u nekoj cevi/pećini i da me niko neće pronaći
kita ulješure
da će mi članovi porodice umreti dok ja noću spavam i da ću ih naći ujutru
da će me pregaziti kola na pešačkom prelazu
zaboravio sam na losa. Plašim se losa.
Korisnikov avatar
By XerYuS
decko me stalno zeza, tako da otvori vrata samo toliko da mu se oko jedno vidi i nista vise, i gleda me tako. e ja se od toga strasno plasim(glupost jeste ali eto). a on ima fobiju od glodara, narocito od pacova. hihihihi
Korisnikov avatar
By Napaćena Žena
Stalno se plašim zubara. Još kao mala izmišljala sam razne razloge da ne idem na belu stolicu sa burgijicama, ali kada me muka natera da odem sva se uzentam. Jednom sam od straha, ili pasulja, goluba pustila, a zubarka će meni:

- Nesrećna ženo suzdrži se, nije ti ovo svinjac.

E, tu ja ne mogah da otrpim pa joj saspem u lice:

- Doktorko, nisam ja nesrećna, već jako srećna. Jes da sam Napaćena, ali ipak srećna. Srce mi je puno ljubavi... I, svinjac mi ne vredjaj. Od njega živim.

Tada sam još radila u mesari.
Korisnikov avatar
By D.I.S.C.O.
Ja sam počeo da se plašim kiše. To sam primetio pre neko veče kada sam morao drugaricu da ispalim jer nisam smeo da izađem vani da ne bi koja kap pala na mene. To je bolesno ljudi!:doktor:
By Snow_Crystal
Plasim se mostova mada me to polako napusta pa kad stegnem srce onda ni Brankov ne izgleda toliko opasan.

BUba i svih letecih neidentifikovanih tvrdokrilaca i ostalog sto proizvodi zvuk bzzzzz (sem muva i bubamara).

Hm cek da vidim imali jos,ajkule volim,zmije volim,gustere volim,paukove volim samo na slici,liftove volim ako je ok ekipa ovako se smorim dok cekam da me neko odglavi,visina mi je gotivna,provalije su spuki ali ih volim...Da to bi bilo sve...
Korisnikov avatar
By James11
Da cu ceo zivot proziveti onako kako drugi zele, a ne ja...

Kako ce me ljudi prihvatiti (mislim na porodicu i okolinu) kada im priznam (a to jos ne znam kada ce biti) da sam trans...

Ponekad me uhvati onaj deciji strah od mraka...
Korisnikov avatar
By stefan19
Mutne vode u okeanu, velikih talasa i morske trave, letecih buba svaba na Floridi, Bojim se da mi se ne otkaci zica od gitare dok sviram, i ne istera oko, bojim se da mi profesor iz istorije ne uhvati za medjunozje iako tvrdi da samo hoce da budemo prijatelji, bojim se da ce da me nateraju drugovi da se otkinem od alkohola za 21 rodjendan sledece subote, pa da ce da me vode na ispiranje, bojim se da mi nece vratiti pare sutra banka, koje mi je greskom maznula. Hm... Cega se jos bojim? Niceg vise :)
EDIT - I plasim se debele cevchuge ili ti pendreka, ili ti shtangle koju moj decko poseduje. I plasim se da ce guzu da mi razori kad odemo u Palm Springs za vikend. Hocu prvi put da me kara. Mislim da ce ochi da mi istera!
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by ns.happy
debele kite stefane...
Jaaao, pa daaaa!!!! To zaboravih! Cek da editujem!
Korisnikov avatar
By stefan19
Uh, za ovo zasluzujem jedan dobar smack po guzi od decka :giggle:
Korisnikov avatar
By stefan19
Hej, NS Lepotice, sta radis? Jao, kako me mrzi da spavam. Prosla ponoc a moram da se tushnem. Ustajem u 5:30AM za autobus, a tako me mrzi, strashno! TUGA Sta ti radis?

0N - Sorry za off
Korisnikov avatar
By ns.happy
duso, za ovakve razgovore postoji myspace ;)
ljubim te, bezim na faks :)
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by ns.happy
duso, za ovakve razgovore postoji myspace ;)
ljubim te, bezim na faks :)
Ajde... Lepo slushaj profesora, i pozdravi ga u moje ime ako je frajer. Ustvari nemoj - znas da se ja palim na nakaze.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Napaćena Žena
Stalno se plašim zubara. Još kao mala izmišljala sam razne razloge da ne idem na belu stolicu sa burgijicama, ali kada me muka natera da odem sva se uzentam. Jednom sam od straha, ili pasulja, goluba pustila, a zubarka će meni:..............
:smeh:
Korisnikov avatar
By Euro31
Swanheart, previse se palis na sex and the city...
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!