Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bu
Originally posted by bu

koliko znam nemam..al nikad se ne zna ..tj ja i komsije slabo znam..hah..kad ih budem srela u klubu onda cu znati ..
hahah pogresila sam..ima...znam jednu lez..mada prica se da ih ima jos..al ja ih ne znam :D
Korisnikov avatar
By Incubus
Dvojica u neposrednoj blizini,lez samo baka na pocetku ulice
Korisnikov avatar
By Dexter White
Originally posted by Azdaja

Oho ima nas dosta...u ulici nas je troje,devojka mi zivi 3 ulice dalje...a u kraju nas je osmoro!
Znaci u gay kraju Sombora sam...heh! :zastava:
Ja sam imao prilike da posetim Sombor, tu nas vala najviše ima procentualno, i sam sam bio iznenađen...

Inače, ja imam u ulici komšiju koji je gay, išli smo zajedno u osnovnu školu, pa smo tu i tako reći širili vidike :closet:
Korisnikov avatar
By constantine
u zgradi iza moje kuce zivi lik kojeg dobro znam(druzio sam se puno sa njim dok sam bio mali) i tako ja jednog dana(proslog leta) na cetu kuckam se sa nekim... predjemo na msn kad ono on... shok... mislim sladak lik ali nije moj tip.... ima tu jos par njim siguran sam
Korisnikov avatar
By TheBoy
Najmanje 10 u krugu od 500 metara -.- '

Lazem, ima vise... lol
Korisnikov avatar
By mmiki
U ulici gay komsiju i lez komsinicu od ovih mladjih. Bar za to znam.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Dina

U mojoj zgradi imaju dvojica brace za koje smo Seaman i ja procenili da je jedan gay a drugi nije pa smo resili da se orodimo... ali nikako da postignemo, valjda mesamo koji je koji :lol: Sve ostalo su parovi sa decom, tako da ja tamo vazim (izgleda) za cudoviste jer sam neudata (braca su piletina i jos zive sa roditeljima). Kad prolaze pored mene zure muz, zena i deca, te pomislim da nije nesto u redu. Pretpostavljam da je to sto se razlikujem od njihove price razlog jer inace ljudi ne zure u mene tako. Pre neki dan je jedna mala zurila u mene dok sam cekala taxi onako napadno, stoji pored mene sve dok taxi nije dosao, ne mogu da verujem... Kakva malogradjanska zgrada uzas jedan.

...
Danas sam doznala da jedan od brace ima decka, tj gay je... Maza i ja smo dobro procenili :lol:

A za drugi deo posta me je muka spopala kad sam procitala... Zaboravila sam na to ali jesu stvarno tako zurili u mene...
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by Seaman

Kod mene isto ima forumasa, a i jedan komsija odmah preko puta moje zgrade.

Nije da nema :pervert:
S obzirom da opravdano sumnjam da smo komsije, da li si uracunao i mene?

:trustme:
By Swanheart
Originally posted by Swanheart

kod mene sve str8eri :doh:
i to matori str8eri :drama:
i dalje isto stanje
mada kad puste muziku, sve nesto pomoslim da im Status bira istu:awesome:
i mislim da sam Tungija vid`la u troli :lol:
By Gay Dude
E u zgradi preko puta moje, par spratova nize, stanuje decko koji je sve drzao otvoreno... Jedne veciri sam video da on sa jos dvojicom u gacicama sede u kuhinji i puse cigare, nemora da znaci da su gay, ali ipak....
Korisnikov avatar
By kyrgyz
Komsija u stanu do mene je gay(tu se okuplja neka klapa sa kojom ne komuniciram), komsija preko puta je bisex, oko 3 sata ponoci dolazi mu "Kum" da igraju karte, pri tom kum ne pali svetlo u ulazu kad dolazi pa je par puta zagrebao na moja vrata :-))), na trecem spratu ima jedan mali, trenutno je u nemackoj, a na isti se sprat skoro doselio jedan decko koji je 100%..., na druga dva ulaza isto ima po jedan gay decko, za lezbe ne znam, ne gledam u devojke....

Sve u svemu u zgradi nas ima sedmorica racunajuci i mene...:sixto:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Skoro sam u ulazu naleteo na dva slatka momčića!
Prvi: "Jao, koliko se paučine nakupilo iznad zavese!!!"
Drugi:"To ćeš ti!"

Sutradan sam naleteo na ultimate hunk-a, samo što nisam pao. U mom virtuelnom univerzumu u kom ja određujem pravila išao je kod njih na kafu. Još samo mene da pozovu!
Korisnikov avatar
By dharmox
Originally posted by Hton

sobzirom da odvratna baba od preko puta voli da pegla u brusu na terasi, verujem da su sve moje komsije gay-i oni koji nisu bili, sada sigurno jesu:nope:
:pucaodsmeha:
By ~ Le Saint X ~
ne znam vise...
ali znam d a imam nekog novog komsiju koji je mnooooooooooooooooooooooooogo sladak
By Ckoby
I ja zivim u zgradi od 20 stanova i skoro su sve babe,tako da nema nikog :(
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by Ckoby

I ja zivim u zgradi od 20 stanova i skoro su sve babe,tako da nema nikog :(
Hellooooooo :serlok: Oko tebe žive vremešne, srećno zaljubljene, lezbejke :D
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
no. sve porodice neke bez kapi zivota... mozda neko od njih i jeste, ali pojma nemam.

mozda neko od klinaca i jeste, ali nisam primetila... :smirk:
Korisnikov avatar
By bern
Razumijem. Slično i kod mene. Mada, 2-3 vremešnih neženja su za malo duže posmatranje :)
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by operativni kadar
Sutradan sam naleteo na ultimate hunk-a, samo što nisam pao. U mom virtuelnom univerzumu u kom ja određujem pravila išao je kod njih na kafu. Još samo mene da pozovu!
:lol: :lol:

Pa idi pozajmi... hm, šta je dovoljno gay da se pozajmi...
Nemam ideju.
Ajde ljudi... Šta operativni može da ode da traži a da to bude jasan gay signal?
Korisnikov avatar
By bern
Vanila šećer za kolače. :) Ili malo suptilnije: mikser za kolače :D
Korisnikov avatar
By operativni kadar
@ marvin

Bojim se da mi je sad prošao voz. Trebalo je onog dana da se pojavim sa pajalicom za prašinu.
To mi je glavna boljka, uvek se naknadno setim. :giggle:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!