Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
e da setih se, ovo mi je neobjašnjivo

u periodu kada sam imala paralizu sna maltene svake noći, ostavila sam staklenu čašu na stolu pre no što sam legla, mrzelo me da je snesem u kuhinju. uglavnom u toku noći samo odjednom nešto je puklo, ja sam bila previše paranoična da pogledam šta :lol: pa sam tek ujutru videla da je ta čaša pukla. niko nije ulazio u sobu tj. prilazio čaši, niti je išta u sobi moglo da padne na nju ili uopšte da je zakači

+++HOĆE DA ME UBIJU MAGIJOM+++

o snovima ovde ni ne pišem, to je gomila stvari, od paralize sna do prekognicije
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ja sam često imao paralize sna. Poslednji put mi je svega toga bilo preko glave, počeo sam da besnim i da psujem i momentalno je prestala. Od tada mi se to više nikada nije desilo.

Inače beše nekih čudnih iskustava. Tipa jak udar vetra u prostoriji koja je skroz zatvorena.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
paralize sna, uzasne su al hoces jos :love: barem ja :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
jeste, kad psuješ uglavnom prestane brzo, i kod mene.
al kad tokom iste izgubiš glas popušio si ga :lol:

da i meni je sad već zanimljvo, jednom sam se tako komirala da sva sreća što me je štagod me napalo u paralizi sna probudilo inače bih zakasnila na ne sećam se šta. sad smo drugari :hug:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
:lol:

meni je poslednja paraliza bila nakon sto je muz otisao na posao, cuo sam otvaranje ulaznih vrata i korake u hodniku, pa otvaranje vrata od sobe u kojoj spavam (nisam video vrata, bio sam okrenut ledjima), pa senka od te osobe na zidu i zvuk uzasno teskog disanja

pa :love:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
a jel vam se dešavalo da taman pre no što treba da zaspite i kad već osećate da padate u paralizu sna čujete da neko kaže vaše ime i onda se probudite i kad zaspite sanjate nešto skroz normalno?

ili da vam tokom paralize sna neko šapuće na nekom nepoznatom jeziku ali prepoznajete da je jezik tj. da ima smisla zbog zastoja, naglašavanja i tako to, ali ni jednu reč ne razumete?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jok

meni to ne treba, ja imam tebru koji se sa vremena na vreme dere nesto na spanskom u toku noci :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2629983#p2629983]Anhedonie napisao:[/url]:lol:

meni je poslednja paraliza bila nakon sto je muz otisao na posao, cuo sam otvaranje ulaznih vrata i korake u hodniku, pa otvaranje vrata od sobe u kojoj spavam (nisam video vrata, bio sam okrenut ledjima), pa senka od te osobe na zidu i zvuk uzasno teskog disanja

pa :love:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2629972#p2629972]Anhedonie napisao:[/url]gusenje u sred seksa do smrti/onesvescenosti pa reanimacija/budjenje pa nastavak sexa. ocigledno je zasto mi je to u bucket list :ozbiljan:

sex sa povezom sa totalno random osobom i posle sexa ta osoba ode bez da je vidim
:zvizdi:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pojavu da nema nečeg, za šta si ubeđen da treba da bude baš tu gde gledaš, pa to nešto onda tražiš ko sumanut i nađeš bukvalno na mestu gde je trebalo da ti istera oči koliko je upadljlivo, sam čuo od moje majke da se zove "igrali se đavoli"

To inače pipisujem mojoj izlapelosti, a ne nekoj natprirodnoj igri.
By alexandermagic
Tipa jak udar vetra u prostoriji koja je skroz zatvorena.

Meni se to desavalo dok sam bio podstanar. Kad sam sve izanalizirao skuzio sam da tome uvijek prethodi moja izvjesna konkretna radnja prije povratka u stan, a samo mjesto desavanja je uvijek bio samo hodnik istog i to dok sam ledjima okrenut zatvorenim i zakljucanim ulaznim vratima. SmEsna situacija. Ajetul Kursija je sve zaustavila. Upotrebio sam je kad mi je ta pojava dosadila. :radosnice:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2629932#p2629932]alexandermagic napisao:[/url]Smiri se bern, odavno osEcam da si preosjetljiv, a okultno nije za takve osobe. Ako nece da se pogube i razbole, moraju stajati cvrsto s nogama na zemlji. To sto netko misli da se poigrao i zavrsio sa tim, ne znaci nista. Jer nije. :D
:hand: been there, seen that. baš kao i stil(ove) kojim je gornji pasus napisan.
Ponekad neki zvuci grebanja ili šuštanja, obično u ulaznom hodniku i to u jednom istom ćošku, obično ih ja samo čujem jer sjedim u dnevnoj sobi do kasno u noć za kompom...

Nekada čujem da me neko kao izdaleka zove po imenu, pomislim da je neko od ukućana(čak je glas ponekad sličan nekome od njih) ali nikoga nema...
Korisnikov avatar
By .:Q:.
Dešavalo mi se nešto svakako objašnjivo ali jako čudno - da ne mogu nikako da osetim otkucaje srca, i to kada legnem jako kasno.

U tim situacijama kada jako kasno legnem (kad sam premoren?) mi se često dešava i da osetim trenutak padanja u san, kao specifično "iščezavanje" svesti praćeno distorzijom čula sluha (kao neko pištanje) i osećajem da se u tom trenutku otkačim kao od neke kuke koja kao da me drži u vazduhu. Taj momenat nije prijatan, tako da me sam momenat padanja u san razbuđuje.

:unic0rn:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
slicno se i meni desava kad sam premoren. pa nekoliko puta tako padam u san i budim se zbog toga uzastopno dok ne odustanem od svega i zaspim :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
jednom mi je prišla ciganka, tražila 20 dinara da bi mi rekla nešto bitno,
dobila je svojih 20 dinara
i rekla
TEBI PRAVI PROBLEM NEKO NA SLOVO M
ja :iskolacen: kao ne seri, odakle zna doushfkduhgks
onda je sve ostalo ispromašivala
pa je prišla susednom stolu
i rekla nekom liku
MUČI TE NEKO NA M

ako se setim još nečega - pisaću
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
skočila sam pijana naglavačke sa varadinskog mosta uz neki okret i preživela i lagano plivala do obale.

neobjašnjivo mi je kako nečelične patike koje sam tad nosila i ceo exit i drugi exit i još gomilu samouništivih avantura traju i dan danas, samo ogrebotine imaju. da ih nađem u prodaji opet bih ih kupila
Korisnikov avatar
By Tungi
Sleep Paralyses?
Tada sam se nagledao svega, mada i nevezano za to odvratno stanje imao sam posetioce leta Gospodnjeg 2000., tri jaka udarca šakom o vrata neću zaboraviti nikad, u 23.45h.
Nisam spavao, nisam sanjao. Soba mi je na spratu, moji spavaju u sobi u prizemlju, kuća zaključana.. Nikog u njoj, sem mene budnog i potkrovlja.
Ćale je tu noć spavao sa mnom, jer sam pretrnuvši lupao svom silinom nogama od pod. Nisam smeo da izađem, niti da kriknem od straha.
Korisnikov avatar
By Tungi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2629985#p2629985]EnMademoiselle napisao:[/url]a jel vam se dešavalo da taman pre no što treba da zaspite i kad već osećate da padate u paralizu sna čujete da neko kaže vaše ime i onda se probudite i kad zaspite sanjate nešto skroz normalno?

ili da vam tokom paralize sna neko šapuće na nekom nepoznatom jeziku ali prepoznajete da je jezik tj. da ima smisla zbog zastoja, naglašavanja i tako to, ali ni jednu reč ne razumete?
Paraliza ili ne, al u tom grčevitom stanju ja sam mogao samo da bolno stenjem (lol) i kasnije čak da otvorim oči, objektivno svestan svega oko sebe i BUDAN.. Pa kad su, u stanju 'stegnutosti' i ispred mojih očiju (zadesilo me na boku dok sam spavao) počele noge da se njišu, muške crne pantalone sa belim prugama, nikako nije bilo prijatno. Premr'o sam hiljadu puta.
Kad sam sistemima eliminacije 'beli zid, beli zid, smiri se, smiri..' trgao iz te more, više nisam smeo ni da zaspim. Sledeće noći na leđima sam se zatekao kad me je 'sablast' probudila, otvorivši mi oči, iako sam čvrsto držao ih zatvorene, bojeći se već zbog prethodne noći i prikaza.. Ovaj put je 'čitav' stajao u dnu kreveta i radio nešto sa jorganom. U istim pantalonama i nekom odvratnom džemperu.
Iskezio mi se u lice. Tad sam pao u neki još jebeniji trip. San u snu u snu u snu.. I mislio sam da se neću probuditi više, Al sam opet bio svestan čitavo to vreme košmara i mantrao nešto u stilu 'if I die before I wake, I pray Lord my soul to take'..
U 1 je počelo, jer sam tad i zaspao, u 5 ujutro se okončalo.
U graškama znoja. Nastavile su se od tad paralize, al nisam posle nikad video ništa slično.
Ovo mi se desilo pre osam godina.
Korisnikov avatar
By acid drop
jednom je tip na mom avataru ovde trepnuo.
Korisnikov avatar
By gossip
video sam na poslu snimak iz nocne smene kako su se stvari pomerale same od sebe i vrata otvarala
a kasnije saznao da se tu poslovodja ubio pre 2 godine
tako da od onda bas nisam toliki ateista :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Ako ikada nadjem i dobijem posao preko infostuda, to cu shvatiti kao jedinu natpirodnu i neobjasnjivu stvar ikada. Al ozbiljno.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2630256#p2630256]Tungi napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2629985#p2629985]EnMademoiselle napisao:[/url]a jel vam se dešavalo da taman pre no što treba da zaspite i kad već osećate da padate u paralizu sna čujete da neko kaže vaše ime i onda se probudite i kad zaspite sanjate nešto skroz normalno?

Paraliza ili ne, al u tom grčevitom stanju ja sam mogao samo da bolno stenjem (lol) i kasnije čak da otvorim oči, objektivno svestan svega oko sebe i BUDAN.. Pa kad su, u stanju 'stegnutosti' i ispred mojih očiju (zadesilo me na boku dok sam spavao) počele noge da se njišu, muške crne pantalone sa belim prugama, nikako nije bilo prijatno. Premr'o sam hiljadu puta.
Kad sam sistemima eliminacije 'beli zid, beli zid, smiri se, smiri..' trgao iz te more, više nisam smeo ni da zaspim. Sledeće noći na leđima sam se zatekao kad me je 'sablast' probudila, otvorivši mi oči, iako sam čvrsto držao ih zatvorene, bojeći se već zbog prethodne noći i prikaza.. Ovaj put je 'čitav' stajao u dnu kreveta i radio nešto sa jorganom. U istim pantalonama i nekom odvratnom džemperu.
Iskezio mi se u lice. Tad sam pao u neki još jebeniji trip. San u snu u snu u snu.. I mislio sam da se neću probuditi više, Al sam opet bio svestan čitavo to vreme košmara i mantrao nešto u stilu 'if I die before I wake, I pray Lord my soul to take'..
U 1 je počelo, jer sam tad i zaspao, u 5 ujutro se okončalo.
U graškama znoja. Nastavile su se od tad paralize, al nisam posle nikad video ništa slično.
Ovo mi se desilo pre osam godina.
ja sam imala sličnu situaciju, više puta zapravo. a najjezivije je bilo kad mi je neka bela žena sa dugom crnom kosom istom "igrala" pred očima u početku paralize, a onda legla u krevet pored mene dok sam i ja isto bila na boku i gledala me pravo u oči i ja nju, s tim što ja njoj nisam mogla da vidm oči zapravo, nego kao da gledam u nju. ne znam kako da opišem, ali baš je traumatično bilo. u tom periodu, a i tokom te paralize, sam najviše i čula taj ženski promukao glas kako priča nešto što ne razumem, ali kao da njen glas dopire iz moje glave, što me je baš isparanoisalo, a u pozadini se čuje zvuk jačine koju nikad nisam ni približno osetila u bilo kom snu. posle sam guglala o tome i naišla na
http://en.wikipedia.org/wiki/Exploding_head_syndrome" target="_blank
pa sam taj jak zvuk još i opravdala, ali taj glas nikad. i sad kad pišem o tome, a desilo se pre 4-5 godina možda, znam kako glas zvuči, ali reči i dalje ne mogu da raspoznam.

uzgred pošto mi se pre toga dešavala paraliza sna i pošto sam čitala o tome, dok je trajalo pokušala sam da se ugrizem za usnu, da zatvorim oči, da vičem, no ništa nisam mogla. čak sam uzela i da množim brojeve :lol: pošto sam negde pročitala da je to nemoguće u snu, pa kad sam i to uspela, mislila sam da je to to, da neću da se probudim iz tog sna nikad. mislim da mi je to bila najduža paraliza, kad sam se probudila u pola noći takođe u hladnom znoju nisam smela da zaspim posle 2-3 dana dok me umor nije savladao

ovako inače mi se konstantno tokom paralize dešava da me napada neka crna masa i da govori nešto, ali sve je to sad manjeg intenziteta i ja se lakše izborim sa tim, počnem da ga psujem ili izazivam ili ga se nekako otresem pa mi se nastavi san u drugom smeru i probudim se
Korisnikov avatar
By Tungi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2630721#p2630721]EnMademoiselle napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2630256#p2630256]Tungi napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2629985#p2629985]EnMademoiselle napisao:[/url] a u pozadini se čuje zvuk jačine koju nikad nisam ni približno osetila u bilo kom snu. posle sam guglala o tome i naišla na
http://en.wikipedia.org/wiki/Exploding_head_syndrome" target="_blank
pa sam taj jak zvuk još i opravdala, ali taj glas nikad. i sad kad pišem o tome, a desilo se pre 4-5 godina možda, znam kako glas zvuči, ali reči i dalje ne mogu da raspoznam.

ovako inače mi se konstantno tokom paralize dešava da me napada neka crna masa i da govori nešto, ali sve je to sad manjeg intenziteta i ja se lakše izborim sa tim, počnem da ga psujem ili izazivam ili ga se nekako otresem pa mi se nastavi san u drugom smeru i probudim se
Meni se taj nesnosan zvuk, odnosno 'zujanje u ušima', pa baš tako kao da će glava da eksplodira javi trenutak pre nego što će da me 'stegne'.

Što manje se opireš i paničiš, bolje po tebe, u suprotnom će sve gore da ti bude.
U mom slučaju je bar tako.. Naviknut na ta stanja, počeo sam da ih ignorišem i da kao ne mislim o tome kad me uhvati, pa kao kuliram, al negde iz nekog foldera mozga iz podsvesnog čekam trenutak kad će kao da me popušta kako bih iskoristio priliku da se trgnem. Radi uvek.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!