Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
jer je zecica (vezano za situaciju IRL)

i jer ima crvenu kosu (vezano za situaciju IRL)

i jer je jebeno sexy (bice da je i ovo vezano za situaciju IRL)
Korisnikov avatar
By bas bleu
coz it's awfully clever and funny. sto kaze 4ny k3y vezano za situaciju irl.
By Kragi
Pobogu, pa da bi neko imao argument protiv mene i na svaki moj stav odgovarao kako je neadekvatan i kako zloupotrebljavam decu. :D
Korisnikov avatar
By mikeli
Sta znam, pokusavao sam neke druge slicice da stavim, ne htelo, smanji, povecaj ... i ovu sam ubo ... i ostala ....
U proslom fejsu foruma, imao sam avatar svoje glave (koja je bila isarana) ! Sliku, ovog mladog suncokreta, slikao sam ja, mobilnim, bila u mojoj ulici, na cosku dva kraja, niklo samo od sebe, verovatno iz nekog kamiona ispalo seme, pa se primilo ... Mislim, da posle 4-5 dana, neko ga je polomio !!!
A opet, oslikava ravnicu !
^

Mogao bi ga i promEniti, te npr. staviti fotku nečeg što bi volEo da je sastavni dEo tvog života.

Što nam ta blEda fotka govori: "ja sam nerazvijena, slaba biljka na suvoj zemlji. Samo što ne iščeznem." :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Chutzpah
Volim lepa ledja. Volim dugacku crnu kosu. Deluje mi senzualno
Korisnikov avatar
By Sunce
Oduvek sam voleo da crtam kisobrane, ulice, bare, kapljice, kruznice. Na upisu u 1. razred osnovne skole donosili smo po jedan crtez psihologu, i potpom isli na razgovor i testiranje. Meni nisu poverovali da je crtez moj, pa su mi dali da ponovo uradim. Naslikao sam dva bica pod kisobranom i to s ledja, a u okolini bare i kapljice koje prave kruznice. Ne znam zasto me je to fasciniralo, ali psiholog me je kasnije ispitao, i utvrdili smo da smo sestra i ja pod kisobranom, i da se cuvamo od nadolazece oluje. Oni su bili odusevljeni tim radom.

U svakom slucaju, za moj avatar nije potreban poseban komentar. Vidi se. Smiruje me ta izvrnuta situacija: gej geja sam, a nisam strejt. Kisa, senke, kisobrani, setnja, ulica...ma svasta.
Korisnikov avatar
By gnossienne
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2389285#p2389285]Sunce napisao:[/url]Oduvek sam voleo da crtam kisobrane, ulice, bare, kapljice, kruznice. Na upisu u 1. razred osnovne skole donosili smo po jedan crtez psihologu, i potpom isli na razgovor i testiranje. Meni nisu poverovali da je crtez moj, pa su mi dali da ponovo uradim. Naslikao sam dva bica pod kisobranom i to s ledja, a u okolini bare i kapljice koje prave kruznice. Ne znam zasto me je to fasciniralo, ali psiholog me je kasnije ispitao, i utvrdili smo da smo sestra i ja pod kisobranom, i da se cuvamo od nadolazece oluje. Oni su bili odusevljeni tim radom.

U svakom slucaju, za moj avatar nije potreban poseban komentar. Vidi se. Smiruje me ta izvrnuta situacija: gej geja sam, a nisama strejt. Kisa, senke, kisobrani, setnja, ulica...ma svasta.
Oni oduševljeni tim radom, ja ovim postom.
Korisnikov avatar
By gnossienne
Sad sam pojmila da i ja imam kišobran na avataru. Mislim, nisam to povezala sa tvojim postom.
Korisnikov avatar
By bern
zato što se u ovo doba godine sjetim baš ovog dječaka sa slike. a kid of a tribute to myself.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Zato što mi je lep. Prijatelj fotk'o, ja ćornula. :D

Alternativno objašnjenje - osećala sam se ka' usamljeni 'tić iz tech-noira, kad sam ga metala (avatara). :sigh:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zato što mi ide uz boju očiju.
By Esta
Dopala mi se slika ali vec je pocela da me nervira :)).Moracu da menjam :)
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Nista posebno, samo volim svoje headphones. :P
Korisnikov avatar
By mOwbid
jer volim evoluciju i jako mi se svidja slika. hocu takvu majicu da napravim.
Korisnikov avatar
By voodoo
zato sto hocu da ostavim dojam vudu vraca :nunchake: :spin:
Korisnikov avatar
By Macan86
Zato što polao lićimo i fizički i ovako(aljkav sam ko svinjče) :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!